Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 338 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ahahahahaaha, zabijasz mnie z rana :D
ahahahaahaha...
dzizas, jak ja sie ciesze, ze kiedy ja bylam w takim wieku to dzieciaki nie wpadaly na takie pomysly

widzisz, a powinnas

ktory to miesiac, ze tak grubo wyglada? myslalam, ze to poczatki jakies

ale tym malolatom sie nudzi, ja pitole;/ dobrze ze sie szkola zaczyna, moze starzy ja zagonia do nauki.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
bransoletka z dolce gabbana, szkoda ze sie urwala.... zegarek bez srodka...
kuwa jakis pokaz szrotu?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
JA MAM MEGA POMYSL!
ZARAZ NAGRAM I WRZUCE NA YOUTUBE POKAZ JAKIE MAM TALERZE I SZTUCCE W KUCHNI !
moze tez zdobede jakies OFICJALNE fanki
jak juz jestesmy przy yt, to pokaze Wam przewoziny
http://www.youtube.com/watch?v=pMUgzmiJHgM
zwyczaj wywodzi sie od autentycznych przenosin panny młodej po weselu do domu meża. Oczywiście nikt już nikogo do nikąd nie przeprowadza, ale co bardziej pomysłowi ładują na wóz różne sprzety, po czym, najlepiej nie zaprzegając koni, tylko za pomocą mieśni przeprowadza sie woz przez pol wsi;) po drodze chleje sie wodke, wyglupia;)