malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
marta0859
marta0859
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: ksiazek Ci brak? polecalam Ci ostatnio Jane Eyre, duzo lepsza lektura

Nie brak, na brak książek nie narzekam :rotfl:
Ale czytanie forum to tak dla oderwania się :D nie można przecież całe życie czytać książek!

forum też jest ważne :ssh:
xD

a o książce pamiętam, mam zapisane, ale na razie nie mam czasu na nią.

____
a co do farbowania na czarno że się tak wtrącę - też odradzam :D bardzo ciężko "zejść" z tego koloru. Przy pozbywaniu się go przechodzilam od różnorakich odcieni brązu, po jakieś ryszawe wyglądające jakby ptak narobił na głowę, po platynowe blondy aż w końcu dotarłam do swojego. I dodam, że porwałam się na kruczoczarny blond, to było z 2 lata temu, nawet na forumie tutaj pytałam o rady, co z tym zrobić. :rotfl: ach te błędy młodości :rotfl: Zwłaszcza jak ktoś ma podatne na zniszczenia włosy, tym bardziej nie polecam. Ja od tamtego czasu zarzekłam się, że nigdy nie zafarbuję włosów.
marta0859
marta0859
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dodam, że porwałam się na kruczoczarny blond,

co ja piszę d83dde31
kruczoczarny blond d83dde31
oczywiście miałam na myśli kolor KRUCZOCZARNY - "odcień" czarnego :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: model nazywa sie pippa briefcase, faktycznie praktycznie podroba

nawet nazwe ukradli :nie:
ja bym nie kupila, nie wydaje mi sie by mieli prawo do plagiatu :Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: tam gdzie widac suwaki, i w srodku jeszcze jedna duza, wszystkie rozdzielone jeszcze jakiejs kieszonki wewnetrznej mi by brakowalo, bo jest jedna malutka na suwak...

mam oryginalna, z tylu (w oryginalnej) masz jeszcze jedna przegrode, w srodku w tylnej masz mala na zamek, w srodkowej nic i w tej z przodu masz dwie przegrodki na wielkosc telefonu komorkowego - choc musialabym zajerzec, bo nie pamietam dobrze

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jesli twierdzisz ze porzadek w niej duzo latwiej miec, wiem co zamowie po swietach/podsune siostrze jako sugestie prezentu

tak, a ja balaganiara jestem torebkowa. Oryginalna torba jest bardzo pojemna, a nie wyglada - nawet kurtka sie w niej zmiesci :D poza tym dzieki tym przegrodkom latwo zorganizowac co gdzie trzymasz :)
nie mowiac o tych dwoch zewnetrznych kieszonkach, w ktorych trzymam telefon i bilet na metro, dzieki czemu nigdy nie musze ich szukac.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a o książce pamiętam, mam zapisane, ale na razie nie mam czasu na nią.

bo marnujesz czas na czytanie MiU

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

marta0859
marta0859
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: bo marnujesz czas na czytanie MiU

Bo czytanie MiU/udzielanie się na forum to moja główna rozrywka ostatnio w dni powszednie :D Poza tym lubię sobie poczytać to forum. I nie uważam, że jest to marnowanie czasu, nie wszystko, co robimy, musi mieć jakiś głębszy sens i pożytek d83dde0f a jak lubię, to odmawiać sobie nie będę! :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  14 Decembrie 2012
styka51
styka51: 164 w dowodzie

I trochę ponad 50 kg to dużo ? ;o.
:D.

massacre
massacre: chcialabys wazyc 50 kilo? bo ja nie :D

Pewnie, że nie. Bym wyglądała jak kij od szczotki w okularach :ziober2:.
Chociaż dobrze się czułam w wadze tak 58 - 60 kg, wielu mówiło że za chuda jestem, ale moim zdaniem było idealnie :).

massacre
massacre: no chyba nalezysz, przynajmniej tutaj, gdzie srednia wzrostu to 150 w kapeluszu :D

Skoro taka jest średnia to jestem gigantem zatem :rotfl:.
:ziober2:
Bayje
Bayje
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: tyle wzrostu to ja mialam w piatej klasie szkoly podstawowej...

Wyobraź sobie, że tak też i mój wzrost zatrzymał się już w szkole podstawowej ;)
mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: I trochę ponad 50 kg to dużo ? ;o. :D.

kobietom nigdy nie da się dogodzić cóż...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kobietom nigdy nie da się dogodzić cóż...

