malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Decembrie 2012
Psyche30
Psyche30: tak przy porodzie bodajże 84

przed czy po? bo ja przed rowne 100 :Rotf: po moze bylo tak na oko z 80
wiem, ze przez te wody duzo zeszlo ze mnie, jak powietrze z balona

Psyche30
Psyche30: I ze mną było także podobnie jak z Tobą, do 6 miesiąca byłam laska że ojaaaa hahahaha, faceci się oglądali ostro pamiętam

to nic, ja w 7 czy 8 miesiacu stalam z kolezanka w autobusie i to koles jej miejsce ustapil :crylol:
nie zebym sie smiala z jej tuszy czy cos, ale kurna w ciazy bylam JA ;D

Psyche30
Psyche30: Raczej tak, ale ja miałam jeszcze problemy z nerkami, przez 2 tyg nie wstawałąm praktycznie z łóżka i nic nie mogłam jeść a wymiotowałam nawet soki które piłam, więc zleciało.

moja ciaza to jak wakacje w tropikach przy tego typu historiach :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  15 Decembrie 2012

A ja znów robię sobie papkę na głowie:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 Decembrie 2012
massacre
massacre: przed czy po? bo ja przed rowne 100 :Rotf: po moze bylo tak na oko z 80 wiem, ze przez te wody duzo zeszlo ze mnie, jak powietrze z balona

Przed, tzn na samej mecie ciaży, ale brzuch miałam jak słonica :rotfl:
Ale po porodzie u mnie wcale dużo nie zeszło niestety :rotfl:

massacre
massacre: to nic, ja w 7 czy 8 miesiacu stalam z kolezanka w autobusie i to koles jej miejsce ustapil nie zebym sie smiala z jej tuszy czy cos, ale kurna w ciazy bylam JA ;D

Hahahaha :rotfl:

massacre
massacre: moja ciaza to jak wakacje w tropikach przy tego typu historiach :)

u mnie calutka ciąża na lekach była, ale ogólnie dobrze się czułam potem, tylko ze warczałam na wszystkich :rotfl:
Bayje
Bayje
  15 Decembrie 2012
massacre
massacre: Wiec u mnie w rodzinie tej najbliższej jedna siostra kurdupel tez jest wyjątkiem.

ta siostra kurdupel jest najmłodsza ?:ziober2:
Bayje
Bayje
  15 Decembrie 2012

teraz przeczytałam, że tak - w sumie to normalne bo ja tez jestem najmłodsza a też jest tak, że niby każda siostra dostaje okres 'wcześniej'. Moja najstarsza siostra dostała w 8 klasie, druga 6 a ja niestety zostałam już zaszczycona na pierwszym dniu w 4 klasie :(

Bayje
Bayje
  15 Decembrie 2012

zresztą wtedy nie wiedziałam co to jest okres ... i moja kolezanka się bała, że umre ... :hahaha:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i moja kolezanka się bała, że umre ... :hahaha:

:rotfl:
ja ogólnie jestem niska i wątpię żeby miał z tym coś wspólnego okres, moi rodzice też do wysokich nie należą bo tata ma zaledwie 175, mama trochę mniej, dziadkowie też nie za wysocy to i mi nie przypadło ale tak jak Asia napisała żeby się cieszyła bo przynajmniej można nosić szpilki i się nie przejmować że a nóż będę wyższa, 162 w dowodzie starczy :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  15 Decembrie 2012

@Bayje
Ta siostra kurdupel jest środkowa, ma 28 lat. Najmłodsza jest z nas najwyższa :) no cóż, najwyraźniej tatko nie wszystkie plemniki miał tej samej jakości :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  15 Decembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: ja ogólnie jestem niska i wątpię żeby miał z tym coś wspólnego okres,

znaczy się ja przeczytałam kiedyś w jakieś książce medycznej, że w okolicach 2 lat po pojawieniu się miesiączki u dziewczyny powoduje hamowanie hormonu wzrostu ale czy to jest norma czy nie .. ja wiem, że mój wzrost zatrzymał się już w 5 klasie podstawówki :P

druga sprawa to też, że sen po godzinie 22 jest najzdrowszy a ja ... no wtedy jeszcze nie spałam XD
Bayje
Bayje
  15 Decembrie 2012
massacre
massacre: @Bayje Ta siostra kurdupel jest środkowa, ma 28 lat. Najmłodsza jest z nas najwyższa :) no cóż, najwyraźniej tatko nie wszystkie plemniki miał tej samej jakości

u mnie wysoki był dziadek ze strony mamy ... więc moim 3 bratom się udało :P
styka51
styka51
  15 Decembrie 2012

Ja mam 164 i jestem nizsza o jakieś 5 cm od mojej siostry, która jest młodsza :ninja:
A od 6 klasy pewnie trochę urosłam...ale od 3 gimka, to już nie bardzo-,-

mmaryja
mmaryja
  15 Decembrie 2012
massacre
massacre: wiec to raczej nie zatrucie?

nie nie. ogólnie mam ciążę podwyższonego ryzyka, więc trochę dmucham i chucham na siebie. na razie czuję się dobrze, ćwiczę sobie jogę 2h dziennie, truchtam troszkę i maszeruje:wtf: bo biegać raczej nie będę do końca ciąży
jeszcze muszę sobie kupić piłkę bo nie mam, a bym się porozciągała jakoś fajnie
massacre
massacre
  15 Decembrie 2012

Od tego co sie dzieje ostatnimi czasy na świecie, sama dmucham i chucham na własne dziecko i nawet nie czuje, że to jakieś przewrażliwienie. Dwa wypadki śmiertelne w szkole i w przedszkolu w tym roku w Anglii, taksówkarz porywacz pedofil, teraz strzelanina w szkole w Connecticut... Zwyrole porywają, gwałcą, mordują najbardziej niewinne istoty na świecie.

Juz nie mówiąc o tym jak ziomek przez przypadek w Halloween zamiast cukierków dał dzieciom koks, a jakoś w zeszłym tygodniu para naćpała swoje dwuletnie dziecko heroiną - zmarło.

Jak tu nie mieć stanów lękowych :and:

Gad
Gad
  15 Decembrie 2012

Masakra czy cały czas jesteś w ciąży ? :mrgreen:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 Decembrie 2012
Gad
Gad: Masakra czy cały czas jesteś w ciąży ?

wypniesz sie dla mnie? :sex:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.