Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 263 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
w tym problem,że ona się nie maluje...
imprezy alkohol alkohol fajki fajki fajki.
Zastanawiałam się nad jakimiś kosmetykami do pielęgnacji skóry ? Do tego jakąś kartkę urodzinową ?
czesciej niz ja

zawsze mozna cofnac

w Anglii maja taki program ze daja roczne wizy Angolom, jak chca sie kopsnac do Australii, wiesz np w przerwie na studiach, po studiach (chyba do 25 roku zycia

powiedz to ynteligentnym amerykanom - to faktyczny przypadek

jacy my, jacy my? my tzn ja + jarek mamy wize na dzien dobry, majac prace/ mieszkanie/ oszczednosci/ dziecko w UK - wiadomka ze nie bedziemy jechac do usa pracy szukac jak tam tak ciezko ze juz kase musza produkowac. Mysle, ze Polacy tez nie powinni miec w obecnej sytuacji problemow. Mysle, ze predzej puszcza Polaka z Polski ktory cos tam w PL ma niz jakiegos Polaczka z UK, ktory na pokoju siedzi i ma 50 funta w portfelu - wiesz o co kaman.
:O nic nie wiem na ten temat, wiec sie nie wypowiadam. wiem, ze cofaja ich na granicach. angole (troche opoznieni) ale zaosztryli rygor pod wzgledem wpuszczania jakichkolwiek OBCYCH. w zeszlym roku bodajze zniesli nawet te wizy Pier 1 dla wysoko wyksztalconych - nie ma ich.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja niestety nie dostałam takich na 18

no długie bardzo :D
dobry pomysł :) na pewno sie jej cos do pielegnacji skóry przyda ;) jesli nie kosmetyki kolorowe to pielegnacyjne i juz :)
sexy

za bardzo zmeczony jestem, a drugi raz sie juz nie widuje

no tak, wiekszosc australijczykow to potomkowie angoli... fajnie tak, cieplutko i w ogole, ale daleko kuwa do europy

mnie korci zeby gdzies wyprysnac za rok, na studia. w rok niemieckiego nie naucze sie tyle by na uniwerek sie dostac. kanada i australia to fajne opcje.
poyebani oni sa, serio. a w polsce nadal mysl ze ameryka miodem i mlekiem plynie

znaczy polak jak chce jechac do us to musi zlozyc wniosek o wize, chyba 120 dolcow czy cos takiego, powiedziec konsulowi dlactego chce leciec, po co, gdzie bedzie mieszkac, co bedzie robic, jakie ma wyksztalcenie, co robia rodzice, ile maja kasy, jaka jest znajomosc angielskiego.
znajoma mowi swietnie poi angielsku, jest z klasy sredniej. odrzucili ja za angielski, bo uznali ze jedzie pracy szukac.
wlosi znowu skladaja wniosek o wize ale to tylko formalnosc, dostaja ja na bank, jak powedzialem marco o polskich wizach do stanow to qwielkie oczy robil.
uuu no to ostro. do polski amerkaniec moze sobie kiedy chce przyleciec, w druga strone trzeba juz o wiziaka sie plaszczyc

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
jak chcesz spruc za granice, pamietaj zabrac wszystkie swoje swiadectwa - potem mozesz je w NARICU uwaznic na range europejska - ja tak zrobilam ze swoim masterem
do usa?

tak samo jak anglia, tu kuwa ludzie sie zabijaja, jak zombi ulicami z biedy chodza i rabuja wybijajac szyby i kradnac telewizory i zarcie - ale nie, no anglia bogata w uj

"A zaraz posłuchacie jak Jola schudła 60 kg i jej skóra stała się obwisła. A Ania zyskała nowy pępek".
Uwielbiam rozmowy w toku
no swiadectwo liceum bede mial, AZ tyle

no do usa, kanada juz nie wymaga wiz od nas.
a najlepsze ze placisz 120$ i nie masz gwarancji czy polecisz, a jeszcze podobno moga cie na lotnisku w stanach odrzucic

no bogatsza od polski, ale wkuwia mnie myslenie ze na zachodzie, za oceanem to wszyscy bogaci i zycie jak z bajki

pewnie jak ktos chce to mu sie uda zagranica, na pewno wieksze szanse niz w polandzie, ale na tacy nic nie ma.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.