Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1714 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
raczej ja już się zdecydowałam - tylko nie dam za tą pianke 20 zł by się przekonać, że to szajs ... już wole dwa opakowania z Garniera w Biedronce kupić za 18 zł XD
Tak sie zastanawiam ile Wy macie wzrostu, że ważycie ledwo ponad 50 kg i jęczycie że za dużo .
Ja nie należe do mega wysokich kobiet, a ważę średnio kilkanaście kilo więcej od Was i kurdę chyba aż tak źle nie wyglądam ;D.

jednak pójdę do Biedronki i wezmę sobie dwa opakowania Garniera - to będzie test dla Mamy bo nie ma mi kto pofarbować.

chcialabys wazyc 50 kilo? bo ja nie :D
kurduple

tyle wzrostu to ja mialam w piatej klasie szkoly podstawowej...
no chyba nalezysz, przynajmniej tutaj, gdzie srednia wzrostu to 150 w kapeluszu :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
model nazywa sie pippa briefcase, faktycznie praktycznie podroba

http://www.parfois.com/index.php?pais=pl&id=51&idp=8758
180 w stacjonarnym, 144 w internetowym (free przesylka)
tam gdzie widac suwaki, i w srodku jeszcze jedna duza, wszystkie rozdzielone

jeszcze jakiejs kieszonki wewnetrznej mi by brakowalo, bo jest jedna malutka na suwak...
ale jesli twierdzisz ze porzadek w niej duzo latwiej miec, wiem co zamowie po swietach/podsune siostrze jako sugestie prezentu

ja, i nie zamierzam nabywac