malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asiulcia1
asiulcia1
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurna, skaleczyłam się w palec szkłem, minimalnie, tak jakby igłą i mnie kuje. grzebałam w tym palcu, ale jakoś żadnego mikroskopijnego kawałka szkła nie moge się dopatrzec możliwe, ze to jest efektem samej 'ranki' a nie obcego w niej ?

też mam zawsze takie wrażenie jak się skaleczę szkłem. :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też mam zawsze takie wrażenie jak się skaleczę szkłem.

oprócz tego co rozgrzebałam, żadnego zaczerwienienia, zaognienia, ropy, nie wiadomo czego to nie mam, więc może jak wstane jutro to mi palec nie odpadnie :ninja:
asiulcia1
asiulcia1
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oprócz tego co rozgrzebałam, żadnego zaczerwienienia, zaognienia, ropy, nie wiadomo czego to nie mam, więc może jak wstane jutro to mi palec nie odpadnie

Nie raczej nie, tylko wodą utlenioną, albo czymś sobie odkaź tego palca i powinno być ok. :D
DjGosiek
DjGosiek
  11 August 2011

http://www.photoblog.pl/gosix105

Zapraszam .! :);*

SoDope
SoDope
  11 August 2011

a ja żegnam :and:

Babsy
Babsy
  11 August 2011

dzis w koncu poszlam po moja niebotyczna wygrana w lotka- cale 20 zeta:P zagralam znow za 18, dzis znow losowanie, zobaczymy czy mi szczescie znow dopisze:D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 August 2011

Nie no... Dlaczego takie buractwo mnie zagaduje i bajeruje ...???
Wrzuce zdjęcia i juz mam ochote je znów wylądować... Najwyraźniej mam powodzenie u wiesniakow :ninja:

http://www.fotka.pl/profil/ATakiSobie80/albumy/1,Ja/69680017,2011-05-08_165827

Jakie skarpety, prawie pod kolana :crylol:
Masakra :nie:
A jaki bajer... Wrzuce jutro, jak chcecie :LOL:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asiulcia1
asiulcia1
  11 August 2011
Babsy
Babsy: dzis w koncu poszlam po moja niebotyczna wygrana w lotka- cale 20 zeta:P zagralam znow za 18, dzis znow losowanie, zobaczymy czy mi szczescie znow dopisze:D

uważaj, bo milionerką zostaniesz :mrgreen:

massacre
massacre: ttp://www.fotka.pl/profil/ATakiSobie80/albumy/1,Ja/69680017,2011-05-08_165827

jaki pakero :evil:
Babsy
Babsy
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uważaj, bo milionerką zostaniesz

no i dupa, same jedynki i dwojki:nie:
pijana
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 August 2011

ide na rozmowe i oczywiście dziś musiałam dostać :zonk:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 August 2011

O 9 byłam na mikrodermabrazji, pierwszy raz. Właśnie wróciłam.
OMG...
Brak słów, jaka buzia gładka :ninja: to jest niemożliwe, moja zawsze tłusta i z taką lekką kaszką skóra teraz taka jakby pudrowa. Super, jestem zadowolona. :-)

150 zł :ninja: ale warto było, plecy zrobiła gratis :D

Jasmyne
Jasmyne
  12 August 2011

Cześć :mrgreen: Jednak wróciłam do Was :D Ale tutaj na MiU zmiany z tymi tematami się porobiły. Ale to chyba na plus :)

Musze się pochwalić, schudłam 6,5 kg :D Biegam, ćwiczę, jem zdrowo i w małych porcjach i są efekty ^^ Jeszcze 1,5 kg chcę zrzucić :)

Jasmyne
Jasmyne
  12 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O 9 byłam na mikrodermabrazji, pierwszy raz. Właśnie wróciłam. OMG... Brak słów, jaka buzia gładka to jest niemożliwe, moja zawsze tłusta i z taką lekką kaszką skóra teraz taka jakby pudrowa. Super, jestem zadowolona. :-) 150 zł ale warto było, plecy zrobiła gratis :D

O może ja kiedyś tez pójdę :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaki pakero

niestety nie wiem co u niego wrzucil mnie na czarna liste...
zaczal z bajera ze kupil buty LABUTE (tak doslownie napisal) dla kobiety, ale jeszcze jej nie ma - standardowy wyryw pakera w szorcikach i skarpetach frotte "na kase"

Pozniej jak wyczail, ze mnie jego siano nie kreci:
a to jakis wiesniak skads tam. pisze w skrocie jego ciagotliwe nazwisko. jak dla mnie moga go walic w du... , przewaznie te wszytkie chlopki co kreują mode to p3edaly. przeciez armani to gej jak wiesz. i pewnie wszyscy pozostali. no ale laski sikaja na takich bo znany koles. a w lozku po 3 minutach sie spuszcza. i co to za facet.

Gej nie gej, Armani czy Kowalski, dla mnie to wszystko jedno, bo kazdy zasługuje na szacunek... No chyba ze wyjdzie z niego burak z kompleksami jak twoje, malomiasteczkowego chłopca ktory dąży do spuszczenia swojego zwierzęcego ciśnienia w jakaś tepa ci3ke ktora da sie nabrać na bajer typu jestem lejbrem z Irlandii i stać mnie na buty za 600 Euro których nazwy nie pamietam...
Powodzenia i pozdrawiam.
Bez odbioru. Tutaj za wysokie progi na na twój ograniczony intelekt :)

przeciez ja nie zamierzalem cie podrywac

49 minut temu

ty sie tylko ruchasz z tymi co maja kase i sa z duzych miast?

48 minut temu

to nie w moim obowiazku znac nazwe jakiegos zagranicznego pedala. wiec sobie skracam jego nazwisko.

48 minut temu

widac po twoich znajomych ze lubisz stare obwisle jaja. no gratuluje. pozdrawiam. masz racje bez odbioru

no i wrzucil mnie na czarna :smutny:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.