malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Decembrie 2012

Ach i moje ulubione bars - kraty(pręty?) w więziennym oknie :rotfl:
Ill send you behind the bars :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TheWitch
TheWitch
  18 Decembrie 2012

mam pytanie, jest w srajfonie przycisk '' back''? bo mnie wkrótce kuvica strzeli.

Adidasowa
Adidasowa
  18 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Mogę Ci sprezentować przezajebiaszczą Nokie N73

Nie no, chcę ten swój, bo zajebisty był;)
Earth
Earth
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zajebisty

W sumie faktycznie, wyłapałam na razie tylko dwie rzeczy, które mi nie odpowiadają, w tym jedna to kwestia systemu. Przycisk do aparatu w złym miejscu (ciężko się robi słit focie z rączki :D), irytujące wybieranie połączeń - jak chcesz wysłać tylko sygnał, albo złapie Cię poczta, to powyskakuje 50 powiadomień, że cośtam cośtam zanim będziesz mogla wcisnąć upragnioną czerwoną słuchawkę - no chyba, że któryś przycisk tak działa, ale nie zauważyłam, do tej pory po wciśnięciu czegokolwiek wywalało mnie na glówny ekran, że jeszcze dłużej mnie łapało zanim dotarłam znowu do tego ekranu z wybieraniem). A, no i dźwięk aparatu, ale to też idzie sie pozbyć, tylko nie mam pojęcia jak to się robi dokładnie, bo trzeba w oprogramowaniu pogrzebać. :D
No i do moich łapek jest trochę za duży. ;D
Adidasowa
Adidasowa
  18 Decembrie 2012
Earth
Earth: W sumie faktycznie, wyłapałam na razie tylko dwie rzeczy, które mi nie odpowiadają, w tym jedna to kwestia systemu. Przycisk do aparatu w złym miejscu (ciężko się robi słit focie z rączki :D), irytujące wybieranie połączeń - jak chcesz wysłać tylko sygnał, albo złapie Cię poczta, to powyskakuje 50 powiadomień, że cośtam cośtam zanim będziesz mogla wcisnąć upragnioną czerwoną słuchawkę - no chyba, że któryś przycisk tak działa, ale nie zauważyłam, do tej pory po wciśnięciu czegokolwiek wywalało mnie na glówny ekran, że jeszcze dłużej mnie łapało zanim dotarłam znowu do tego ekranu z wybieraniem). A, no i dźwięk aparatu, ale to też idzie sie pozbyć, tylko nie mam pojęcia jak to się robi dokładnie, bo trzeba w oprogramowaniu pogrzebać. :D No i do moich łapek jest trochę za duży. ;D

Jeju, mi żadne powiadomienia przy połączeniach nie wyskakiwały nigdy :wtf: Przycisk do aparatu mi nie przeszkadzał:)
Earth
Earth
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi żadne powiadomienia przy połączeniach nie wyskakiwały nigdy

Hym, hym. Może mam coś nawłączane. :ninja:
Bu, technika mnie wyprzedziła, nie nadążam. ;D
Gad
Gad
  18 Decembrie 2012

Cześć Patryszka.

massacre
massacre
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam pytanie, jest w srajfonie przycisk '' back''? bo mnie wkrótce kuvica strzeli.

:rotfl:
masz iPhone?
glowny home button to back

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

tylko nie przyciskaj go tysiac razy, jak chcesz wrocic wystarczy raz. dwa razy szybko pokazuje Ci pasek ostatnich aplikacji, dwa razy wolniej wraca na home screen (chyba, musialabym go wziac do reki)

nie jestes cool, to nie wiesz jak sie go obsluguje :crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: masz iPhone? glowny home button to back

:rotfl: nie mam, ale i moj tata i moja mama sobie kupili 5tki jak wyszly i jestem teraz ich specem od technologi ktory ma im pokazac wszystko co i jak :ninja: wlasnie tylko tego back'u nie jarze, wiec pomyslalam ze zapytam :P

massacre
massacre: tylko nie przyciskaj go tysiac razy, jak chcesz wrocic wystarczy raz. dwa razy szybko pokazuje Ci pasek ostatnich aplikacji, dwa razy wolniej wraca na home screen (chyba, musialabym go wziac do reki)

kurcze, za kazdym razem wraca mi na home screen, cos chyba robie nie tak.
massacre
massacre: nie jestes cool, to nie wiesz jak sie go obsluguje

a podobno to niemozliwe nie wiedziec :rotfl:
ale teraz przynajmniej sie utwierdzilam w przekonaniu, ze nie chce miec ajfona.
Adidasowa
Adidasowa
  18 Decembrie 2012
Earth
Earth: Hym, hym. Może mam coś nawłączane. Bu, technika mnie wyprzedziła, nie nadążam. ;D

Możliwe, ale serio dziwne :woot: zresztą teraz nie będę gdybać, bo już go nie mam. Trzeba iśc kupić new.
pijana
pijana
  18 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A Ty, Domi, jakiego podkładu teraz używasz?

Mieszam Colorstaya z Lancome'em, nie jest idealnie, bo oczywiście odrobinę się odznaczają od mojej twarzy córki młynarza, ale może być xD
massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

@Agoosia

W czym jestes ze Ci wraca na Home screen? W jakieś aplikacji czy na innej stronie?

Pytanie prywatne: na jaką cholerę Twoim staruszkom iPhone'y?

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Decembrie 2012
massacre
massacre: Pytanie prywatne: na jaką cholerę Twoim staruszkom iPhone'y?

jakim staruszkom, moj tata jeszcze 50siatki nie ma :D
a tak szczerze mowiac to sama nie wiem :D
massacre
massacre: W czym jestes ze Ci wraca na Home screen? W jakieś aplikacji czy na innej stronie?

w czymkolwiek chyba :woot:
teraz nie mam pod reka bo jestem w domu, ale jutro zobacze dokladniej.
massacre
massacre
  18 Decembrie 2012

Tak sie wsród mojego pokolenia mówi na rodziców, wiek nie gra roli :)

Pytam, bo mam wrażenie że są podobnego typu konsumentami Apple co ta Amerykanka z video, które jakis czas temu podałaś. Ktoś kto chce telefon do dzwonienia i smsowania, to iPhone jest jednym z najgorszych wyborów.
Sama korzystam z 80% możliwości tego telefonu, znam ludzi którzy korzystają moze z 20% nie wiecej - dla mnie wtedy to strata pieniędzy.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.