malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
feuliette
feuliette
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może palete cieni do powiem

w tym problem,że ona się nie maluje...

massacre
massacre: jakie sa kolezanki zainteresowania? posiada jakies hobby? to dobry wyznacznik przy wyborze prezentu :)

imprezy alkohol alkohol fajki fajki fajki.

Zastanawiałam się nad jakimiś kosmetykami do pielęgnacji skóry ? Do tego jakąś kartkę urodzinową ?
PapsiP
PapsiP
  17 August 2011
czyz nie sa słodkie haha :D :mrgreen::lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 August 2011
Prinz
Prinz: Jaro myje klopa :OOOOOOOOO

czesciej niz ja :ziober2:
Prinz
Prinz: ja filmow z facetami nigdy nie ogladam, bo 10 min sie obejrzy, a pozniej co innego sie robi

zawsze mozna cofnac :ziober2:
Prinz
Prinz: ogolnie sobie myslalem czy sie kiedys nie kopsnac do australii.. ale za daleko od cywilizacji jak dla mnie.

w Anglii maja taki program ze daja roczne wizy Angolom, jak chca sie kopsnac do Australii, wiesz np w przerwie na studiach, po studiach (chyba do 25 roku zycia :woot:) zeby sobie tam pozwiedzac, zarobic i wrocic. Taki break - fajnie, niestety jestem za stara i mam rodzine :lol: Ale kumpel wyjechal pare miesiecy temu... wez jak wkuwia, 7 rano ty zjechany jak kon po westernie do pracy idziesz, nic ci sie nie chce, deszcze, wiatry a ten wysyla smsa, ze wlasnie lezy sobie po pracy na plazy i piwo pije :martuska:

Prinz
Prinz: podrukowane cv? wystarczya to miec na mailu, mniemam ze w uk sa drukarki

powiedz to ynteligentnym amerykanom - to faktyczny przypadek :rotfl:

Prinz
Prinz: tyle ze oni podobno skladaja wniosek o wize, ale dostaja ja na 100%, nie tak jak my,

jacy my, jacy my? my tzn ja + jarek mamy wize na dzien dobry, majac prace/ mieszkanie/ oszczednosci/ dziecko w UK - wiadomka ze nie bedziemy jechac do usa pracy szukac jak tam tak ciezko ze juz kase musza produkowac. Mysle, ze Polacy tez nie powinni miec w obecnej sytuacji problemow. Mysle, ze predzej puszcza Polaka z Polski ktory cos tam w PL ma niz jakiegos Polaczka z UK, ktory na pokoju siedzi i ma 50 funta w portfelu - wiesz o co kaman.

Prinz
Prinz: myslalem ze amerykanie do unii europejskiej maja wolny wstep :o

:O nic nie wiem na ten temat, wiec sie nie wypowiadam. wiem, ze cofaja ich na granicach. angole (troche opoznieni) ale zaosztryli rygor pod wzgledem wpuszczania jakichkolwiek OBCYCH. w zeszlym roku bodajze zniesli nawet te wizy Pier 1 dla wysoko wyksztalconych - nie ma ich.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyz nie sa słodkie haha :D

nienawidzilam dostawac tego typu badziewia na 18-tke :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

feuliette
feuliette
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyz nie sa słodkie haha :D

jezu :crylol: az takie długie :rotfl:
massacre
massacre
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanawiałam się nad jakimiś kosmetykami do pielęgnacji skóry ?

a wiesz jaka skore ma?
moze jakis ladny zestaw z bodyshopu?

PapsiP
PapsiP
  17 August 2011
massacre
massacre: nienawidzilam dostawac tego typu badziewia na 18-tke

Konto usunięte
Konto usunięte: ezu az takie długie

ja niestety nie dostałam takich na 18 :and::mrgreen:
no długie bardzo :D

massacre
massacre: moze jakis ladny zestaw z bodyshopu?

dobry pomysł :) na pewno sie jej cos do pielegnacji skóry przyda ;) jesli nie kosmetyki kolorowe to pielegnacyjne i juz :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 August 2011
massacre
massacre: czesciej niz ja

sexy :napalony:

massacre
massacre: zawsze mozna cofnac

za bardzo zmeczony jestem, a drugi raz sie juz nie widuje :rotfl:

massacre
massacre: w Anglii maja taki program ze daja roczne wizy Angolom, jak chca sie kopsnac do Australii, wiesz np w przerwie na studiach, po studiach (chyba do 25 roku zycia ) zeby sobie tam pozwiedzac, zarobic i wrocic. Taki break - fajnie, niestety jestem za stara i mam rodzine Ale kumpel wyjechal pare miesiecy temu... wez jak wkuwia, 7 rano ty zjechany jak kon po westernie do pracy idziesz, nic ci sie nie chce, deszcze, wiatry a ten wysyla smsa, ze wlasnie lezy sobie po pracy na plazy i piwo pije

no tak, wiekszosc australijczykow to potomkowie angoli... fajnie tak, cieplutko i w ogole, ale daleko kuwa do europy :and:
mnie korci zeby gdzies wyprysnac za rok, na studia. w rok niemieckiego nie naucze sie tyle by na uniwerek sie dostac. kanada i australia to fajne opcje.

massacre
massacre: powiedz to ynteligentnym amerykanom - to faktyczny przypadek

poyebani oni sa, serio. a w polsce nadal mysl ze ameryka miodem i mlekiem plynie :rotfl:

massacre
massacre: jacy my, jacy my? my tzn ja + jarek mamy wize na dzien dobry, majac prace/ mieszkanie/ oszczednosci/ dziecko w UK - wiadomka ze nie bedziemy jechac do usa pracy szukac jak tam tak ciezko ze juz kase musza produkowac. Mysle, ze Polacy tez nie powinni miec w obecnej sytuacji problemow. Mysle, ze predzej puszcza Polaka z Polski ktory cos tam w PL ma niz jakiegos Polaczka z UK, ktory na pokoju siedzi i ma 50 funta w portfelu - wiesz o co kaman.

znaczy polak jak chce jechac do us to musi zlozyc wniosek o wize, chyba 120 dolcow czy cos takiego, powiedziec konsulowi dlactego chce leciec, po co, gdzie bedzie mieszkac, co bedzie robic, jakie ma wyksztalcenie, co robia rodzice, ile maja kasy, jaka jest znajomosc angielskiego.

znajoma mowi swietnie poi angielsku, jest z klasy sredniej. odrzucili ja za angielski, bo uznali ze jedzie pracy szukac.

wlosi znowu skladaja wniosek o wize ale to tylko formalnosc, dostaja ja na bank, jak powedzialem marco o polskich wizach do stanow to qwielkie oczy robil.

massacre
massacre: :O nic nie wiem na ten temat, wiec sie nie wypowiadam. wiem, ze cofaja ich na granicach. angole (troche opoznieni) ale zaosztryli rygor pod wzgledem wpuszczania jakichkolwiek OBCYCH. w zeszlym roku bodajze zniesli nawet te wizy Pier 1 dla wysoko wyksztalconych - nie ma ich.

uuu no to ostro. do polski amerkaniec moze sobie kiedy chce przyleciec, w druga strone trzeba juz o wiziaka sie plaszczyc :mrgreen:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  17 August 2011
Prinz
Prinz: mnie korci zeby gdzies wyprysnac za rok, na studia. w rok niemieckiego nie naucze sie tyle by na uniwerek sie dostac. kanada i australia to fajne opcje.

jak chcesz spruc za granice, pamietaj zabrac wszystkie swoje swiadectwa - potem mozesz je w NARICU uwaznic na range europejska - ja tak zrobilam ze swoim masterem

Prinz
Prinz: znaczy polak jak chce jechac do us to musi zlozyc wniosek o wize, chyba 120 dolcow czy cos takiego, powiedziec konsulowi dlactego chce leciec, po co, gdzie bedzie mieszkac, co bedzie robic, jakie ma wyksztalcenie, co robia rodzice, ile maja kasy, jaka jest znajomosc angielskiego. znajoma mowi swietnie poi angielsku, jest z klasy sredniej. odrzucili ja za angielski, bo uznali ze jedzie pracy szukac.

do usa? :szok: nie wiem, my juz nie jestesmy takimi polakami ktorych sie odrzuca... wiesz idziesz do biura turystycznego kupujesz way back ticket i wio.

Prinz
Prinz: a w polsce nadal mysl ze ameryka miodem i mlekiem plynie

tak samo jak anglia, tu kuwa ludzie sie zabijaja, jak zombi ulicami z biedy chodza i rabuja wybijajac szyby i kradnac telewizory i zarcie - ale nie, no anglia bogata w uj :crylol:

Patrishia
Patrishia
  17 August 2011

"A zaraz posłuchacie jak Jola schudła 60 kg i jej skóra stała się obwisła. A Ania zyskała nowy pępek".
Uwielbiam rozmowy w toku :rotfl:

massacre
massacre
  17 August 2011
Patrishia
Patrishia: "A zaraz posłuchacie jak Jola schudła 60 kg i jej skóra stała się obwisła. A Ania zyskała nowy pępek". Uwielbiam rozmowy w toku

nie wkuwiaj mnie, nie mam polskiej tv :martuska:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 August 2011
massacre
massacre: jak chcesz spruc za granice, pamietaj zabrac wszystkie swoje swiadectwa - potem mozesz je w NARICU uwaznic na range europejska - ja tak zrobilam ze swoim masterem

no swiadectwo liceum bede mial, AZ tyle :lol:

massacre
massacre: do usa? nie wiem, my juz nie jestesmy takimi polakami ktorych sie odrzuca... wiesz idziesz do biura turystycznego kupujesz way back ticket i wio.

no do usa, kanada juz nie wymaga wiz od nas.
a najlepsze ze placisz 120$ i nie masz gwarancji czy polecisz, a jeszcze podobno moga cie na lotnisku w stanach odrzucic :lol:

massacre
massacre: tak samo jak anglia, tu kuwa ludzie sie zabijaja, jak zombi ulicami z biedy chodza i rabuja wybijajac szyby i kradnac telewizory i zarcie - ale nie, no anglia bogata w uj

no bogatsza od polski, ale wkuwia mnie myslenie ze na zachodzie, za oceanem to wszyscy bogaci i zycie jak z bajki :rotfl:
pewnie jak ktos chce to mu sie uda zagranica, na pewno wieksze szanse niz w polandzie, ale na tacy nic nie ma.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Patrishia
Patrishia
  17 August 2011
massacre
massacre: nie wkuwiaj mnie, nie mam polskiej tv

Ja nie mam Polsatu i nic nie mówię :ninja: Poza tym, Ty swoją TV rozumiesz, a ja się męczyłam z ciekawymi programami z których nic nie mogłam zrozumieć, ostatnio :and:
Patrishia
Patrishia
  17 August 2011

Hahahah
"Jadłam dzisiaj? Nie, nie jadłam nic dzisiaj, trzeba coś wziąć do buzi"
Bożesz.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pomocy Muszę kupić prezent na 18 koleżance i nie wiem co kupić. Wszelkie erotyczne sprzęty nie wchodzą w grę..

Może jak lubi - coś ze srebra? :)

Wszelkie osiemnastkowe i inne tego typu gotowe 'prezenty', śmieszne gadżety, uważam za nieporozumienie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.