malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  11 August 2011

możecie polecić mi jakiś fajny błyszczyk, brzoskwioniowy/pudrowy róż najlepiej dostępny w sephorze lub może być w rossmanie? będę wdzięczna!:)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kliknij na portfel koło loginy. Tam masz ile dni są usługi wazne :)

jedne uslugi sa do marca 2012, drugie do kwietnia, trzecie do maja :woot:
bezsens jakis, liczac miesiac extra od avante to i tak nie wiem, kiedy kupowalam gwiazde :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  11 August 2011
massacre
massacre: jedne uslugi sa do marca 2012, drugie do kwietnia, trzecie do maja bezsens jakis, liczac miesiac extra od avante to i tak nie wiem, kiedy kupowalam gwiazde

Moglas wykupowc jakas usluge dodatkowo albo raz kupic gwizade na 3 miesiace, potem na pol roku, a niektóre uslugi sa zablokowane dla "nizszych" gwiazd. Najedz moze na portfel i wejdz w "historia płatności"
massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: możecie polecić mi jakiś fajny błyszczyk, brzoskwioniowy/pudrowy róż najlepiej dostępny w sephorze lub może być w rossmanie? będę wdzięczna!:)

probowalas Loreal Glam Shine albo Bourjois?
Jak chcesz wydac wiecej to polecam Chanel - kosmos :zakochany:

nie wiem czy macie tam kosmetyki Jouer?

chanel :zakochany:

z tanszych to Rimmel, slabo kryje, ale bardzo ladnie wyglada jak przed nalozeniem blyszczyka lekko "przypudrujesz" albo musniesz podkladem wargi - efekt jest o wiele lepszy :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  11 August 2011
massacre
massacre: probowalas Loreal Glam Shine albo Bourjois?

właśnie w gazecie widziałam ten l'oreala, śliiiiiiczny brzoskwiniowy kolor, ale wydawało mi się, że ma bardzo dużo drobinek. bourjois miałam jeden przecudowny, na ustach w ogóle go nie było czuć, ale już go wycofali:and:

massacre
massacre: chanel

zerknę, ale w 'mojej' sephorze jeśli chodzi o chanel to jest bieda, a dzisiaj wyjeżdżam i nie mam niestety czasu na wożenie się po mieście. lancome będę patrzyła i clinique.

a używała któraś z was tego flamastra do ust? bo jestem ciekawa jak z jakością i zmywaniem
massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moglas wykupowc jakas usluge dodatkowo albo raz kupic gwizade na 3 miesiace, potem na pol roku, a niektóre uslugi sa zablokowane dla "nizszych" gwiazd. Najedz moze na portfel i wejdz w "historia płatności"

zawsze wale na rok :woot:
sprawdze, dzienx

Konto usunięte
Konto usunięte: l'oreala, śliiiiiiczny brzoskwiniowy kolor, ale wydawało mi się, że ma bardzo dużo drobinek

Glam Shine jak dla mnie jest malo trwaly, u mnie sa i odcienie z drobinkami i bez - minus, klei mi sie na ustach

Konto usunięte
Konto usunięte: bourjois miałam jeden przecudowny, na ustach w ogóle go nie było czuć, ale już go wycofali

Bourjous uzywam tylko 3D - wiadomo z tym 3D to ogromna przesada, wyglada normalnie, bez zadnego WOW faktora, ale uwielbiam bo ma piekne i dobrze kryjace kolory. a pamietasz jaki Ty uzywalas?

Konto usunięte
Konto usunięte: a używała któraś z was tego flamastra do ust? bo jestem ciekawa jak z jakością i zmywaniem

Lipfinity?

Badziew... :C
Schodzi blyskawicznie, dobrze ze nie zostawia sladow, po prostu znika...
Koncowka, tzn czubek jest dosc twardy, jak we flamastrze, ciezko pomalowac usta, bo maluje tylko na najmniejsza koncowka. Dobry w sumie do robienia kontu.

A jezeli chodzi Ci o Max Lip Stain to nie mialam, bo mial okropne opinie :D

massacre
massacre
  11 August 2011

nie max a MAC*

mmaryjka
mmaryjka
  11 August 2011
massacre
massacre: a pamietasz jaki Ty uzywalas?

ten i już od dłuższego czasu go nie widziałam w polsce, a nie lepił się w ogóle i to był ogromny plus

massacre
massacre: Lipfinity?

możliwe, bo tylko rzucił mi się w oczy jak przechodziłam w rossmanie koło kolorówki. kiedyś miałam taki clinique, ale zostawiał ślady na fajkach, szklankach, ale tego to dla odmiany nie mogłam zmyć. więc chyba jednak się nie skuszę.
mmaryjka
mmaryjka
  11 August 2011

a tak w ogóle to przeglądam stronę vichy i chyba wycofują dermablend w kremie?

massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten i już od dłuższego czasu go nie widziałam w polsce, a nie lepił się w ogóle i to był ogromny plus

pierwsze widze, a szukalas na ebayu?
ja jeden krem luminous by Max Factor, radiant skin czy cos takiego sciagam przez ebaya z Australii, bo tylko tam sie ostal

Konto usunięte
Konto usunięte: więc chyba jednak się nie skuszę.

szkoda pieniedzy :tak:
sproboj sobie tester, po godzinie twoje usta beda wygladac tak, jakbys niedokladnie starla makijaz

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogóle to przeglądam stronę vichy i chyba wycofują dermablend w kremie?

co ty gadasz, jaki teraz bedzie? cos nowego? lepszego?

mmaryjka
mmaryjka
  11 August 2011
massacre
massacre: pierwsze widze, a szukalas na ebayu?

na allegro, ale były tylko jakieś średnie kolory. ogólnie to nie używałam błyszczyka od ponad roku, znalazłam lancome, ale zrobił się konsystencji masła, więc przywitał go śmietnik

massacre
massacre: co ty gadasz, jaki teraz bedzie? cos nowego? lepszego?

z serii dermablend został tylko puder, ten biały i podkład w sztyfcie, ale to na całą twarz chyba ciężko byłoby nałożyć. w aptece go jeszcze jakiś czas temu widziałam dlatego się zastanawiam o co chodzi
TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
massacre
massacre:

musze go miec :ninja:
massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: musze go miec

Kate Moss go reklamuje bodajze, o matko, wart kazdego pena :zakochany:

TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
massacre
massacre: Kate Moss go reklamuje bodajze, o matko, wart kazdego pena

nie ogladam telewizji za bardzo, nawet nie wiem :D
ale wiem, ze musze go miec :rotfl:
massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ogladam telewizji za bardzo, nawet nie wiem :D

bo ty zamiast Kate Moss ogladasz angielskie grubasy co zra tluste kielbasy :rotfl:

btw nie widzialam w TV, tylko na plakatach i billboardach :jezyk2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.