malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ślub mojebo brata

wypije za jego zdrowie ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko nie wyrwij wszystkich ;* bo jak to bedzie wyglądac haha xD

no wiesz, to silniejsze ode mnie ;d
PapsiP
PapsiP
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sroda ide na paznokcie

Mas takie fajne swoje paznokie co bedziesz z nimi robiła?:p Ja bym tylko french rzuciła :P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobić zęba z przodu bo kuwa wypadła mi plomba! na narkoze, oczywiscie. wtorek musze wszystko na sale zawiezc, sroda ide na paznokcie i musze parenascie drobnych rzeczy pozalatwiac typu isc do kwiaciarni, do kosciola itp, czwartek rozwoze ciasto, piatek rano - musze klatke przystroic, popoludniu - trzaskanie, sobota - wiadomo. :] niedziela poprawiny.

uo matko :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: 27 - panienskie

napilabym sie z Toba, ale spoks, wypije 27 Twoje zdrowie... i tak pije codziennie, wiec nie zapomne :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mas takie fajne swoje paznokie co bedziesz z nimi robiła?:p Ja bym tylko french rzuciła :P

Ta jeden mi sie złamał, trzeba i tak bedzie tipsa dokleic. Zrobi mi french tym lakierem hybrydowym jak ostatnio mialam i cyrkonie wtopi.

A w ogole, odebralam suknie :D
Mama juz schowala w przescieradlo (bo białe nie lubi folii, podobno żółknie) i tyle mi sie udalo zrobic, moje cudowne guziczki :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 August 2011
massacre
massacre: uo matko

:ninja: noł lajf, ale moje Kochanie najdroższe :zakochany: (ninja:) ma urlop więc nie bede z tym wszystkim sama :-) tydzien przed i tydzien po, a do egiptu nie lecimy, szkoda nam narazie kasy, za rok polecimy chyba, ze mieszkanie dostaniemy w przyszlym roku to polecimy w tym, a jak w tym dostaniemy to za rok bo najpierw remont i wyprowadzic sie kuwa bo masakra :ninja:

massacre
massacre: napilabym sie z Toba, ale spoks, wypije 27 Twoje zdrowie... i tak pije codziennie, wiec nie zapomne

ha, dobra :D:D:D ja cos czuje, ze sie sciulam.
PapsiP
PapsiP
  17 August 2011

[quote=iFeelSooLost]Ta jeden mi sie złamał, trzeba i tak bedzie tipsa dokleic. Zrobi mi french tym lakierem hybrydowym jak ostatnio mialam i cyrkonie wtopi.[/quo
Mhm to bedzie ładnie:)

A masz jakies zdjecia z probnej fryzury? :P

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A masz jakies zdjecia z probnej fryzury? :P

Nie byłam jeszcze na próbnej, mialam isc dzisiaj ale fryzjerce pogrzeb wyskoczyl i ide w poniedzialek :-) a na makijaz w czwartek, czyli jutro. no wlasnie, jutro ide :/ jak ten czas zapie....
massacre
massacre
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moje Kochanie najdroższe

:pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: a do egiptu nie lecimy, szkoda nam narazie kasy, za rok polecimy chyba, ze mieszkanie dostaniemy w przyszlym roku to polecimy w tym, a jak w tym dostaniemy to za rok bo najpierw remont i wyprowadzic sie kuwa bo masakra

juz sie zaczyna :crylol: mam to samo, chata teraz, czy za rok, uzbieramy na depozyt czy nie uzbieramy, oszczedzanie czy wakacje, wakacje u mamusi w Polsce zeby przytyc z 5 kilo po jej obiadkach, czy Hiszpania, czy w ogole tyrac i odkladac na dom. Czy dziecko teraz czy za rok? Czy dziecko na tym malym mieszkaniu czy poczekac, az dom bedziemy mieli. A moze czekac na podwyzke? ... szlag mnie trafia, milion mysli, decyzja moze byc tylko jedna... i traf tu czlowieku by byla najlepsza :woot: Moj ostatnio powiedzial, ze nie chcialby adoptowanego dziecka (ja chce trzecie adoptowac za kilka lat po drugim) - powiedzial, ze chce wszystkie biologiczne :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ha, dobra :D:D:D ja cos czuje, ze sie sciulam.

:rotfl: ja sie musze uwalic, szef mnie wkuwia - nie chce dac podwyzki i udaje ze recesja to dobra wymowka :ninja: pokaze mu, ze znajde lepsza robote :ziober2: kuwa czas odkurzac CV :lol: ale tu kolejny dylemat, bo jesli chce zajsc, to bede musiala u niego zostac, zeby macierzynski dostac. w innej firmie musze najpierw pol roku przepracowac, zanim zajde. inaczej z macierzynskiego nici ... ehhh te dylematy doroslego czlowieka :rotfl: chce byc z powrotem dzieckiem/ nastolatka...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 August 2011
massacre
massacre: juz sie zaczyna mam to samo, chata teraz, czy za rok, uzbieramy na depozyt czy nie uzbieramy, oszczedzanie czy wakacje, wakacje u mamusi w Polsce zeby przytyc z 5 kilo po jej obiadkach, czy Hiszpania, czy w ogole tyrac i odkladac na dom. Czy dziecko teraz czy za rok? Czy dziecko na tym malym mieszkaniu czy poczekac, az dom bedziemy mieli. A moze czekac na podwyzke? ... szlag mnie trafia, milion mysli, decyzja moze byc tylko jedna... i traf tu czlowieku by byla najlepsza

dokladnie, my tez nie ogarniamy co i jak wszystko zrobic.

