Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1731 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ciesze sie, ze zapytales

najwyrazniej moj post, cytuje:
nie wniosl nic sensownego do dyskusji

dalej mi to nic nie mowi, wytlumacz do czego to sluzy, tak jakbys tlumaczyl 6-latkowi :D
Nie do konca. Gosciem sie jest oczywiscie, nawet jak sie ma rezydenture i paszport. Ale jakosc jezyka nie ma tu wiekszego znaczenia. To jakim jezykiem sie poslugujesz ma tak samo jak w Polsce wplyw na to, jaka prace dostaniesz i np. jakich znajomych bedziesz miec.
I tu w gre nie wchodzi jedynie zasob slow, a styl i forma.
juz predzej przemalujemy na jakis jasniejszy kolor - kominek nie w moim stylu :D
if I licked it, it's mine
Na kulinariach, wiec to żadna tajemnica kto ;)
Najwyraźniej w temacie "co miałeś dzisiaj na obiad" mozna napisać jednego posta dziennie, co miałeś na obiad. Kropka.
Mało tego! Ta podła Styka zadała mi tam pytanie nie związane z pytaniem - wyczuwam prowo z jej strony, bo jak odpisze, da mi bana i na tym koncie !
Nie wiem. Na Kulinariach chyba tylko z 2 razy dałam bana na 1h Gadowi i raz Tobie też na godzinę. Raz Gad dostał bana na cały tydzień ( nie ode mnie) to się rzucał na pw, że krytyki nie potrafię przyjąć

Takich banów (wybacz) to spodziewałam sie po żółtodziobach u władzy, którzy lubią się wczuć w rolę i być nadgorliwi. Najczęściej tak bywało. Ale jeśli FP urządzają sobie tego typu rozrywki, to śmierdzi hipokryzją.
Dotyczy tylko banów za "posty nie wnoszące nic sensownego", te bany wyginęły razem z dinozaurami, teraz wszyscy nabijają łącznie z FP. Żebym jeszcze z Gadem nabiła uj wie ile stron, żebyśmy znowu mięsem rzucali, ale nie! Myśmy ocieplali nasze stosunki!
umie ktos robic fajne kolaze w jakims programie? mialabym prosbe jesli tak. jak sie odwdziecze, jeszcze nie wiem:)
Gdysię dowiesz jak, to Ci powiem czy potrafię

Potwierdzam, byłem online i śledziłem kto łapę tam kładzie

Nie wiem przecież kto ;> Wiem "tylko albo aż", kto z "władz" był w tym czasie aktywny

Zostały domysły, nie na mój umysł ścisły

Tu tylko przyklasnąć pozostało

http://pixlr.com/express/