malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
adra1992
adra1992
  13 August 2011
massacre
massacre: ponad rok temu tez tak mialam, potem chcieli gazete i jeszcze w tle fotke wlaczona

Na tym samym koncie? Powinni ''zachaczyc;; zes sprawdzona.
Do mnie tez sie doczepili. Sama kartke z loginem i data im zapodalam.

Musze sie Wam wyzalic :smutny:
Nie mam prysznica :crylol:
Od 3 dni tata ostro zmienia kafelki i cos tam przerabia - nie ma sie jak wykapac (nie ma w ogole prysznica. Tylko dziura po nim). Wczoraj pod nieobecnosc naszego lokatora ktory jest rowniez przyjacielem taty (i ma tualete u siebie w pokoju) poszlam do Niego sie wykapac (dal nam zgode na korzystanie). Prawie nos zlamalam sluchawka z biczem wodnym i co chwile sie strachalam czy nie wrocil i mnie wlasnie nie podglada :D -.-
Dzis ma wolne i pewnie jak zwykle caly dzien spedzi u siebie w pokoju. Myje sie chusteczkami nawilzonymi :crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanie. Czy któraś może orientuje się co to za persona na tym zdjęciu?Innego zdjęcia nie mam. Widziałam już ją kiedyś gdzieś, ale wyleciało mi z głowy jak się nazywała. Kojarzycie?

A propos, teraz mi się przypomniało, że gdzieś ja widziałam i musiałam odkopać Twój post :-)

http://yanakalina.com/photo/inspiration/fotosessija_4/26/9-0-464
SchwarzeFlamme
SchwarzeFlamme
  13 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wkuwiaj mnie

BTW, wracaj do PL, mamy 5 wolnych miejsc!
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: BTW, wracaj do PL, mamy 5 wolnych miejsc!

Za pozno. Juz zapuscilam korzenie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 August 2011

O rany :zakochany:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 August 2011
Przepraszam, dlaczego Panna Agnieszka niektorym osobom klamie, ze ma moje jedno konto na CL skoro dodala moje oba?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
kozaczektypuje
kozaczektypuje
  14 August 2011

Ale tandeta.czy polki maja choc troche gustu?

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że też kupują to.

straszne sa.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 August 2011
Prinz
Prinz: straszne sa.

wyobrażasz sobie coś takiego na nogach w lato? koszmar.
sylwik
sylwik
  14 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyobrażasz sobie coś takiego na nogach w lato? koszmar.

ja mam gumowe baleriny. takie za jakies 30zl. i nie ma takiej znow tragedii:)
kupilam je zeby jezdzily w aucie i zeby zmieniac na nie do prowadzenia jak jestem w szpilkach. ale okazalo sie ze mozna w nich normalnie, nawet latem chodzic, o ile nie ma powyzej 30 stopni:)
chociaz takie paskudne jak te z linku to nie sa:ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyobrażasz sobie coś takiego na nogach w lato? koszmar.

ogolnie ten typ ´gumowy' podobno fajny jest, mmaryjka chyba ma i mowila ze dobrze sie nosi.
ale te z allegro co pokazalas to podroby, poza tym design jest okropny, a material uzyty spowoduje, ze stopa bedzie miala saune :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam gumowe baleriny. takie za jakies 30zl. i nie ma takiej znow tragedii:) kupilam je zeby jezdzily w aucie i zeby zmieniac na nie do prowadzenia jak jestem w szpilkach. ale okazalo sie ze mozna w nich normalnie, nawet latem chodzic, o ile nie ma powyzej 30 stopni:) chociaz takie paskudne jak te z linku to nie sa

mi się kojarzą z takimi gumowymi sandałkami dla dzieci z lat 80tych, które stopy odparzały :ninja:

Prinz
Prinz: ogolnie ten typ ´gumowy' podobno fajny jest, mmaryjka chyba ma i mowila ze dobrze sie nosi. ale te z allegro co pokazalas to podroby, poza tym design jest okropny, a material uzyty spowoduje, ze stopa bedzie miala saune :D

Tak, mmaryjka pisała, że ma i że są wygodne i nic dziwnego nie czynią stopą ;) Chociaż ja osobiście nie przekonałabym się i tak.

Ale patrząc właśnie na te konkretne z allegro... aż ciarki przechodzą :D
Paulinessa
Paulinessa
  14 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, mmaryjka pisała, że ma i że są wygodne i nic dziwnego nie czynią stopą ;) Chociaż ja osobiście nie przekonałabym się i tak. Ale patrząc właśnie na te konkretne z allegro... aż ciarki przechodzą :D

Z tym, że mmaryjka ma oryginały :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.