malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no rozwaliła mnie.Kurde, miała taki mega filmik, ale dziś patrze i usunela :|

kurcze, szkoda... fajnie takie bzdury czasem poogladac :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, szkoda... fajnie takie bzdury czasem poogladac

No weź, z innego kanału, leżała na łóżku i mówi: " jak widzicie nagrywam w zupelnie innym pomieszczeniu, super oświetlonym. Nagrywam zupełnie inaczej, jak widzicie teraz leżę"

:crylol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tam sa trzy rozne, ale dwom (chyba dwom pierwszym) nie dalabym wiecej niz 13scie lat.

no zobaczylam pozniej, ze sa rozne - potem kliknelam na tej pierwszej jakis inny profil - gdzie ma wlosy pofarbowane na jakis taki burgund i ze smutkiem oznajmia "fanom" ze nie nagrywa bo miala reset na kompie :ninja:
ale po rady moga sie do niej udawac na gadu gadu :ninja: :ninja: :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale chyba nie chodzilas po kolezankach i nie uczylas ich o tym, czego nie wiesz :D

niestety nie mialam takich pomyslow :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: slyszeliscie ze bijons zaciazyla

rzekla cos, ze chce sie teraz skupic na rodzinie i "children" wiec pewnie to pierwsz ciaza z wielu. najlepszego jej, pieknie wygladala :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nagrywam zupełnie inaczej, jak widzicie teraz leżę

:crylol:
wezcie sie nie smiejcie, majac 13 lat tez pewnie bralyscie wszystko serio i w ogole czulyscie sie pewnie mega dorosle :ninja: :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  30 August 2011
Martitta
Martitta: ooooooo. Fajnie, fajnie. Stawiam, że będzie dziewczynka. Oby tylko urodę po mamusi odziedziczyła

czy będzie po Mamie czy ... w najgorszym przypadku po Tacie to i tak jej zrobią odpowiednią 'metamorfoze' ..
SoDope
SoDope
  30 August 2011
massacre
massacre:

ale ponoć miała wypchany 'brzuch'.

Z resztą jak jest w 3 miesiącu ciaży to po prostu czekała na 'gale' MTV bo wiadomo gazety pisza :D
Paulinessa
Paulinessa
  30 August 2011
massacre
massacre: wezcie sie nie smiejcie, majac 13 lat tez pewnie bralyscie wszystko serio i w ogole czulyscie sie pewnie mega dorosle

Dobrze, że jak ja miałam 13 lat to jeszcze takie durnoty się nie działy.
:rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  30 August 2011

Jezu! Od tej to się czegoś nauczę o włosach :zakochany:
http://www.youtube.com/watch?v=AspnPa7jBEc

SoDope
SoDope
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

GURU YOUTUBE ... :crylol:
massacre
massacre
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ezu! Od tej to się czegoś nauczę o włosach http://www.youtube.com/watch?v=AspnPa7jBEc

Tobie sie powaznie nudzi, zrob cos z soba :crylol:

massacre
massacre
  30 August 2011

a to macie:
Laura - jak poderwać chłopaka?
http://www.youtube.com/watch?v=OZjtueX2olY&feature=related

massacre
massacre
  30 August 2011

jak zdobyc chlopaka

"wlosy, powinny byc czyste..." :crylol:

na pewno wtedy pokocha :rotfl: :rotfl: :rotfl:

SoDope
SoDope
  30 August 2011

patrze w jej profil a tam .. lat 19.
jak ona ma lat 19 to ja mam 50 .. :crylol:

massacre
massacre
  30 August 2011

ja teraz wiem, dlaczego w Polsce jest taki marny poziom you can dance i tych innych bzdur :ninja:
http://www.youtube.com/watch?v=q36VcCapE0s&feature=related

Paulinessa
Paulinessa
  30 August 2011

Oglądałyśmy wczoraj już o tym podrywaniu :D

massacre
massacre: Tobie sie powaznie nudzi, zrob cos z soba

No co? W pracy siedzę :rotfl: a na innym forum wczoraj temat podłapałyśmy i sypnęły się linki :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: GURU YOUTUBE ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.