malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: no ja tez ostatnio dwie extra i juz nie wiem jaka jeszcze bym chciala

ja chcę teraz buty na zimę, ale nie znalazłam jeszcze takich które by mnie w pełni usatysfakcjonowały:/
styka51
styka51
  14 Decembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: I trochę ponad 50 kg to dużo ? ;o. :D.

Wiesz, może nie dużo ale widze jak wyglądam teraz, a jak wyglądałam np. w lipcu i smutno mi troszkę.
w00tjump
w00tjump
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: kindle? mi sie caly iPad miesci i mam jeszcze mnostwo miejsca

to wszystko jasne:rotfl: ale mam tego z klawiatura, wiekszy niz typowy, przymierzalam do tej podrobko-pippy i by go polowa weszla tylko, classic bez twardego covera by moze wszedl:)
massacre
massacre: a nie chcesz sobie zaoszczedzic na oryginal? maja teraz 30% znizki na Pippe poza tym prawdziwa skora, bedzie Ci ta torba sluzyla lata

rozwazalam to po obejrzeniu tych zdjec wnetrza, ale pewnie dopiero w maju-czerwcu bylabym w stanie kupic ten oryginal. plus, jednak jakies 7 stow za torebke... 3-4 takie typowe bym za to miala:lol:
chociaz nie wykluczam inwestycji, jakby taka podrobka zostala moja ukochana torba:rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Decembrie 2012

@w00tjump

Starsza kolezanka Ci da lekcje życia, na butach i torebkach sie nie oszczędza :crylol:
Poza tym widzę po kolezankach, które ci chwile jakieś takie torebki kupują i mają ich mnóstwo - z żadnej nie są w 100% zadowolone.... i kupują dalej :) Znikoma to oszczędność bo przeplacają na ilości.
Kup sobie jakaś do wiosny i lata i oszczędzaj. W końcu nie jest to Burberry czy Prada, kredyt jest zbyteczny ;D

Poza tym niezawodna lekcja stylu: do designerskiej, dobrej jakości torebki i butów nawet sukienka za £5 wyglada fenomenalnie, wiec tu mozna zaoszczędzić :)
Jestem przeciwniczką obwieszania sie metkami dla samych metek, ale pewne rzeczy muszą być dobre i drogie :rotfl:

Kiedyś Anna Mucha wystąpiła w Louboutinach i kiecce z H&M za pare złotych - zajebiście wyglądało to połączenie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre:

coś w tym jest, ja też jestem w stanie wydać więcej kasy na dodatki, jednak wolę wydawać na buty niż torebki, jak kupię torbę i mi odpowiada to potrafię w niej chodzić do zdarcia, za ostatnio podobają mi się dodatki z moschino :zakochany:
massacre
massacre
  14 Decembrie 2012

No moja krew, Moschino powiadasz? :swir: :zakochany:
Kocham, kocham, kocham!
Choc kocham Gennarino na iPhone, to cały czas myśle ze trochę w pracy nie bedzie profesjonalnie wyglądać.. Wobec czego zmieniam prace! :crylol:

Poza tym kolekcja chic & cheap nie jest taka droga jak innych designerów. Za bluzkę z chic and cheap dałam mniej niż za spodnie młodego z Moschino Bambino.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  14 Decembrie 2012

Jeśli chodzi o rzeczy z Moschino to polecam śledzić serwisy o których już pisałam (Zlotewyprzedaze, Fashiondays, Limango, Bigbrands), najczęściej jest biżuteria, ale zdarzają się ubrania i dodatki :)
Mi osobiście marzy się torba od Korsa, może kiedyś...

mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: No moja krew, Moschino powiadasz?

noooo:zakochany:
tylko niestety dostępność mocno ograniczona, a fejków z alle nie mam zamiaru kupować...

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli chodzi o rzeczy z Moschino to polecam śledzić serwisy o których już pisałam (Zlotewyprzedaze, Fashiondays, Limango, Bigbrands), najczęściej jest biżuteria, ale zdarzają się ubrania i dodatki :) Mi osobiście marzy się torba od Korsa, może kiedyś...

ooo będę przeglądać od czasu do czasu i może się na coś skuszę
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 Decembrie 2012

widziałyście gdzieś w jakichś sieciówkach krótsze sukienki z odkrytymi plecami i jakimiś świecącymi dodatkami?
bo w najgorszym przypadku kupię coś takiego http://i.imgur.com/CMfWf.jpg i upierdziele przed kolano z każdej strony

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Gad
Gad
  14 Decembrie 2012

brzydka ta szmatka :c

styka51
styka51
  14 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: widziałyście gdzieś w jakichś sieciówkach krótsze sukienki z odkrytymi plecami i jakimiś świecącymi dodatkami?

http://www.hm.com/pl/product/06413?article=06413-A
ta jest świetna:
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/dresses/V4780
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to zależy o jakiej kwestii mówimy:D i kto ma dogadzać

Ani modą, ani urodą się nie interesuję, więc chodzi mi o inną kwestię, jeżeli kobiecie się w niej dogodzi, to żadne nadprogramowe kilogramy nie przeszkadzają :rotfl: ;D.

styka51
styka51: Wiesz, może nie dużo ale widze jak wyglądam teraz, a jak wyglądałam np. w lipcu i smutno mi troszkę.

Każdy normalny człowiek na zimę tyje :zabawa:.
Więc się nie smutamy :mrgreen:.
:ziober2:
Babsy
Babsy
  14 Decembrie 2012

Styka, Baje, poprawie Wam humor- waże 75 kg:swir: więc nie marudzic! dużo bym oddala za 54;-) na razie chce się zbliżyć do szóstki na początku...

massacre
massacre
  14 Decembrie 2012

Podbijam Magdę - każdy normalny człowiek na zimę potrzebuje wiecej energii i najczęściej je wiecej. Juz pomijając fakt, że przeciętny Kowalski jest zima mniej aktywny fizycznie.

mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ani modą, ani urodą się nie interesuję, więc chodzi mi o inną kwestię, jeżeli kobiecie się w niej dogodzi, to żadne nadprogramowe kilogramy nie przeszkadzają ;D.

czyli pomyślałam o tym samym:mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.