malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 August 2011

pomocy, wylalem podklad na portfel :ninja: skorzany :and: czym to zmyc? probowalem wacikiem z delikatnym plynem do demakijazu :crylol: ale malo pomogl

moge octem potraktowac?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  16 August 2011
Babsy
Babsy: a ja za rok bede swiadkowa, o ile sie mojej kumpeli nic nie odmieni czy cus innego:P

Oooo... taka świadkowa, to odpowiedzialna funkcja... no i jeszcze żeby nie wyglądać ładniej od panny młodej :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: podoba mi się

Dziękować :D Widzę mój talent został w końcu dostrzeżony :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 August 2011
MaqdaIena
MaqdaIena: Pokażesz sukienkę ? .

juz kiedys pokazywalam, ale pokaze jeszcze raz, ta ze zdjecia jest oczywiscie modelem pokazowym, jest za dluga, za duza itp, ja mam szyta na miare :-) pokaze zdjecia ze slubu oczywiscie to same zobaczycie jak wygladalo w calosci :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale Ty jesteś oklęta to po pierwsze a po drugie to pewnie juz nie tylko mnie wkurza to że na każdym wątku sie kłócicie.

sorki, ale juz mnie wkurza te ciagle zadzieranie nosa na forum, 'kim ja to nie jestem i co ja to niie moge' kiedy sie tak naprawde jest nikim ;-) a jedynie sie ma kupe hajsu z zasilku i od faceta i tyle.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja we wrześniu idę na wesele

ja też :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: A jeszcze to?

to juz troche mniej przejrzyste, ale ja sie na tym nie znam co rysujesz :> wiec nie wiem ocb
mirra20
mirra20
  16 August 2011
styka51
styka51: Dziękować :D Widzę mój talent został w końcu dostrzeżony :D

napisz nową piosenkę dla Zenka:D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 August 2011
MaqdaIena
MaqdaIena: Agniech projektujesz lotnisko ? . Ile płacą ? .

Lotniska nie umiem, ale projekt portu morskiego z wszelkimi obrotnicami, falochronami i basenami zrobiłam :rotfl:
A samolocikami bawię się w pracy mgr. Został mi wstęp, zakończenie i kawałek jednego rozdziału, także o dziwo, jestem z siebie dumna :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 August 2011
styka51
styka51: Jeju.. Uwielbiam to

a ja juz sama nie wiem :and:

styka51
styka51: Wczoraj się pokłóciłąm z moim, to zaczął mi takie piosneczki "moje" na winampie puszczać i się rozkleiłam

:D chwyt ponizej pasa, moj tez mnie zawsze na to bierze ;d

styka51
styka51: Chciałabym coś Bajora zaproponować, ale przy poezji to cięzko tańczyć...

http://www.youtube.com/watch?v=LvupfY6cOww
mnie by sie to marzylo ale moj sie walca nie nauczy, twierdzi ze walc nie jest efektowny tylko efektowne to jest robienie wesela z tyloma nerwami :crylol:
Babsy
Babsy
  16 August 2011
styka51
styka51: Oooo... taka świadkowa, to odpowiedzialna funkcja... no i jeszcze żeby nie wyglądać ładniej od panny młodej

wlasnie nie wiem, co swiadkowa robi, nie tyle na samym weselu,ile wczesniej tez cos chyba pomaga, czy cus...:woot: zeby nie wygladac lepiej, to moze nie, ale bede chciala sie odstroic i juz sie boje, zeby nie przedobrzyc:lol2:
styka51
styka51
  16 August 2011
Prinz
Prinz: pomocy, wylalem podklad na portfel skorzany czym to zmyc? probowalem wacikiem z delikatnym plynem do demakijazu ale malo pomogl

A zwykłą wodą nie zejdzie?
Jak nie zejdzie, to ja nie wiem jak to w twarzy schodzi :lol:
Aneczka17f
Aneczka17f
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sorki, ale juz mnie wkurza te ciagle zadzieranie nosa na forum, 'kim ja to nie jestem i co ja to niie moge' kiedy sie tak naprawde jest nikim ;-) a jedynie sie ma kupe hajsu z zasilku i od faceta i tyle.

