malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
massacre
massacre: bo ty zamiast Kate Moss ogladasz angielskie grubasy co zra tluste kielbasy btw nie widzialam w TV, tylko na plakatach i billboardach

:rotfl:
wiesz, ja zazwyczaj nie zwracam uwagi, albo moze po prostu u mnie ich nie ma :woot:
no bo nie widzialam :woot:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zazwyczaj nie zwracam uwagi, albo moze po prostu u mnie ich nie ma no bo nie widzialam

to tak jak ja nie widzialam tego szamponu :rotfl:
uczymy sie i poznajemy przez cale zycie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
massacre
massacre: to tak jak ja nie widzialam tego szamponu uczymy sie i poznajemy przez cale zycie :D

tez prawda :lol2:
massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez prawda

teraz szukam jakies bazy pod paznokcie, od ciemnych kolorow mi zzolkly
tydzien je doprowadzalam do siebie, bufferem, polerka, cuda rozne, no i mam teraz znowu sliczne, ale wczoraj pomalowalam znowu czarnym kolorem :and:

co Ty uzywasz?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  11 August 2011

kurna, skaleczyłam się w palec szkłem, minimalnie, tak jakby igłą
i mnie kuje. grzebałam w tym palcu, ale jakoś żadnego mikroskopijnego kawałka szkła nie moge się dopatrzec :Woot:
możliwe, ze to jest efektem samej 'ranki' a nie obcego w niej ? :woot:

TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
massacre
massacre: co Ty uzywasz?

ja mam baze z sally hansen:

spoko jest, nigdy mi przez nia kolor nie przeszedl na paznokcia.
massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam baze z sally hansen: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRad0iGH_X3AZKQGy4OgdX2RW8o46H2f-HS3dvT49dybpcUPDyI spoko jest, nigdy mi przez nia kolor nie przeszedl na paznokcia.

i mozna ja dostac w kazdym superdrugu i bootsie?
to sobie kupie :D

TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
massacre
massacre: i mozna ja dostac w kazdym superdrugu i bootsie? to sobie kupie :D

no w bootsie kupywalam, wiec raczej tak :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 August 2011
massacre
massacre: to sobie kupie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ]kupywalam,

Aga, nie wierze :ninja:
TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aga, nie wierze

przeciez juz nie raz Ci pisalam, ze bede tak pisac.
TU PISZE! :rotfl:
massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aga, nie wierze

przeciez Agoosia zawsze pisze kupywac zamiast kupowac, mi sie juz nawet nie chce poprawiac :rotfl:

TheWitch
TheWitch
  11 August 2011
massacre
massacre: przeciez Agoosia zawsze pisze kupywac zamiast kupowac, mi sie juz nawet nie chce poprawiac

no wlasnie :rotfl:
Babsy
Babsy
  11 August 2011

a moj nail gel hardener z sally hansen to kupa shitu, pomalaowalam nim paznokcie i jeden mi sie nastepnego dnia tak zawdzil, ze juz moglam tylko obciac;(

massacre
massacre
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie

RZAL PE EL AGOOSIA WSTYDZ SIE I ZAPIEDALAJ Z TORNISTERKIEM Z BOLKIEM I LOLKIEM Z POWROTEM DO SZKOLY! :martuska:

pijana
pijana
  11 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogóle to przeglądam stronę vichy i chyba wycofują dermablend w kremie?

Cholera, moja mama go używa, ma plamy na czole i on jej idealnie zakrywa, jak go wycofają to znowu będzie szukanie idealnego podkładu dla niej...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.