Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1715 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Nie brak, na brak książek nie narzekam

Ale czytanie forum to tak dla oderwania się :D nie można przecież całe życie czytać książek!
forum też jest ważne

xD
a o książce pamiętam, mam zapisane, ale na razie nie mam czasu na nią.
____
a co do farbowania na czarno że się tak wtrącę - też odradzam :D bardzo ciężko "zejść" z tego koloru. Przy pozbywaniu się go przechodzilam od różnorakich odcieni brązu, po jakieś ryszawe wyglądające jakby ptak narobił na głowę, po platynowe blondy aż w końcu dotarłam do swojego. I dodam, że porwałam się na kruczoczarny blond, to było z 2 lata temu, nawet na forumie tutaj pytałam o rady, co z tym zrobić.

nawet nazwe ukradli

ja bym nie kupila, nie wydaje mi sie by mieli prawo do plagiatu

Konto usunięte: tam gdzie widac suwaki, i w srodku jeszcze jedna duza, wszystkie rozdzielone
jeszcze jakiejs kieszonki wewnetrznej mi by brakowalo, bo jest jedna malutka na suwak...
mam oryginalna, z tylu (w oryginalnej) masz jeszcze jedna przegrode, w srodku w tylnej masz mala na zamek, w srodkowej nic i w tej z przodu masz dwie przegrodki na wielkosc telefonu komorkowego - choc musialabym zajerzec, bo nie pamietam dobrze

Konto usunięte: ale jesli twierdzisz ze porzadek w niej duzo latwiej miec, wiem co zamowie po swietach/podsune siostrze jako sugestie prezentu
tak, a ja balaganiara jestem torebkowa. Oryginalna torba jest bardzo pojemna, a nie wyglada - nawet kurtka sie w niej zmiesci :D poza tym dzieki tym przegrodkom latwo zorganizowac co gdzie trzymasz :)
nie mowiac o tych dwoch zewnetrznych kieszonkach, w ktorych trzymam telefon i bilet na metro, dzieki czemu nigdy nie musze ich szukac.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Bo czytanie MiU/udzielanie się na forum to moja główna rozrywka ostatnio w dni powszednie :D Poza tym lubię sobie poczytać to forum. I nie uważam, że jest to marnowanie czasu, nie wszystko, co robimy, musi mieć jakiś głębszy sens i pożytek

I trochę ponad 50 kg to dużo ? ;o.
:D.
Pewnie, że nie. Bym wyglądała jak kij od szczotki w okularach

Chociaż dobrze się czułam w wadze tak 58 - 60 kg, wielu mówiło że za chuda jestem, ale moim zdaniem było idealnie :).
Skoro taka jest średnia to jestem gigantem zatem

massacre: mam oryginalna, z tylu (w oryginalnej) masz jeszcze jedna przegrode, w srodku w tylnej masz mala na zamek,
no wlasnie tak porownuje, i wnetrze oryginalu jest o wiele lepsze:) kindle by sie zmiescil do tej zasuwanej wewnetzrnej, w tej parfois jest tak malutka, ze nic praktycznie nie wejdzie

szkoda, ze oryginal tak drogi.
ciekawe czy w innych sklepach tez maja pippowate torby, moze lepsze kieszonki w srodku by byly

koniec gum do zycia, ktore sie magicznie uwolnily z opakowania wklejajacych sie w wywietrznik netbooka jak sie czlowiek spieszy i etui nie wezmie

to jest takie a4 czy sporo wieksza? :)
pozostaje mi tylko wspolczuc :D
a powaznie, to moglabym miec 155cm, wszystkie szpilki stalyby przede mna otworem bez obawy, ze bede wygladac jak zyrafa

tak samo cyckow bym nie musiala miec,
chodzilabym w takich dekoltach bez obawy, ze bede wygladac tanio i wulgarnie:

nie wiem co baby maja z tym brakiem samoakceptacji, liczy sie caloksztalt :D
bylabym zadowolona no matter what

Konto usunięte: kindle by sie zmiescil do tej zasuwanej wewnetzrnej, w tej parfois jest tak malutka, ze nic praktycznie nie wejdzie i brak kieszonki z tylu. niby jest takie 'etui' na kompa w duzej tylnej, ale i tak uzywam normalnego pokrowca... i dali te przegrodki na telefon i ta zasuwana wewn do przedniej kieszeni, bez sensu
szkoda, ze oryginal tak drogi.
ciekawe czy w innych sklepach tez maja pippowate torby, moze lepsze kieszonki w srodku by byly
kindle? mi sie caly iPad miesci i mam jeszcze mnostwo miejsca

a nie chcesz sobie zaoszczedzic na oryginal? maja teraz 30% znizki na Pippe

poza tym prawdziwa skora, bedzie Ci ta torba sluzyla lata
tu polega cala magia, bo ona duza nie jest, a 4 moze, nie znam sie na rozmiarach

generalnie, te kieszonki robia sie wypukle i dlatego mozesz duzo w nie wsadzic
nie jest wielka:
najlepsze jest to, ze wypchana wyglada o wiele lepiej niz pusta z samym portfelem :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail