malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ładnie, 'czysty' i przejrzysty rysunek :-)
Aneczka17f
Aneczka17f
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie obrzucaj nikogo błotem - możesz nie trafić a i tak pobrudzisz sobie ręce.

:wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf:
mirra20
mirra20
  16 August 2011

ja pikolę rozluźnijcie zwieracze po co tyle spinki to tylko forum

Aneczka17f
Aneczka17f
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja pikolę rozluźnijcie zwieracze po co tyle spinki to tylko forum

Niektórzy to forum chyba traktują jak "część" swojego życia :zonk:
mirra20
mirra20
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niektórzy to forum chyba traktują jak "część" swojego życia

nie wiem ale forum ma być (wg mnie) pewną rozrywką i miłym spędzeniem części swojego wolnego czasu
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niektórzy to forum chyba traktują jak "część" swojego życia

wez ze mnie zejdz, po prostu nie bedzie ktos mi pisal, ze jestem głupkiem zyciowym bo jestem fryzjerem skoro sam nie ma wyksztalcenia :ninja:
w tym wypadku slowa: czego mozna spodziewac sie po fryzjerce, co ty tam wiesz, jestes w koncu fryzjerka
sa puste jak bęben w pralce ;-) i obrazuja to co mam w podpisie, gdyby mi to napisala osoba po studiach - owszem ;-) gdzie moje srednie do studiow, ale ktos kto nie pracuje, nie ma szkoly itp? :ninja: soryyyyyyyyy
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ładnie, 'czysty' i przejrzysty rysunek :-)

No to super. Zastanawiałam się nad kolorystyką, czy te samoloty się nie gryzą, bo staram się robić wszystko w tej tonacji.
styka51
styka51
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja pikolę rozluźnijcie zwieracze po co tyle spinki to tylko forum

Podbijam :D

Chciałam rzucić jakąś optymistyczną piosenkę... ale za dużo po łbie mi łazi, soł:
http://www.youtube.com/watch?v=jTg69lSFHEA
Aneczka17f
Aneczka17f
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem ale forum ma być (wg mnie) pewną rozrywką i miłym spędzeniem części swojego wolnego czasu

Też tak myślę. Ale widzisz Tutaj jak wyrazisz swoje zdanie to odrazu ktoś na Ciebie siada.:zonk:
Aneczka17f
Aneczka17f
  16 August 2011
styka51
styka51: Chciałam rzucić jakąś optymistyczną piosenkę... ale za dużo po łbie mi łazi, soł: http://www.youtube.com/watch?v=jTg69lSFHEA

Disco polo mnie rozpolo :D :lol::lol::lol::lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to super. Zastanawiałam się nad kolorystyką, czy te samoloty się nie gryzą, bo staram się robić wszystko w tej tonacji.

nie, b. ladnie to wyglada :-)

styka51
styka51: http://www.youtube.com/watch?v=jTg69lSFHEA

:crylol:
a ja dalej nie wiem co z pierwszym tancem.
http://www.youtube.com/watch?v=9bxc9hbwkkw

?
styka51
styka51
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Disco polo mnie rozpolo :D :lol:

Tylko mi nie mów, że się od razu tyniać nie chce;p
Takie moje rytmy to są :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tak myślę. Ale widzisz Tutaj jak wyrazisz swoje zdanie to odrazu ktoś na Ciebie siada.

kuwa od kiedy osoby bez wyksztalcenia maja prawo ponizac kogokolwiek za zawod? i to jest kuwa wyrazanie zdania? racze przeczytac temat o genie panny mlodej. bo chyba nie jestes na bierzaco :P
mirra20
mirra20
  16 August 2011
styka51
styka51: Podbijam :DChciałam rzucić jakąś optymistyczną piosenkę... ale za dużo po łbie mi łazi, soł:

Akcent jak pikole lubię Zenka:D
ja proponuję piosenkę "Bo wszyscy forumowicze to jedna rodzina...":nutki:
Aneczka17f
Aneczka17f
  16 August 2011
styka51
styka51: Takie moje rytmy to są

Moje też hehe uwielbiam wiejskie festyny i ta muzyka przy której można się nieźle wybawić ;) :lol::lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.