malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 August 2011
:nutki:
Niesie tam gdzie tak ... nie najwyższe widzę gwiazdy
a szczęście dają bo jesteś tam :zakochany:
Niesie tam gdzie ja... do ostatniej przystani dobiłam,
wysiadam, zostaję..
Niesie mnie - gdzie Ciebie, odnalazłam Cie, odnalazłeś mnie :nutki:

:zakochany:
mirra20
mirra20
  10 August 2011
massacre
massacre: Slyszeliscie ten nius? Piekna Miss Meksyku ( z reszta ktoras z Was zakladala ostatnio o niej tu temat) UWAGA: jest za gruba do konkursu Miss Swiata ! w sumie to mnie to troche przerazilo

mogę to skomentować tylko tak:
w dupach im się przewraca
Babsy
Babsy
  10 August 2011

zapomnialam sie wczoraj pochwalic- odebralam dyplom z uczelni:mrgreen:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mogę to skomentować tylko tak: w dupach im się przewraca

ponoc ma schudnac do wyborow :zonk:
jak jest piekna to powinni ja brac a nie sie jebac o pare centymetrow w dupie czy pasie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  10 August 2011
massacre
massacre: ponoc ma schudnac do wyborow jak jest piekna to powinni ja brac a nie sie je.. o pare centymetrow w dupie czy pasie

to chore dla mnie
dobrze mówisz jak ktoś jest piękny to nie ważne czy ma te 4kg więcej czy mniej poza tym czasami jak laski chudną to im się robi szczurza facjata a to nie jest fajne

Babsy
Babsy: zapomnialam sie wczoraj pochwalic- odebralam dyplom z uczelni

gratulejszyn
Babsy
Babsy
  10 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gratulejszyn

dzieki:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 August 2011

w Londynie wlasnie wyszly nowe perfumy by Lolita Lempicka :w00t:
sa dostepne w
Debenhams
John Lewis
House of Fraser
Selfridges

ktoras z was kupuje/ zamawia/ slyszala?

Uj ze zamieszki, jak to dobrze mieszkac przy zrodelku - wszystko u nas jest NAJPIERW, potem reszta swiata :kv3:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  10 August 2011
massacre
massacre: Slyszeliscie ten nius? Piekna Miss Meksyku ( z reszta ktoras z Was zakladala ostatnio o niej tu temat) UWAGA: jest za gruba do konkursu Miss Swiata ! w sumie to mnie to troche przerazilo

Była o tym wzmianka w temacie i gruba dyskusja :lol2:
pijana
mirra20
mirra20
  10 August 2011
massacre
massacre: Uj ze zamieszki, jak to dobrze mieszkac przy zrodelku - wszystko u nas jest NAJPIERW, potem reszta swiata

w Polsce na jakiejś stronie też są:P
kozaczektypuje
kozaczektypuje
  10 August 2011

Massacre i agoosia ucierpialy wskutek zamieszek w anglii

TheWitch
TheWitch
  10 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Massacre i agoosia ucierpialy wskutek zamieszek w anglii

strasznie, tyle osob sie wzbogacilo kradzionymi telewizorami a ja nic :and:
mirra20
mirra20
  10 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Był horror zamiast romantycznej randki i rozsadzający ból zamiast niebiańskiej rozkoszy. A wszystko przez to, że kiedy Anna G. (40 l.) ze Szczecina (woj. zachodniopomorskie) w trakcie łóżkowych figli krzyknęła do swojego kochanka Zdzisława B. (40 l.): "Wypełnij mnie!", ten złapał za piankę do montażu okien i drzwi i spełnił życzenie kobiety. Eksperyment sprawił, że ona wylądowała na stole operacyjnym, a on w więzieniu. Romantyczny wieczór zaczął się niewinnie - od winka i czułych słówek. Jednak po chwili kochankowie byli już nadzy i roznamiętnieni. I nagle Anna G. wykrzyczała do kochanka: "Wypełnij mnie"! Ten potraktował to dosłownie. Chwycił z półki w przedpokoju piankę poliuretanową i... wstrzyknął ją w waginę kochanki! Pianka, która zazwyczaj służy do montażu drzwi i okien, zaczęła w Annie G. rosnąć i szybko twardnieć. Przerażona kobieta, zamiast wielkiej przyjemności, poczuła potworny ból. Kochanek musiał wezwać pogotowie. Anna G. miała dużo szczęścia, bo lekarzom udało się usunąć operacyjnie całą stwardniałą i szczelnie ją wypełniającą piankę. Kiedy kobieta wybudziła się z narkozy, ze wstydu nie mogła z siebie wydukać jednego słowa. - To był wypadek i mój pomysł - opowiada. - Nie mam do Zdziśka pretensji. Żyję i to jest najważniejsze! - dodaje, spuszczając głowę. Kiedy opuszczała szpital, lekarze poradzili jej, by następnym razem korzystała z bardziej sprawdzonych i atestowanych "umilaczy", które można kupić w sex-shopie.

ludzka głupota mnie zadziwia:crylol:
pijana
pijana
  10 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ludzka głupota mnie zadziwia

O ja piedole :crylol: Hahahahhaa
TheWitch
TheWitch
  10 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ludzka głupota mnie zadziwia

ahahahahahahahaaha, sikam ze smiechu :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.