Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1717 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Wy to jesteście jednak zboczone i jedno Wam w głowie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jak facet tak mówi, to znaczy ze jestes zboczona a mu to pasuje
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jestem w dalszym ciągu oczarowana.

mmaryjka gdzieś tu pisała o przesuszonych ustach jak przewertowalam ten temat torche do tyłu, ale coś zgubiłam. No więc też miałam ten problem i nic nie pomagało, aż w domu znalazłam ten krem i chyba problem zniknął po kilku grubszych warstwach. :D
No prosze jaki tu ruch, kilka godzin temu zaczelam pisać posta, jak wrocilam i dokonczylam, juz 5 stron wiecej. :DD
W piątek zawsze pustki :)
Ostatnio tu ogólnie pusto więc piszę poważnie, że jestem zdziwiona, że tyle stron naszło przez.. 4 godziny? :D
A widzisz, w sumie moze i racja.
Miałam iść na siłownię a gnije na sofie. Faceta jeszcze głowa boli, a młodego jak ze szkoły odebrałam to miał gorączkę. Leżą razem a ja trolluje na sofie przygnieciona nogą i nawet wstać po wino nie mogę :)
W jakim sklepie dostanę matowe lakiery do paznokci lub lakier, który zmatowi to co już mam na paznokciach?
Nails Inc. maja matowe lakiery i bezbarwne lakiery matujace plus w styczniu w sprzedazy beda lakiery, ktora daja efekt czarnej skory