malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TheWitch
TheWitch
  30 Decembrie 2012

następny z majtkami :rotfl:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale co do jej chłopaka, Dawida, to racze nie kłamie. Wstawiała z nim zdjęcia na fotce i na blogu, pamiętam, to ten sam ;)

Chłopak może i jest, ale prezenty nie muszą być od niego
Z reszta jeden kij, do takich osób ma się dystans i zero zaufania, dopóki nie zostaną dokładnie zdiagnozowani.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: dopóki nie zostaną dokładnie zdiagnozowani.

Niby przez kogo? Na czym polegać by miała owa diagnoza?
massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jej zazdroscicie pokazcie swoje prezenty lepiej

Ja zazdroszczę jej tego, ze jest cyganką, w związku z czym w życiu jej na pewno łatwiej :and:

Ja dostałam perfumy YSL La vie est belle, więc mam już trzy buteleczki :D
Lemon by Mary Greenwell
Swieczniki świąteczne
Lakier do paznokci z Polandii, bo nie mogłam znaleźć w takim kolorze w Londynie (i know i know, impossible)
Kolczyki
I od matki kolędy na CD po polsku :ninja: pewnie nigdy ich nie wlacze

A no, i już pisałam wcześniej, fundujemy sobie wycieczkę do Irlandii

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  30 Decembrie 2012

wy też dostajecie majtki pod choinke?

massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: massacre:dopóki nie zostaną dokładnie zdiagnozowani. Niby przez kogo? Na czym polegać by miała owa diagnoza?

Przez psychologa, a jak trzeba to i przez psychiatre. Przynajmniej w moim świecie normalni ludzie nie tworzą swojej własnej rzeczywistości, alter życia, nie podszywają się pod nikogo (pomijając znajomych z MI6 :ziober2:). Z tego co wiem, to jakieś schorzenie psychiczne, schizofrenia czy coś w tym stylu?
Zabawa w udawanie jest odpowiednia dla dzieci, więc nawet jeśli nie schiza, to i tak jest w jakimś stopniu niedorozwinięta, bo zatrzymała się w 2001, kiedy bawiła się lalkami.

massacre
massacre
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wy też dostajecie majtki pod choinke?

:rotfl:
Nie. Czy to normalne?

WilczeLyko
WilczeLyko
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wy też dostajecie majtki pod choinke?

Prawie :rotfl:, dostałem m.in. bieliznę termo tzw. "second skin", więc jestem przeszczęśliwy :pavarotti:.
Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: Przez psychologa, a jak trzeba to i przez psychiatre. Przynajmniej w moim świecie normalni ludzie nie tworzą swojej własnej rzeczywistości, alter życia, nie podszywają się pod nikogo

Nareszcie większe/ciekawsze ploty xD :w00t:
Nie wiem nic, szybko wyjaśniaj mi pod kogo się podszywała i jaki cel w tym miała? :woot:
marta0859
marta0859
  30 Decembrie 2012
Abaddon
Abaddon: Smacznego.

dzięki ;) było takie se.

Earth
Earth: Bawi mnie to Twoje losowe dopasowywanie imion.

czemu? :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Decembrie 2012
massacre
massacre: Przez psychologa, a jak trzeba to i przez psychiatre. Przynajmniej w moim świecie normalni ludzie nie tworzą swojej własnej rzeczywistości, alter życia, nie podszywają się pod nikogo (pomijając znajomych z MI6 ). Z tego co wiem, to jakieś schorzenie psychiczne, schizofrenia czy coś w tym stylu? Zabawa w udawanie jest odpowiednia dla dzieci, więc nawet jeśli nie schiza, to i tak jest w jakimś stopniu niedorozwinięta, bo zatrzymała się w 2001, kiedy bawiła się lalkami.

ona kiedys nawet na forum pisala ze ma cos z psychika itp, wiec sie zgadza :ninja:

a ja na swieta dostalam jakas lampe na swieczki czy cos (wtf? - nie wiem)
pluszowe kapcie
taki portfel: http://www.riverisland.com/women/bags--purses/purses/White-laser-cut-clip-top-purse-629018
zestaw cienie + mascara z diora
maszyne do robienia expresso
maja mi przyjsc te buty (ach, ta poczta): http://www.riverisland.com/women/shoes--boots/calf--knee-high-boots/Black-quilted-riding-boots-622300 (z tym ze moje ciemnobrazowe)
taka zabe do ocieplania (:woot:) stop:
zestaw z bodyshopu
czapke - misia cos w ten desen: http://www.thepeasknees.co.uk/images/BLACKBEAR1.jpg
giftcard'y do bootsa i argosa no i 2 smirnoffy (jeden black) + malteasers (nie znam pisowni) i toblerone.
Bayje
Bayje
  30 Decembrie 2012

a ja nie będę pokazywać prezentów :ninja:

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nie będę pokazywać prezentów

why not? why not?
Abaddon
Abaddon
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: było takie se.

Te 'smacznego' czy żarcie? :mrgreen:
Bayje
Bayje
  30 Decembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bayje:a ja nie będę pokazywać prezentów why not? why not?

a po co ? :ziober2:
zreszta kogo to interesuje
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.