malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Paulinessa
Paulinessa
  29 August 2011

Cześć :mrgreen: kto pije ze mną kawe? :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No i będzie kolejny wydatek Bo widzę, że najjaśniejszy kolor jest naprawdę jasny :)

To prawda, bardzo ładnie kryje :-)

Babsy
Babsy: http://asmallworldoffashion.blogspot.com/

o kierwa :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć kto pije ze mną kawe? :D

ja bym się napiła, a nie moge :-( ide dzisiaj na narkoze znowu i nie moge nic jesc.
Paulinessa
Paulinessa
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym się napiła, a nie moge :-( ide dzisiaj na narkoze znowu i nie moge nic jesc.

na narkozę? Czemu :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na narkozę? Czemu

bo inaczej nie siądę na fotel u dentysty, mam dwa zęby do poprawki (wypadła mi plomba) i mimo ze wiem, ze to nie powinno bolec i tak nie siade, nie chce sobie wstydu robic u dentysty, panikować, i tak zbiera mi sie na płacz ;d
Paulinessa
Paulinessa
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo inaczej nie siądę na fotel u dentysty, mam dwa zęby do poprawki (wypadła mi plomba) i mimo ze wiem, ze to nie powinno bolec i tak nie siade, nie chce sobie wstydu robic u dentysty, panikować, i tak zbiera mi sie na płacz ;d

Współczuję :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Współczuję

najgorsze ze i tak tyle nerwow teraz i jeszcze to, ale musialam, i tak odlozylam to doslownie na ostatnia chwile.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 August 2011

Kurde niedobrze, że przy dentyście bierzesz narkozę.

Babsy
Babsy
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hej mam pytanie masz moze w domu ciuchy w ktorych juz niechodzisz i chetnie byś oddała ? jestem młodą mama i ze wzgledu na dziecko niestac mnie na nowe ciuchy a te co mam to wszystkie nie nadaja sie do noszenia po ciazy :( oraz butow w rozmiarze 38-39:(

wlasnie cos takiego dostalam:woot:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2011
Babsy
Babsy: http://asmallworldoffashion.blogspot.com/

skad to wytrzasnelas? :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 August 2011
Babsy
Babsy: wlasnie cos takiego dostalam

:C
gdyby sie wiedzialo, ze to prawda, a nie jakies cwaniaczki robiace siano na darmowych ciuchach ktore sprzedaja w lumpeksach...

byla niejedna afera, jak Polacy w UK kradli z kontenerow na niechciane ubrania i wywozili je do Polski sprzedawac - dorobili sie w ten sposob siana.
Tak raz w miesiacu wystawiasz przed dom specjalne worki z lumpami, ktorych nie chcesz - organizacje charytatywne je zbieraja i oddaja tym w potrzebie - Polaki przed nimi jezdzili i kradli :Szok:

Pare tygodni takich co podbierali z kontenerow to podkablowalismy, znaczy sie jak porzadni obywatele zadzwonilismy na policje - ale sie zdziwilli :crylol: Para z wozkiem dla dziecka, tylko bez dziecka wyciagali na chama ciuchy i pakowali. Policja na szczescie przyjechala, ja wiem ... w 3-4 minuty. Dobrze im tak. Jak okradac to bogaczy, a nie kuwa biednym i do tego dzieciom beda jumac :zonk:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  29 August 2011
massacre
massacre: skad to wytrzasnelas?

z wizazu:lol2: nie moge z laski:lol:

massacre
massacre: :C gdyby sie wiedzialo, ze to prawda, a nie jakies cwaniaczki robiace siano na darmowych ciuchach ktore sprzedaja w lumpeksach...

taa... jesli nawet to prawda, to niech sie zglosi do caritasu czy mopsu, a nie do ludzi na fotce pisze...
massacre
massacre
  29 August 2011
Babsy
Babsy: taa... jesli nawet to prawda, to niech sie zglosi do caritasu czy mopsu, a nie do ludzi na fotce pisze...

dokladnie

Babsy
Babsy: z wizazu nie moge z laski

wiem, ze nie powinnam, bo sie twarzy nie wybiera, ale ryj ma niewyjsciowy :crylol:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde niedobrze, że przy dentyście bierzesz narkozę.

lepsze jest to niż mam mieć taką histerię albo w ogole nie isc i miec za pare lat popsute zęby.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 August 2011

odebrałam dzisiaj wyniki z tego egzaminu
teoria
cz.1 94%
cz.2 85%

praktyka (bylam pewna, ze nie zdam, od 75% jest zaliczenie)
94% :lol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.