malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz sie ciesze, że jednak mnie nie przyjeli do Douglasa - bo jakbym miała takie głupoty serwować to bym dostała jakieś choroby ..

:| tak sie dac zrobic, ZAWSZE sprawdzam sklad a ona naprawde taka przekonująca wygladala na kogos kto naprawde chce doradzic. :-(
mirra20
mirra20
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

mnie Pani chciała w Sephorze na jakiś podkład za 200 namówić a ja przyszłam z zamiarem zakupu clinique, po prostu czarowała że ten jest super i w ogóle sama używa już x czasu, zaczęła mnie nim świechtać, a ja krótko " ale ja przyszłam po ten i nie chce innego" wtedy dopiero spasowała, bywają takie męczące niestety i można się naciąć
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie Pani chciała w Sephorze na jakiś podkład za 200 namówić a ja przyszłam z zamiarem zakupu clinique, po prostu czarowała że ten jest super i w ogóle sama używa już x czasu, zaczęła mnie nim świechtać, a ja krótko " ale ja przyszłam po ten i nie chce innego" wtedy dopiero spasowała, bywają takie męczące niestety i można się naciąć

kurcze ale ona wlasciwie nie chciala mi pudru wcisnac, tylko poradzila zebym zmatowila w domu sobie twarz, a ja glupia o tym inglocie i talku :| i sie uczepila.
SoDope
SoDope
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: :| tak sie dac zrobic, ZAWSZE sprawdzam sklad a ona naprawde taka przekonująca wygladala na kogos kto naprawde chce doradzic. :-(

Marto - nie wiem czy wiesz ale jedzenie słowika kupy likwiduje trądzik ..
ja już stosuję to od 13 r.z i zaden pryszcz mi nie wyszedł - z resztą widać po moich zdjęciach.
mirra20
mirra20
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze ale ona wlasciwie nie chciala mi pudru wcisnac, tylko poradzila zebym zmatowila w domu sobie twarz, a ja glupia o tym inglocie i talku :| i sie uczepila.

znaczy się dobry z niej sprzedawca
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Marto - nie wiem czy wiesz ale jedzenie słowika kupy likwiduje trądzik .. ja już stosuję to od 13 r.z i zaden pryszcz mi nie wyszedł - z resztą widać po moich zdjęciach.

co Ty masz z tą kupą słowika? powaznie piszesz? skąd bierzesz kupe słowika do jasnej cholery? :wtf:

Konto usunięte
Konto usunięte: znaczy się dobry z niej sprzedawca

moze bedzie dobry ten puder..
SoDope
SoDope
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co Ty masz z tą kupą słowika? powaznie piszesz? skąd bierzesz kupe słowika do jasnej cholery?

próbuje zagrać tak jak ta Pani w Douglasie ..

i widzisz - uwierzyłaś. :D
mirra20
mirra20
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze bedzie dobry ten puder..

tego nie wykluczam
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: próbuje zagrać tak jak ta Pani w Douglasie .. i widzisz - uwierzyłaś. :D

a wiesz, ze zaczelam szukac w google :crylol: hahaha, deborah ma dobre produkty?
mirra20
mirra20
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

to kupa słowika to chyba od Posh że niby stosuje tak?
SoDope
SoDope
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ale poważnie jest maseczka z kupy słowika i ona kosztuje w cholere pieniędzy ale ja nie stosowałam więc nie wiem jak to jest ..
SoDope
SoDope
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a wiesz, ze zaczelam szukac w google hahaha, deborah ma dobre produkty?

to co ja słyszałam to tusz do rzęs czy eyeliner dobre produkty.

ale nie jest to firma typu krzak, że Ci zrobi katastrofe.
będziesz albo zadowolona albo nie ..
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 August 2011
http://www.fotka.pl/forum/kulinaria/4590,Szybka_kolacja_/3
rzygam centralnie, jak ktos moze takie cos jesc i posuwac to jeszcze jako ''przepis''
wstyd :nie:

a tak w ogole, to zalozyli mi dzisiaj implanta :rock:
mmaryjka
mmaryjka
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie się w takim razie skusze na te w paletce.

polecam:) tylko nie przepłacaj za bardzo
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie Pani chciała w Sephorze na jakiś podkład za 200 namówić a ja przyszłam z zamiarem zakupu clinique, po prostu czarowała że ten jest super i w ogóle sama używa już x czasu, zaczęła mnie nim świechtać, a ja krótko " ale ja przyszłam po ten i nie chce innego" wtedy dopiero spasowała, bywają takie męczące niestety i można się naciąć

to nie czemu w Polsce takie cuda odchodza :ninja:
tu w Niemczech pani albo pan (tak, tak w Douglasie :ziober2:) podchodzi i sie pyta w czym pomoc, czego sie szuka, ja powiedzialem ze chce dobry podklad clinique, babeczka przemila, przetestowala na mnie podklad czy mi pasuje, dostalem pare gratisow i tyle.

zero nachalnosci jedynie uczynnosc.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.