massacre
massacre: Moj ostatnio powiedzial, ze nie chcialby adoptowanego dziecka (ja chce trzecie adoptowac za kilka lat po drugim) - powiedzial, ze chce wszystkie biologiczne

ja bym też chciała adoptować, ale moj sobie jaja z tego robi i mówi, że murzynka adoptujemy. i co teraz zrobisz?

massacre
massacre: ehhh te dylematy doroslego czlowieka chce byc z powrotem dzieckiem/ nastolatka...

... kiedy problemem było, że się dostało karę na komputer albo na wychodzenie na dwór. też za tym tęsknie.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 August 2011
massacre
massacre: wakacje u mamusi w Polsce zeby przytyc z 5 kilo po jej obiadkach

jaq przytylem po niemieckich :ninja: uwielbiam to ich zarcie.

ale jeszcze wchodze w jedne obcisle spodnie, wiec sie nie zalamuje :rotfl:

massacre
massacre: Hiszpania

do bulgarii jedzcie, 300€ all inclusive.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym też chciała adoptować

:zakochany: zawsze o tym marzylam, zawsze sobie mowilam, czy bede miala biologiczne dzieci czy nie, to i tak zaadoptuje jedno.
Konto usunięte
Konto usunięte: i co teraz zrobisz?

nie wiem... powiedzialam mu, ze z nim czy bez niego, zaadoptuje. ale wiesz tak sobie palnelam... wiem, ze nie mozna do tego typu spraw zmuszac. w koncu tworzymy rodzine i nie chcialabym by faworyzowal swoje biologiczne dzieci tylko dlatego ze nie do konca zaakceptowal moja decyzje. moglabym uparcie dazyc do adopcji, ale mogloby to zepsuc nasze relacje a co najgorsze najbardziej by ucierpialo adoptowane dzieciatko :C Nie zalamuje sie. Wiem ze nie wszyscy ludzie chca/ potrafia adoptowac czy obdarzyc miloscia nieswoje dzieci.. Licze na to, ze mamy jeszcze pare lat i moze Jarek dojrzeje do tego, wiesz w dlugim terminie moze da sie tak szczerze do tego przekonac...

Bo niech zapomni, ze ja bede z brzuchem jeszcze w wieku 30 paru lat chodzic :crylol: a on chce 5 dzieci :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: problemem było, że się dostało karę na komputer

za moich czasow dzieci nie mialy komputrow :crylol:
ale wiem o co biega :zakochany: wracasz do domu po szkole i pol dnia masz beztroskiego ach....

massacre
massacre
  17 August 2011
Prinz
Prinz: ale jeszcze wchodze w jedne obcisle spodnie, wiec sie nie zalamuje

tylko w jedne? ty gruby prosku :rotfl:
Prinz
Prinz: do bulgarii jedzcie, 300€ all inclusive.

a malo mam bulgarow smierdzacych na ulicy zeby jeszcze tam jezdzic? chyba pan buk cie opuscil synu burzy

adra1992
adra1992
  17 August 2011

Przyszlam sie pochwalic i wyzalic.
Zdalam mature. Za tydzien do Polski skladac papiery do szkoly

Zla wiadomosc, moja suczka umarla wczoraj, mama mi dzis powiedziala. Juz kurtfa drugi raz nie zdazylam sie pozegnac. Jeszcze tydzien i moglabym lezec z Nia, nie widzialam ja przez rok. 3 lata temu moj pies tez umarl jak bylam na wakacjach w Irlandii, tydzien przed moim przylotem. Swiat mi zbrzydl kurtwa

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyszlam sie pochwalic i wyzalic. Zdalam mature. Za tydzien do Polski skladac papiery do szkoly

Gratulacje, ładnie zdałaś :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Zla wiadomosc, moja suczka umarla wczoraj, mama mi dzis powiedziala. Juz kurtfa drugi raz nie zdazylam sie pozegnac. Jeszcze tydzien i moglabym lezec z Nia, nie widzialam ja przez rok. 3 lata temu moj pies tez umarl jak bylam na wakacjach w Irlandii, tydzien przed moim przylotem. Swiat mi zbrzydl kurtwa

wspolczuje :-(
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 August 2011
massacre
massacre: tylko w jedne? ty gruby prosku

no wlasnie w te najciasniejsze, jak sie odchudzalem to wiedzialem ze jak w nie wejde to bedzie gites :rotfl:

massacre
massacre: a malo mam bulgarow smierdzacych na ulicy zeby jeszcze tam jezdzic? chyba pan buk cie opuscil synu burzy

hahaha to bylo prowo :D tez mi sie marzy hiszpania, mam zaproszenie na majorke do znajomych mojego kolegi.
ale ja jestem skapa biacz, zarabiam tu w niemczech sam i ciezko mi tak wydac ze swojej kieszeni na lot :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.