malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2012

A dlaczego MNIE sie pytasz?
Nie mam nic przeciwko, lubie i mam kurtki ze skóry, paski, torebki, jedną pare spodni, buty.

Bardziej jestem zaangażowana w to, co sie dzieje ludziom, zwłaszcza dzieciom. Ochrona Rain Forest tak. Jeśli chodzi o zwierzęta to jem i noszę :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  17 Decembrie 2012

Wreszcie po maratonie w pracy upragnione wolne:D

massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

A ja jutro idę na pierwsze przedstawienie szkolne młodego, bedzie Elfem pomocnikiem Świętego Mikołaja :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gad
Gad
  17 Decembrie 2012

Kupiłaś mu rajstopy ? :zabawa

massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

A co? Twój chłopak miał rajstopy jak był Elfem w Halloween? :zabawa:

Abaddon
Abaddon
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: A dlaczego MNIE sie pytasz?

Naszło mnie tak, gdy Aligatora żem postował :D

massacre
massacre: mam kurtki ze skóry, paski, torebki, jedną pare spodni, buty.

:gothiclady: d83ddc46
Zaczynam się Cię obawiać ;D
styka51
styka51
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: bedzie Elfem pomocnikiem Świętego Mikołaja

Pierwszy raz i od razu taka fucha, no nieźle :D
A ja dziś w II klasie prowadziłam zajęcia i dzieciaki musiały zaimprowizować ruch spadającego śniegu, świetnie im to wyszło:
http://www.youtube.com/watch?v=05PwZDSEzfE

Postuję fotkę:

Gad
Gad
  17 Decembrie 2012
massacre
massacre: A co? Twój chłopak miał rajstopy jak był Elfem w Halloween?

Pytam się czy Twoje dziecko będzie występowało w rajstopach. Co ta Anglia robi z ludźmi. Rozumiem, ze trzeba uczyć tolerancji ale żeby chłopcu rajstopy :zabawa:
Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012

czy wszędzie musi być już burdel? w każdym temacie? nawet temat do nabijania niech ma swoje granice.!

Bayje
Bayje
  17 Decembrie 2012

to ja moje pierwsze przedstawienie grałam w liceum w jasełkach i dostałam fuche - HERODA

styka51
styka51
  17 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja moje pierwsze przedstawienie grałam w liceum w jasełkach i dostałam fuche - HERODA

Ja tez w liceum i byłam narratorem :ninja:
massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

@Abaddon
Ach tak, pejcz też mam, ale nie jest z prawdziwej skory. A i bicz z sierści wielbłada :zabawa:

@Styka
Fucha jak fucha, starsze dzieci z drugiej klasy maja poważniejsze role xD

@Paulinessa
Spoko, spoko my sie tylko niegroźnie prztykamy. Przynajmniej ja to tak widzę, żarty zwykle i tyle. trzeba sie zdystansowac, a jesli Gad to widzi inaczej i hejtuje naprawdę, to nie widzę problemu byś go zbanowała :rotfl:

massacre
massacre
  17 Decembrie 2012

@Bayje
Nie było facetów czy jak?

Paulinessa
Paulinessa
  17 Decembrie 2012

btw. wymyśliłam w końcu temat mojej pracy dyplomowej:

English borrowings in the Polish language: fashion and cosmetic industry
:zakochany:

massacre
massacre: Spoko, spoko my sie tylko niegroźnie prztykamy. Przynajmniej ja to tak widzę, żarty zwykle i tyle. trzeba sie zdystansowac, a jesli Gad to widzi inaczej i hejtuje naprawdę, to nie widzę problemu byś go zbanowała

Jeśli już będzie potrzeba to chyba się uruchomię z banami :rotfl: (i będę chyba sama ze sobą nabijać) :crylol:
Adidasowa
Adidasowa
  17 Decembrie 2012

No cześć wszystkim.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.