Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1716 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
to wszystko jasne

rozwazalam to po obejrzeniu tych zdjec wnetrza, ale pewnie dopiero w maju-czerwcu bylabym w stanie kupic ten oryginal. plus, jednak jakies 7 stow za torebke... 3-4 takie typowe bym za to miala

chociaz nie wykluczam inwestycji, jakby taka podrobka zostala moja ukochana torba

@w00tjump
Starsza kolezanka Ci da lekcje życia, na butach i torebkach sie nie oszczędza
Poza tym widzę po kolezankach, które ci chwile jakieś takie torebki kupują i mają ich mnóstwo - z żadnej nie są w 100% zadowolone.... i kupują dalej :) Znikoma to oszczędność bo przeplacają na ilości.
Kup sobie jakaś do wiosny i lata i oszczędzaj. W końcu nie jest to Burberry czy Prada, kredyt jest zbyteczny ;D
Poza tym niezawodna lekcja stylu: do designerskiej, dobrej jakości torebki i butów nawet sukienka za £5 wyglada fenomenalnie, wiec tu mozna zaoszczędzić :)
Jestem przeciwniczką obwieszania sie metkami dla samych metek, ale pewne rzeczy muszą być dobre i drogie
Kiedyś Anna Mucha wystąpiła w Louboutinach i kiecce z H&M za pare złotych - zajebiście wyglądało to połączenie :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No moja krew, Moschino powiadasz?
Kocham, kocham, kocham!
Choc kocham Gennarino na iPhone, to cały czas myśle ze trochę w pracy nie bedzie profesjonalnie wyglądać.. Wobec czego zmieniam prace!
Poza tym kolekcja chic & cheap nie jest taka droga jak innych designerów. Za bluzkę z chic and cheap dałam mniej niż za spodnie młodego z Moschino Bambino.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jeśli chodzi o rzeczy z Moschino to polecam śledzić serwisy o których już pisałam (Zlotewyprzedaze, Fashiondays, Limango, Bigbrands), najczęściej jest biżuteria, ale zdarzają się ubrania i dodatki :)
Mi osobiście marzy się torba od Korsa, może kiedyś...
noooo

tylko niestety dostępność mocno ograniczona, a fejków z alle nie mam zamiaru kupować...
ooo będę przeglądać od czasu do czasu i może się na coś skuszę
widziałyście gdzieś w jakichś sieciówkach krótsze sukienki z odkrytymi plecami i jakimiś świecącymi dodatkami?
bo w najgorszym przypadku kupię coś takiego http://i.imgur.com/CMfWf.jpg i upierdziele przed kolano z każdej strony
http://www.hm.com/pl/product/06413?article=06413-A
ta jest świetna:
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/dresses/V4780
Ani modą, ani urodą się nie interesuję, więc chodzi mi o inną kwestię, jeżeli kobiecie się w niej dogodzi, to żadne nadprogramowe kilogramy nie przeszkadzają

Każdy normalny człowiek na zimę tyje

Więc się nie smutamy

Styka, Baje, poprawie Wam humor- waże 75 kg więc nie marudzic! dużo bym oddala za 54;-) na razie chce się zbliżyć do szóstki na początku...
Podbijam Magdę - każdy normalny człowiek na zimę potrzebuje wiecej energii i najczęściej je wiecej. Juz pomijając fakt, że przeciętny Kowalski jest zima mniej aktywny fizycznie.