Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 261 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
uo matko

napilabym sie z Toba, ale spoks, wypije 27 Twoje zdrowie... i tak pije codziennie, wiec nie zapomne

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ta jeden mi sie złamał, trzeba i tak bedzie tipsa dokleic. Zrobi mi french tym lakierem hybrydowym jak ostatnio mialam i cyrkonie wtopi.
A w ogole, odebralam suknie :D
Mama juz schowala w przescieradlo (bo białe nie lubi folii, podobno żółknie) i tyle mi sie udalo zrobic, moje cudowne guziczki :D

ha, dobra :D:D:D ja cos czuje, ze sie sciulam.
[quote=iFeelSooLost]Ta jeden mi sie złamał, trzeba i tak bedzie tipsa dokleic. Zrobi mi french tym lakierem hybrydowym jak ostatnio mialam i cyrkonie wtopi.[/quo
Mhm to bedzie ładnie:)
A masz jakies zdjecia z probnej fryzury? :P

juz sie zaczyna

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
dokladnie, my tez nie ogarniamy co i jak wszystko zrobic.
ja bym też chciała adoptować, ale moj sobie jaja z tego robi i mówi, że murzynka adoptujemy. i co teraz zrobisz?
... kiedy problemem było, że się dostało karę na komputer albo na wychodzenie na dwór. też za tym tęsknie.

nie wiem... powiedzialam mu, ze z nim czy bez niego, zaadoptuje. ale wiesz tak sobie palnelam... wiem, ze nie mozna do tego typu spraw zmuszac. w koncu tworzymy rodzine i nie chcialabym by faworyzowal swoje biologiczne dzieci tylko dlatego ze nie do konca zaakceptowal moja decyzje. moglabym uparcie dazyc do adopcji, ale mogloby to zepsuc nasze relacje a co najgorsze najbardziej by ucierpialo adoptowane dzieciatko :C Nie zalamuje sie. Wiem ze nie wszyscy ludzie chca/ potrafia adoptowac czy obdarzyc miloscia nieswoje dzieci.. Licze na to, ze mamy jeszcze pare lat i moze Jarek dojrzeje do tego, wiesz w dlugim terminie moze da sie tak szczerze do tego przekonac...
Bo niech zapomni, ze ja bede z brzuchem jeszcze w wieku 30 paru lat chodzic

za moich czasow dzieci nie mialy komputrow

ale wiem o co biega

Przyszlam sie pochwalic i wyzalic.
Zdalam mature. Za tydzien do Polski skladac papiery do szkoly
Zla wiadomosc, moja suczka umarla wczoraj, mama mi dzis powiedziala. Juz kurtfa drugi raz nie zdazylam sie pozegnac. Jeszcze tydzien i moglabym lezec z Nia, nie widzialam ja przez rok. 3 lata temu moj pies tez umarl jak bylam na wakacjach w Irlandii, tydzien przed moim przylotem. Swiat mi zbrzydl kurtwa
Gratulacje, ładnie zdałaś :-)
wspolczuje :-(
no wlasnie w te najciasniejsze, jak sie odchudzalem to wiedzialem ze jak w nie wejde to bedzie gites

hahaha to bylo prowo :D tez mi sie marzy hiszpania, mam zaproszenie na majorke do znajomych mojego kolegi.
ale ja jestem skapa biacz, zarabiam tu w niemczech sam i ciezko mi tak wydac ze swojej kieszeni na lot

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.