Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 234 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BIERZ I SIĘ NIE ZASTANAWIAJ! najlepszy puder na świecie. wykończenie jest genialne, skóra jest jak pergamin, nie czuć go w ogóle na skórze, a makijaż trzyma się i trzyma, 24h bez żadnego problemu + ja po imprezie, po przebudzeniu i spojrzeniu w lustro miałam normalny makijaż, jak wieczorem. polecam BARDZO! tylko trzeba mieć dobry pędzelek.
ile w polsce kosztuje? moglabys jakis pedzelek polecic? a pozostale rzeczy sa dostepne w polskiej sephorze?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
kuwa przeciez ja zaraz nie wytrzymam!
co należy do obowiązków świadka? powie mi ktos?
bo mnie sie wydaje, ze swiadek (i zarazem starosta) jest 'łącznikiem' pomiędzy gośćmi i obsługą wesela a parą młodą, swiadkowie pomagaja w przygotowaniu zabaw (i prowadzeniu konkursow), jada z mlodymi na plener, pilnuja wodki i takie tam, mam racje?
co za tym idzie swiadkowie nie moga pic?

Automatic Supersonic Hipnotic Funky Fresh
Work my body so melodic
This beat flows right through my chest
Everybody ma and papi came to party
Grab somebody
Work your body, work your body
Let me see you 1, 2 Step

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
puste jako ze powinnam wstawic zdjecie jakiejs super laski tanczacej zamiast niej? bo widze ze o to chodzi, skoro wrzucanie tego bylo puste.
nie ma to jak dyskryminacja, brawo.
Nie, chodzi mi o to ze wiesz, wysmiewasz sie. Nie dyskryminuje jej. Ale jasne jest po co to tu wstawilas :-)