Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1721 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
A dlaczego MNIE sie pytasz?
Nie mam nic przeciwko, lubie i mam kurtki ze skóry, paski, torebki, jedną pare spodni, buty.
Bardziej jestem zaangażowana w to, co sie dzieje ludziom, zwłaszcza dzieciom. Ochrona Rain Forest tak. Jeśli chodzi o zwierzęta to jem i noszę
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja jutro idę na pierwsze przedstawienie szkolne młodego, bedzie Elfem pomocnikiem Świętego Mikołaja
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A co? Twój chłopak miał rajstopy jak był Elfem w Halloween?
Pierwszy raz i od razu taka fucha, no nieźle :D
A ja dziś w II klasie prowadziłam zajęcia i dzieciaki musiały zaimprowizować ruch spadającego śniegu, świetnie im to wyszło:
http://www.youtube.com/watch?v=05PwZDSEzfE
Postuję fotkę:

czy wszędzie musi być już burdel? w każdym temacie? nawet temat do nabijania niech ma swoje granice.!
@Abaddon
Ach tak, pejcz też mam, ale nie jest z prawdziwej skory. A i bicz z sierści wielbłada
@Styka
Fucha jak fucha, starsze dzieci z drugiej klasy maja poważniejsze role xD
@Paulinessa
Spoko, spoko my sie tylko niegroźnie prztykamy. Przynajmniej ja to tak widzę, żarty zwykle i tyle. trzeba sie zdystansowac, a jesli Gad to widzi inaczej i hejtuje naprawdę, to nie widzę problemu byś go zbanowała
@Bayje
Nie było facetów czy jak?
btw. wymyśliłam w końcu temat mojej pracy dyplomowej:
English borrowings in the Polish language: fashion and cosmetic industry
Jeśli już będzie potrzeba to chyba się uruchomię z banami