Reputacja: -13 |
BluzgometrTM: 4
Sylvinka
26 August 2011
styka51: Jakbyśmy się nie znali, to byśmy na MiU nie siedzieli
To akurat nie jest dobry argument
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
iFeelSoLost
26 August 2011
massacre: jak tam twoja fryzura - zniknelas i co?
na nic czasu nie mam, jutro mam panienskie - schleje sie chociaz tyle dobrego ;d
bardzo fajnie, podoba mi sie, bede miec zywe kwiaty - róże albo eustomy :-)
styka51
27 August 2011
Sylvinka: To akurat nie jest dobry argument
Za młoda jesteś To jest zayebiście dobry argument :D
ElContusione
27 August 2011
Konto usunięte: bardzo fajnie, podoba mi sie, bede miec zywe kwiaty - róże albo eustomy :-)
wow, swieze kwiaty! juz sie fot nie moge dczekac
Konto usunięte: schleje sie chociaz tyle dobrego ;d
to zycze udanej zabawy :D
ja mam takiego lenia, po ostatnim weekendzie jestem wykonczona a w tygodniu wiadomo praca i nie odespalam. dzisiaj mam w uj prania, nie wiem gdzie to powiesze, bo sie zanosi na deszcz i ogrodek odpada... musze isc do banku, mlodego na plac zabaw wypadalo by wziac, ale to dopiero kolo 11-12 jaj juz troche prania powiesze... mam w uj roboty papierkowej - nie wiem kiedy to zrobie a jeszcze dzisiaj X Factor
iFeelSoLost
27 August 2011
Konto usunięte: wow, swieze kwiaty! juz sie fot nie moge dczekac
mam nadzieje, ze nie klapną szybko. eustomy albo białe róze
ja też dzisiaj miałam się bawić i dupa w środę rozłożyła mnie choroba do dzisiaj trzyma. W sumie myślę że to ze stresu bo strasznie boję się poprawek we wrześniu... masakra.
iFeelSooLost
27 August 2011
Babsy: udanej imprezki:) porob fociaki i pokaz potem
dzięki :* wlasnie zamierzam porobic, na pewno pokaze.
Konto usunięte: ja też dzisiaj miałam się bawić i dupa w środę rozłożyła mnie choroba do dzisiaj trzyma. W sumie myślę że to ze stresu bo strasznie boję się poprawek we wrześniu... masakra.
to na co jestes chora? anginka itp? biedna. :* wracaj do zdrowia
madzia2143
27 August 2011
Konto usunięte: to na co jestes chora? anginka itp? biedna. :* wracaj do zdrowia
właśnie nie wiadomo na co mam gorączkę 39st (przy tym upale to straszne jest), później doszły skurcze żołądka strasznie bolesne a od wczoraj mam migrenę tak potworną że nie komentuje nawet tego. Teraz ból się zmniejszył ale i tak nie jest ciekawie ;/
Babsy
27 August 2011
Konto usunięte: właśnie nie wiadomo na co mam gorączkę 39st (przy tym upale to straszne jest), później doszły skurcze żołądka strasznie bolesne a od wczoraj mam migrenę tak potworną że nie komentuje nawet tego. Teraz ból się zmniejszył ale i tak nie jest ciekawie ;/
nie wybierasz sie do lekarza, a chociazby na pogotowie? z goraczka to chyba jakas infekcja;/
ElContusione
27 August 2011
Babsa, dobry av
Zostaw go sobie
X lat temu Kazia na hajdzie taki miała, chyba dalej ma ale ona teraz mega rzadko jest