malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: :| tak sie dac zrobic, ZAWSZE sprawdzam sklad a ona naprawde taka przekonująca wygladala na kogos kto naprawde chce doradzic. :-(

Boże, Marta :rotfl: to ZAWSZE sprawdzaj skład. Zawsze :D

Ja ostatnio byłam w Naturze po maskę Mypa i podeszła do mnie pani tam zatrudniona z pytaniem czy może miałam już tą maskę, bo podobają jej się moje włosy i może też by sobie wzięła. Mówie jej, że tej akurat nie miałam jeszcze, ale skład ma dobry. Ona mówi, że racja i umiała nawet ten skład odczytac! No super babka, nie wciskała mi 5 od razu do koszyka tylko po prostu pytała dla swojej wiedzy :)
Paulinessa
Paulinessa
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.fotka.pl/forum/kulinaria/4590,Szybka_kolacja_/3 rzygam centralnie, jak ktos moze takie cos jesc i posuwac to jeszcze jako ''przepis'' wstyd

Rzygam jak widzę parówkę i myślę z czego jest zrobiona :ble:
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Rzygam jak widzę parówkę i myślę z czego jest zrobiona

ja sie zastanawiam co za hardkor cos takiego na kolacje je, z 8miu parowek :zonk:
8 kawalkow sera i 8 kawalkow boczku.
z samego sera jest jakies 800 kalorii, jak po czyms takim mozna spac w ogole :nie:
juz na sama mysl o tym ociekajacym tluszczu mi slabo.
Paulinessa
Paulinessa
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie zastanawiam co za hardkor cos takiego na kolacje je, z 8miu parowek 8 kawalkow sera i 8 kawalkow boczku. z samego sera jest jakies 800 kalorii, jak po czyms takim mozna spac w ogole

No ja nie wiem, jak ktoś lubi parówki (:ble:) to to już bardziej na obiad :zonk:
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja nie wiem, jak ktoś lubi parówki () to to już bardziej na obiad

no wlasnie... zreszta wolalabym zjesc kanapke, jest szybsza w przyrzadzeniu i bede wiedziec przynajmniej, co sie w niej znajduje, jak ja sama zrobie... :P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ładne kiecki, ale niestety na ślub ich jakoś nie jest odpowiednia, poza tym muszę przymierzyć. szukam dalej, jutro pójdę do simple bo widziałam, że jest coś żółtego.

a macie LIPSY w Polsce? maja boskie sukienki i wiadomo, BARDZO dobrej jakosci :zakochany:

zoltych nie maja fajnych, ale w czarnych mozna przebierac
z reszta celebrytki by sie w chlam nie ubieraly :D
http://www.designerdesirables.com/blog/wp-content/uploads/2010/02/celebs-in-lipsy.gif

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odklejam ta naklejke z tyłu a tam skład: TALC zaraz na pierwszym miejscu i ani sladu glinki jestem wściekła! Tak dac sie nabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie one kity cisna tak zaluje ze nie zobaczylam tego skladu na miejscu, ale po prostu zaufalam jej skad moglam wiedziec ze po prostu mnie naciągnie ciekawe co by zrobila jakbym jej powiedziala ze ma talk i to jest głownym składnikiem tego cudownego pudru!

w cywilizowanym kraju dostalabys zwrot pieniedzy, zatrzymalabys puder, dostalabys jeszcze jakis prezent a ta "doradczyni" przy tobie dostalaby upomnienie badz nagane. Prawa konsumenta.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogole, to zalozyli mi dzisiaj implanta

Agoosia sie bzykac moze do konca :brawo:
Gratulacje, ja czekam na wyjecie :rotfl:
bys poczekala, dalabym ci swoj :crylol:

massacre
massacre
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, u mnie antykoncepcja jest darmowa :)

Ty! U mnie tez :szok:

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 August 2011
massacre
massacre: Agoosia sie bzykac moze do konca Gratulacje, ja czekam na wyjecie bys poczekala, dalabym ci swoj