Niektórym da się szybciej, nad niektórymi trzeba dłużej popracować, ponoć :mrgreen:.
:ziober2:
w00tjump
w00tjump
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: mam oryginalna, z tylu (w oryginalnej) masz jeszcze jedna przegrode, w srodku w tylnej masz mala na zamek,

no wlasnie tak porownuje, i wnetrze oryginalu jest o wiele lepsze:) kindle by sie zmiescil do tej zasuwanej wewnetzrnej, w tej parfois jest tak malutka, ze nic praktycznie nie wejdzie:and: i brak kieszonki z tylu. niby jest takie 'etui' na kompa w duzej tylnej, ale i tak uzywam normalnego pokrowca... i dali te przegrodki na telefon i ta zasuwana wewn do przedniej kieszeni, bez sensu:lol:
szkoda, ze oryginal tak drogi.
ciekawe czy w innych sklepach tez maja pippowate torby, moze lepsze kieszonki w srodku by byly:rotfl:
massacre
massacre: dzieki tym przegrodkom latwo zorganizowac co gdzie trzymasz :)

koniec gum do zycia, ktore sie magicznie uwolnily z opakowania wklejajacych sie w wywietrznik netbooka jak sie czlowiek spieszy i etui nie wezmie:Crylol:
massacre
massacre: Oryginalna torba jest bardzo pojemna, a nie wyglada - nawet kurtka sie w niej zmiesci :D

to jest takie a4 czy sporo wieksza? :)
massacre
massacre
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyobraź sobie, że tak też i mój wzrost zatrzymał się już w szkole podstawowej ;)

pozostaje mi tylko wspolczuc :D
a powaznie, to moglabym miec 155cm, wszystkie szpilki stalyby przede mna otworem bez obawy, ze bede wygladac jak zyrafa :Rotfl:
tak samo cyckow bym nie musiala miec,
chodzilabym w takich dekoltach bez obawy, ze bede wygladac tanio i wulgarnie:

nie wiem co baby maja z tym brakiem samoakceptacji, liczy sie caloksztalt :D
bylabym zadowolona no matter what :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: kindle by sie zmiescil do tej zasuwanej wewnetzrnej, w tej parfois jest tak malutka, ze nic praktycznie nie wejdzie i brak kieszonki z tylu. niby jest takie 'etui' na kompa w duzej tylnej, ale i tak uzywam normalnego pokrowca... i dali te przegrodki na telefon i ta zasuwana wewn do przedniej kieszeni, bez sensu szkoda, ze oryginal tak drogi. ciekawe czy w innych sklepach tez maja pippowate torby, moze lepsze kieszonki w srodku by byly

kindle? mi sie caly iPad miesci i mam jeszcze mnostwo miejsca :rotfl:
a nie chcesz sobie zaoszczedzic na oryginal? maja teraz 30% znizki na Pippe :pavarotti:
poza tym prawdziwa skora, bedzie Ci ta torba sluzyla lata

Konto usunięte
Konto usunięte: to jest takie a4 czy sporo wieksza? :)

tu polega cala magia, bo ona duza nie jest, a 4 moze, nie znam sie na rozmiarach :rotfl:
generalnie, te kieszonki robia sie wypukle i dlatego mozesz duzo w nie wsadzic
nie jest wielka:

najlepsze jest to, ze wypchana wyglada o wiele lepiej niz pusta z samym portfelem :D

mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Niektórym da się szybciej, nad niektórymi trzeba dłużej popracować, ponoć .

to zależy o jakiej kwestii mówimy:D i kto ma dogadzać:mrgreen:
massacre
massacre
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to zależy o jakiej kwestii mówimy:D i kto ma dogadzać

to nie forum seks, wiec rzecz jasna chodzi o dogadzania nowymi butami i torebkami :Ziober2:

mirra20
mirra20
  14 Decembrie 2012
massacre
massacre: to nie forum seks, wiec rzecz jasna chodzi o dogadzania nowymi butami i torebkami

:D no, jeśli o to chodzi to sobie dogodziłam dwoma torebkami:D
massacre
massacre
  14 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :D no, jeśli o to chodzi to sobie dogodziłam dwoma torebkami:D

no ja tez ostatnio dwie extra :rotfl:
i juz nie wiem jaka jeszcze bym chciala :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.