Mnie też wkurza coś takiego ale najlepiej przymknąć na to oko i nie odpisywać bo to tylko pogarsza sytuację.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja też

Wiem, 3 września wtedy co ja :lol::lol::pavarotti: Tylko z tym że Ty na swoje ;);)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: juz kiedys pokazywalam, ale pokaze jeszcze raz, ta ze zdjecia jest oczywiscie modelem pokazowym, jest za dluga, za duza itp, ja mam szyta na miare :-)

Ładna.
Na miarę, na miarę, a to nie jest tak, że wszystkie są na miarę szyte ?
W sensie, że sobie idziesz do salonu, wybierasz jakiś tam model, panie dają gdzieś ta zlecenie wczesniej ofkors Cię mierząc na wszystkie strony, i zlecenie uszycia gdzieś tam wysylają ?
Kompletnie się na tym nie znam :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: pokaze zdjecia ze slubu oczywiscie to same zobaczycie jak wygladalo w calosci

O, lubię oglądać zdjęcia ze ślubów.
:ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 August 2011
Prinz
Prinz: pomocy, wylalem podklad na portfel skorzany czym to zmyc? probowalem wacikiem z delikatnym plynem do demakijazu ale malo pomogl

może pod wodę chama :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, 3 września wtedy co ja Tylko z tym że Ty na swoje ;);)

:and: zamienimy sie?:D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ładna.

Dziękuje :-)

MaqdaIena
MaqdaIena: Na miarę, na miarę, a to nie jest tak, że wszystkie są na miarę szyte ? W sensie, że sobie idziesz do salonu, wybierasz jakiś tam model, panie dają gdzieś ta zlecenie wczesniej ofkors Cię mierząc na wszystkie strony, i zlecenie uszycia gdzieś tam wysylają ? Kompletnie się na tym nie znam .

Nie, mozesz kupic model co wisi na manekinie :-) tak jak w tym wypadku, suknia ktora mam na sobie byla po 1800 a ja szyta nową mialam za 2600 :ziober2: moja kolezanka miala tak, nie stac ja bylo zeby uszyc nowa i wziela z wystawy, jedynie trzeba bylo zwezic w biuscie i biodrach i wcale nie bylo widac, tylko ze tez co innego jak ktos nosi rozmiar 38 a suknia z wystawy ma 40 to wtedy tez jest wiecej do przerobki nawet nie wiem czy sie tak da, z wystawy sie bierze jak jest bardzo malo do poprawki i jest to moim zdaniem opłacalne, ja bym sama wziela tylko ze ta suknia byla chyba 20 cm za dluga, w biuscie za szeroka, w biodrach i w talii tez troche wiec za duzo kombinowania.

MaqdaIena
MaqdaIena: O, lubię oglądać zdjęcia ze ślubów.

ja tez.
styka51
styka51
  16 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: napisz nową piosenkę dla Zenka:D

"Cipu cipu cipu laj...." :nutki:

Nie, nie podejmę się tego.

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja juz sama nie wiem

Nie dziwię Ci się.... Jest strasznie dużo ślicznych piosenek... Kiedyś tzn. jakieś pół roku temu marzyło mi się "Zabiorę Cię" - bo to taka "nasza" piosenka, ale strasznie to popularne i za dużo tego ;c I nie wiem...

Konto usunięte
Konto usunięte: mnie by sie to marzylo ale moj sie walca nie nauczy, twierdzi ze walc nie jest efektowny tylko efektowne to jest robienie wesela z tyloma nerwami

Ja swojemu zapowiedziałam, że odżałuje sobie 300 zł i pójdziemy na dwie lekcje tańca, co by wstydu nie było :lol: Ale bez żadnych układów, bo np. to:
http://www.youtube.com/watch?v=Ayw2mAVw-f8
jest dla mnie na maxa sztuczne i takie... kiczowate (?)...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 August 2011
styka51
styka51: A zwykłą wodą nie zejdzie?

no wlasnie probowalem i z wieksza zeszlo, ale troche jakby sie 'wzäarlo'

styka51
styka51: Jak nie zejdzie, to ja nie wiem jak to w twarzy schodzi

normalnie, pod prysznicem :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: może pod wodę chama

chyba bede musial :and: ale bede musial pieniadze wyciagnac, karty, dowod, etc :and: moje lenistwo.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  16 August 2011
Babsy
Babsy: wlasnie nie wiem, co swiadkowa robi, nie tyle na samym weselu,ile wczesniej tez cos chyba pomaga, czy cus... zeby nie wygladac lepiej, to moze nie, ale bede chciala sie odstroic i juz sie boje, zeby nie przedobrzyc

Wiesz... jak ja oglądam na youtubie te filmiki z przygotowań, to świadkowa pomaga kieckę zakłądać, a potem łądnie w kościele wygląda i to chyba wsio :lol2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.