:rotfl:
nie no, wczoraj sie w koncu zebralam, akurat jestem teraz (tzn bylam) w tygodniu miedzy skonczeniem jednej paczki tabsow a zaczeciem drugiej, wiec idealny moment.
jedyne co to mam nadzieje, ze nie bede miala zadnych efektow ubocznych (no chociaz jakby mi sie zatrzymal okres to nie mialabym nic przeciwko :rotfl:)

massacre
massacre: Ty! U mnie tez

:crylol: no co Ty :lol2:
massacre
massacre
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jedyne co to mam nadzieje, ze nie bede miala zadnych efektow ubocznych (no chociaz jakby mi sie zatrzymal okres to nie mialabym nic przeciwko )

moze ci sie zwiekszyc apetyt, ale mniej przy tabsach - jak bralam pigulki to non stop bym cos mielilam - z implantem nie mam tego problemu
a no i mi sie okres zatrzymal najdluzej na 6 miesicy - nie narzekalam :crylol:
z pierwszym implantem mialam za to po wstrzymanej miesiaczce pozniej krwawienie ok 6 tygodni, z wycienczenia trafilam do szpitala - w implancie bylo za duzo hormonu - tak wiec pilnuj tego, czy ci dobra ilosc dali - ty chudzienka jestes, to w ogole moglo by byc...
Ale z drugim, poza tym bardzo rzadkim miesiaczkowaniem, zadnych skutkow ubocznych :ziober2:

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 August 2011
massacre
massacre: moze ci sie zwiekszyc apetyt, ale mniej przy tabsach - jak bralam pigulki to non stop bym cos mielilam - z implantem nie mam tego problemu

nie no, ja przy tabsach nie mialam zadnego zwiekszenia apetytu (a jesli mialam to boje sie pomyslec ile bym wazyla bez nich). Mam tylko nadzieje, ze jesli faktycznie jakies bylo i teraz sie zmniejszy, to ze nie schudne za bardzo :ninja:

massacre
massacre: a no i mi sie okres zatrzymal najdluzej na 6 miesicy - nie narzekalam

no wlasnie na cos takiego licze :D

massacre
massacre: z pierwszym implantem mialam za to po wstrzymanej miesiaczce pozniej krwawienie ok 6 tygodni, z wycienczenia trafilam do szpitala - w implancie bylo za duzo hormonu - tak wiec pilnuj tego, czy ci dobra ilosc dali - ty chudzienka jestes, to w ogole moglo by byc...

nie no, pytali sie o wage i wszystko, wiec chyba jest spoko, w ogole dziwnie, bo wczoraj rano jeszcze mialam normalny okres a wieczorem, w pare godzin po zalozeniu implanta praktycznie zanikl i dzisiaj tez prawie w ogole nie mam, wiec moze to przez to :woot:
no nie wiem, to moj pierwszy implant :P

massacre
massacre: Ale z drugim, poza tym bardzo rzadkim miesiaczkowaniem, zadnych skutkow ubocznych

no to super, na cos takiego wlasnie licze :w00t:
Babsy
Babsy
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

kurcze, tez bym chciala mieszkac w anglii i miec implanta zalozonego za free;/ choc w sumie nie wiem na co by on mi sie teraz przydal, poza zatrzymaniem okresu, bo libido mi sie wyzerowalo:and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 August 2011
Babsy
Babsy: kurcze, tez bym chciala mieszkac w anglii i miec implanta zalozonego za free;/ choc w sumie nie wiem na co by on mi sie teraz przydal, poza zatrzymaniem okresu, bo libido mi sie wyzerowalo

moze by Ci libido zwiekszyl, nigdy nie wiadomo jak zadziala :D
Babsy
Babsy
  31 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze by Ci libido zwiekszyl, nigdy nie wiadomo jak zadziala :D

wez no mi w takim razie wyslij jednen paczka:D zalozyc juz sobie sama zaloze;p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.