malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie dużo pije nie próbowałam, spróbuje choć wydaje mi się, że nic mi to nie da

co jeszcze mozesz zrobic, namoczyc jakis maly recznik woda i delikatnie masowac usta dajac im cos na styl peelingu - automatycznie po tym balsam:

Pamietam, ze w domu u mnie byl juz za dzieciaka w latach 80-tych - tyle ze ja z rodziny marynarzy, wiec nie mam pojecia czy byl w Polsce czy z tej slynnej "zagranicy" ;)

poza tym nie wiem w jakim stanie sa Twoje usta, ale moze lekki peeling by pomogl i potem tam samo od razu nawilzenie jakims balsamem do ust czy maslem. Bodyshop ma lipscuff, ponoc takze nawilza, ale ja tego nigdy mocno nie odczuwalam, wiec i tak polecam lip butter po tym.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  13 Decembrie 2012

w Pierwszym trymestrze też miałam koszmarnie suchą skórę, łuszczyłam się jak dupa węża:tak: minęło;-)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Decembrie 2012

Ja w ogole jakiś większych problemów u siebie w ciąży nie zauważyłam... Poza tym, że po porodzie musiałam obciąć swoje dłuuuuugie włosy. Wypadały mi przeraźliwie, do tego nie mogłam rozczesać, bo mi sie kołtuniły i ścięłam na krótko. Ale to było po porodzie.

W ciąży wszystko miałam lepsze, włosy lśniące, cera idealna, paznokcie mocne, nie mówiąc o idealnym stanie zdrowia - jakąś dziwną ciążę miałam :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  13 Decembrie 2012

Wiecie może gdzie w internecie dostanę czapki zimowe Caterpillar ? Bo wszędzie są tylko letnie z daszkiem ;/

Babsy
Babsy
  13 Decembrie 2012
massacre
massacre: Ja w ogole jakiś większych problemów u siebie w ciąży nie zauważyłam... Poza tym, że po porodzie musiałam obciąć swoje dłuuuuugie włosy. Wypadały mi przeraźliwie, do tego nie mogłam rozczesać, bo mi sie kołtuniły i ścięłam na krótko. Ale to było po porodzie. W ciąży wszystko miałam lepsze, włosy lśniące, cera idealna, paznokcie mocne, nie mówiąc o idealnym stanie zdrowia - jakąś dziwną ciążę miałam

ja jeszcze zanim zrobilam test, dostalam strasznego lupiezu, a w zyciu go nie mialam ;) minelo tez jakos po dwoch czy 3 mscach. czy wlosy wygladay lepeij, nie wiem, bo i tak co i rusz je dreczylam farbami ;) pare syfow tez mi wyskakiwalo. paznokcie mialam moze ciut mocniejsze ;) za to stroszyly mi sie wlosy na rekach, no i jakies widoczniejsze byly, moze od braku opalania? teraz znow sie "ukladaja" ;)
madzia2143
madzia2143
  13 Decembrie 2012

czekam na pizzę :ninja:

styka51
styka51
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam na pizzę

A ja dziś stwierdziłam, że znowu przytyłam ;C Wyglądam chyba najgorzej w mojej 21letniej karierze ;c
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  13 Decembrie 2012
styka51
styka51: że znowu przytyłam ;C Wyglądam chyba najgorzej w mojej 21letniej karierze ;c

Nawet nic mi nie mów, jak już mi się udało dojść do 48kg to mam taką ochotę na słodycze, że szok, a co najgorsze nie potrafię się im oprzeć i jem, i jem:and:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  13 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Nawet nic mi nie mów, jak już mi się udało dojść do 48kg to mam taką ochotę na słodycze, że szok, a co najgorsze nie potrafię się im oprzeć i jem, i jem.

Ja miałam 56, wczoraj się ważyłam i niby jest 53, ale kurde nic nie widzę, nic :and:
Przy 49 byłam idealna :zakochany:
madzia2143
madzia2143
  13 Decembrie 2012
styka51
styka51: Ja miałam 56, wczoraj się ważyłam i niby jest 53, ale kurde nic nie widzę, nic Przy 49 byłam idealna

ja już wyszłam ze swojego dołka wagowego :D teraz muszę utrzymać wagę, a nie jest to proste bo ostatnio ciągle mam fazę na naleśniki i jestem w stanie jeść je co dziennie w ogromnych ilościach :ninja:
kedi
kedi
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: np

kupiłam coś takiego, ale troche inne w stradivariusie rok temu. ale moje są szare i nie przypominają skóry
madzia2143
madzia2143
  13 Decembrie 2012

Leo za młodu :zakochany:

styka51
styka51
  13 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Leo za młodu

Wieeeem. Ale tylko połowa filmu, a druga chyba za tydzień... I ten, tam ta głupia pipa nie chce posunąć się Jackowi na drzwiach, tylko go spuszcza do oceanu.... -,-
WilczeLyko
WilczeLyko
  13 Decembrie 2012
styka51
styka51: I ten, tam ta głupia pipa nie chce posunąć się Jackowi na drzwiach, tylko go spuszcza do oceanu.... -,-

Kobieta :ziober2:.
w00tjump
w00tjump
  13 Decembrie 2012

nie wolno wchodzic do sklepu z torebkami 'przy okazji' szukania prezentow:and:

teraz sie napalilam....

3 duze przegrody:w00t:
gdyby tylko miala dluzsze raczki, takie 'na ramie'...:and:

czy moze tylko sie ludze, sadzac ze w takiej mialabym mniejszy balagan? :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.