malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  30 August 2011
Prinz
Prinz: zero nachalnosci jedynie uczynnosc.

ja mam to samo w sephorze. jeszcze nigdy nie zostałam na nic naciągnięta, natomiast douglasa szczerze nie znoszę, mimo że jest tańszy. dwa razy byłam - raz sprzedano mi inny odcień podkładu niż chciałam, a drugi puder do cery tłustej, mimo że chciałam do suchej. nigdy więcej:].

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogole, to zalozyli mi dzisiaj implanta

a ja chyba przechodzę na pigułki. płaciłaś?
styka51
styka51
  30 August 2011
Prinz
Prinz: podchodzi i sie pyta w czym pomoc,

No to zazdroszczę.

Wchodzę do Rossmanna, ubrana w jeansy, balerinki, bluzeczkę, w kieszeni klucze od samochodu i pieniążki ( ubranie może być istotne). Te śmieszne ekspedientki łażą za mną jakbym miała im podpaski z półek pokraść. To idę do stoiska z kolorowymi, one za mną. Stwierdzam, że sama bazy pod cienie nie znajdę, idę po panią ekspedientkę - NIE MA JEJ :crylol: Jak tak to łazi za mną, bo w kieszenie mogę perfum nakraść, a jak jest potrzebna, to nie ma. W końcu znalazłam i się pytam :Przepraszam, czy znajdę tu jakąś bazę pod cienie?
Taaaak, yyyy ( szuka na półce wibo) i mówi: nie ma. A jak się zapytałam czy dalej są ( w sensie maxfactor i inne ingloty) : oj tam to też nie ma i z taką szyderą spojrzała na mnie.
To se myślę, uj ci w dupę i nic nie kupiłam :ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam to samo w sephorze

zaluje ze niemcy nie maja sephory, paradoks. my mamy, oni nie.
czaje sie na ten puder hd ktory polecalas.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  30 August 2011
Prinz
Prinz: czaje sie na ten puder hd ktory polecalas.

myślę, że niemcy aż tak zacofani nie są i na pewno mają jakieś stoiska mufe.
Prinz
Prinz
  30 August 2011
styka51
styka51: Wchodzę do Rossmanna, ubrana w jeansy, balerinki, bluzeczkę, w kieszeni klucze od samochodu i pieniążki ( ubranie może być istotne). Te śmieszne ekspedientki łażą za mną jakbym miała im podpaski z półek pokraść. To idę do stoiska z kolorowymi, one za mną. Stwierdzam, że sama bazy pod cienie nie znajdę, idę po panią ekspedientkę - NIE MA JEJ Jak tak to łazi za mną, bo w kieszenie mogę perfum nakraść, a jak jest potrzebna, to nie ma. W końcu znalazłam i się pytam :Przepraszam, czy znajdę tu jakąś bazę pod cienie? Taaaak, yyyy ( szuka na półce wibo) i mówi: nie ma. A jak się zapytałam czy dalej są ( w sensie maxfactor i inne ingloty) : oj tam to też nie ma i z taką szyderą spojrzała na mnie. To se myślę, uj ci w dupę i nic nie kupiłam

bezczelnosc, za mna znowu ochroniarze laza w rossmanie :\ i to nie tylko moje odczucie, a znajomych rowniez.

mmaryjka tez chyba kiedys pisala.

w niemieckim rossmanie ochroniarzy nie ma, taniej chyba im wychodzi zainstalowanie kamer, ktore nie sa bezczelnie widoczne, potrzebuje pomocy, ide do ekpedientki, z usmiechem pomaga :)

Prinz
Prinz
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: myślę, że niemcy aż tak zacofani nie są i na pewno mają jakieś stoiska mufe.

maja toto, w berlinie i monachium.
a ja na zachodzie :mrgreen:

mmaryjka
mmaryjka
  30 August 2011
Prinz
Prinz: maja toto, w berlinie i monachium.

no na pewno widziałam, ale ja byłam właśnie w berlinie. no to czekaj do przyjazdu do polski
styka51
styka51
  30 August 2011
Prinz
Prinz: bezczelnosc, za mna znowu ochroniarze laza w rossmanie :\ i to nie tylko moje odczucie, a znajomych rowniez. mmaryjka tez chyba kiedys pisala. w niemieckim rossmanie ochroniarzy nie ma, taniej chyba im wychodzi zainstalowanie kamer, ktore nie sa bezczelnie widoczne, potrzebuje pomocy, ide do ekpedientki, z usmiechem pomaga :)

Jak mnie to denerwuje, no masakra jednym słowem. Przecież mają kamery, będą widzieć jak coś sobie do kieszeni czy torby włożę ( no chyba, że kamery byle jak porozmieszczane). W jednym spożywczym też tak mam, że łażą za mną bezczelnie, a jak się odwracam, to udają, że cukier układają, no cuda na kiju :lol:
Prinz
Prinz
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no na pewno widziałam, ale ja byłam właśnie w berlinie. no to czekaj do przyjazdu do polski

poczekam, stesknilem sie za Wawa strasznie:)

styka51
styka51: Jak mnie to denerwuje, no masakra jednym słowem. Przecież mają kamery, będą widzieć jak coś sobie do kieszeni czy torby włożę ( no chyba, że kamery byle jak porozmieszczane). W jednym spożywczym też tak mam, że łażą za mną bezczelnie, a jak się odwracam, to udają, że cukier układają, no cuda na kiju

albo im sie nudzi, albo wygladasz na pizdziucha, albo maja tak z gory przykazane

mmaryjka
mmaryjka
  30 August 2011
Prinz
Prinz: poczekam, stesknilem sie za Wawa strasznie

nie ma za czym. syf, kiła i mogiła jak była tak jest nadal.
wejdź na stronę sephory usa, zesrasz się bo nie będziesz wiedział co najpierw zobaczyć. ja jak byłam kiedyś to po prostu serce mi chciało wyjść dupą
Prinz
Prinz
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma za czym. syf, kiła i mogiła jak była tak jest nadal.

ja do Wawy mam sentyment, fajne wspomnienia.
tu nie moga uwierzyc jak Wawa sie zmienila w ostatnich latach, zawsze chwala

Konto usunięte
Konto usunięte: wejdź na stronę sephory usa, zesrasz się bo nie będziesz wiedział co najpierw zobaczyć. ja jak byłam kiedyś to po prostu serce mi chciało wyjść dupą

widzialem, drugi raz nie wlacze bo znow mi sie zal zrobi.
mam kolezanke Amerykanke i ona mowi ze u nich to taki zwykly sklep, a jak byla w Polsce to bylo drozej niz u niej i ludzie traktowali sklep jako luksusowy.

mirra20
mirra20
  30 August 2011
Prinz
Prinz: to nie czemu w Polsce takie cuda odchodza tu w Niemczech pani albo pan (tak, tak w Douglasie ) podchodzi i sie pyta w czym pomoc, czego sie szuka, ja powiedzialem ze chce dobry podklad clinique, babeczka przemila, przetestowala na mnie podklad czy mi pasuje, dostalem pare gratisow i tyle. zero nachalnosci jedynie uczynnosc.

może mi się taki trafił wyjątek
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja chyba przechodzę na pigułki. płaciłaś?

nie, u mnie antykoncepcja jest darmowa :)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 August 2011
http://1982-fashion.com/ najlepszy sklep zagraniczny w jakim kiedykolwiek kupowałam, przebija nawet nasze sieciówki :zakochany:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  30 August 2011

mmaryjko, jeśli masz facebooka to na profilu Simple jest ich kolekcja.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.