malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 August 2011
Prinz
Prinz: ja tez nie! douglasa okupuje tutaj

nigdy nie bylam w Sephorze, w Douglasie tez nie :and:
za moich czasow w pl byl tylko rossmann :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 August 2011
massacre
massacre: nigdy nie bylam w Sephorze, w Douglasie tez nie za moich czasow w pl byl tylko rossmann

ja bylem w wawie.
w kaliszu bieda, rossman jest :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  8 August 2011
Prinz
Prinz: http://www.makeupforever.com/products/complexion/hd-powder.html

BIERZ I SIĘ NIE ZASTANAWIAJ! najlepszy puder na świecie. wykończenie jest genialne, skóra jest jak pergamin, nie czuć go w ogóle na skórze, a makijaż trzyma się i trzyma, 24h bez żadnego problemu + ja po imprezie, po przebudzeniu i spojrzeniu w lustro miałam normalny makijaż, jak wieczorem. polecam BARDZO! tylko trzeba mieć dobry pędzelek.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: BIERZ I SIĘ NIE ZASTANAWIAJ! najlepszy puder na świecie. wykończenie jest genialne, skóra jest jak pergamin, nie czuć go w ogóle na skórze, a makijaż trzyma się i trzyma, 24h bez żadnego problemu + ja po imprezie, po przebudzeniu i spojrzeniu w lustro miałam normalny makijaż, jak wieczorem. polecam BARDZO! tylko trzeba mieć dobry pędzelek.

ile w polsce kosztuje? moglabys jakis pedzelek polecic? a pozostale rzeczy sa dostepne w polskiej sephorze?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 August 2011

kuwa przeciez ja zaraz nie wytrzymam! :martuska:

co należy do obowiązków świadka? powie mi ktos?
bo mnie sie wydaje, ze swiadek (i zarazem starosta) jest 'łącznikiem' pomiędzy gośćmi i obsługą wesela a parą młodą, swiadkowie pomagaja w przygotowaniu zabaw (i prowadzeniu konkursow), jada z mlodymi na plener, pilnuja wodki i takie tam, mam racje?
co za tym idzie swiadkowie nie moga pic?

massacre
massacre
  9 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co za tym idzie swiadkowie nie moga pic?

uo masakra
ja Ci nie powiem, nie mam pojecia :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TheWitch
TheWitch
  9 August 2011

Jest sprite, jest impreza

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ona moze nie ma cudownego szczuplego ciala, ale niejedna sliczna i chuda laska by sie na to nie odwazyla, kazdy kij ma dwa konce jak to sie mowi ;-)
massacre
massacre
  9 August 2011
:nutki:
Automatic Supersonic Hipnotic Funky Fresh
Work my body so melodic
This beat flows right through my chest
Everybody ma and papi came to party
Grab somebody
Work your body, work your body
Let me see you 1, 2 Step

:nutki:

massacre
massacre
  9 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ona moze nie ma cudownego szczuplego ciala, ale niejedna sliczna i chuda laska by sie na to nie odwazyla, kazdy kij ma dwa konce jak to sie mowi ;-)

lepiej sie rusza niz wiekszosc lasek w klubach :crylol:
wiadomo, ja sie nie licze, ruszam sie najlepiej na swiecie :rotfl:

TheWitch
TheWitch
  9 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ona moze nie ma cudownego szczuplego ciala, ale niejedna sliczna i chuda laska by sie na to nie odwazyla, kazdy kij ma dwa konce jak to sie mowi ;-)

a czy ja cos mowie :rotfl:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 August 2011
massacre
massacre: lepiej sie rusza niz wiekszosc lasek w klubach wiadomo, ja sie nie licze, ruszam sie najlepiej na swiecie

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: a czy ja cos mowie

Nie, ale moim zdaniem takie zachowanie jest troszke puste, ja moze nie podziwiam takie osoby, ale ich otwartosc i brak kompleksow na pewno.
TheWitch
TheWitch
  9 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, ale moim zdaniem takie zachowanie jest troszke puste, ja moze nie podziwiam takie osoby, ale ich otwartosc i brak kompleksow na pewno.

puste jako ze powinnam wstawic zdjecie jakiejs super laski tanczacej zamiast niej? bo widze ze o to chodzi, skoro wrzucanie tego bylo puste.
nie ma to jak dyskryminacja, brawo.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: puste jako ze powinnam wstawic zdjecie jakiejs super laski tanczacej zamiast niej? bo widze ze o to chodzi, skoro wrzucanie tego bylo puste. nie ma to jak dyskryminacja, brawo.

Nie, chodzi mi o to ze wiesz, wysmiewasz sie. Nie dyskryminuje jej. Ale jasne jest po co to tu wstawilas :-)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 August 2011

i to raczej ty dyskryminujesz grube osoby wlasnie w ten sposob nabijajac sie, wiec nie odrwacaj kota ogonem.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.