malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  30 August 2011

a będąc przy tematyce ślubno-weselnej to muszę kupić sobie czarną lub żółtą sukienkę i tak strasznie mi się nie chce ruszyć dupy do sklepów, że szok. w internecie szukam w jakiś sklepach, ale sam badziew, a simple się ociąga i nie mogę obejrzeć kolekcji.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 August 2011

hej, bo zgubilam, ma ktos link do youtube tam gdzie niby fokus pojechal po dodzie, ten utwor co razem wykonywali?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

http://allegro.pl/asos-koronkowa-czarna-sukienka-m-najtaniej-i1772583553.html ?
madzia2143
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

Pigmenty sleek są dobre?
mmaryjka
mmaryjka
  30 August 2011

ładne kiecki, ale niestety na ślub ich jakoś nie jest odpowiednia, poza tym muszę przymierzyć. szukam dalej, jutro pójdę do simple bo widziałam, że jest coś żółtego.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pigmenty sleek są dobre?

pigmentów sleek nie mam, ale cienie są mocno napigmentowane. mogę pokazać
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a co Ci w zęba bylo ;>

jak wsadzałam nitke miedzy 2 a 1 to mnie bolalo, nie mialam dziury ani nic dentysta stwierdzil ze trzeba wyczyscic i dac wypelnienie, po miesiacu mi wypadlo :/ potem znowu i znowu musialam zmienic dentyste
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pigmentów sleek nie mam, ale cienie są mocno napigmentowane. mogę pokazać

Pokazywałaś już, dlatego firmę zapamiętałam :)
Pewnie się w takim razie skusze na te w paletce.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011

PATRZCIE TO :crylol:
Udałam się dzisiaj do Douglasa po ten podkład z Revlona. Przemiła Pani (makijażystka od 25 lat) doradziła mi kolor 320 (cudnie wygląda, juz wycwiczylam makijaz slubny). Gadka szmatka wyszedł temat o weselu, poradziła, żebym sobie mocno zmatowiła twarz pudrem sypkim (nie w kamieniu) bo dobrze matuje itp, mowie ze wiem wlasnie, mam z Inglota, ma talk w skladzie i dobrze wciąga tłuszcz. A ona przerażenie: ale absolutnie! do takiej tłustej skóry talk absolutnie niie moze byc! zapycha pory! zapycha skórę! ja se mysle wtf, ona mi: jak jest taka okazja moze Pani zaszalec, polecam pani puder sypk transparentny DEBORAH jest swietny (nasypala mi na reke, faktycznie efekt fajny, skora gladka i matowa). Proszee Pani on 100x lepiej absorbuje sebum! To naprawde dobry puder.
ja pytam co on takiego ma w skladzie ze tak dobrze absorbuje tłuszcz a ona: glinke kaolinową. A ja: aha, to dobrze, jaka cena? -39,80 (12 g, INGLOT 30g - 35zł). Zaplacilam 109 zl, wychodze bardzo zadowolona.
Pojechalismy do szwagierki i szwagra, gadamy se gadamy, pokazuje jej puder, odklejam ta naklejke z tyłu a tam skład: TALC zaraz na pierwszym miejscu i ani sladu glinki :wtf: jestem wściekła! Tak dac sie nabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jakie one kity cisna :wtf: tak zaluje ze nie zobaczylam tego skladu na miejscu, ale po prostu zaufalam jej skad moglam wiedziec ze po prostu mnie naciągnie :and: ciekawe co by zrobila jakbym jej powiedziala ze ma talk i to jest głownym składnikiem tego cudownego pudru!

SoDope
SoDope
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Nie kupuj w Douglasie pod 'naciskiem' Pani 'znanej' bo ona podaje Ci to co ma sprzedać w celu wyrobienia planu.

Z resztą tam dla nich każdy krem 'wchodzi aż do 10 warstwy' ..
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe co by zrobila jakbym jej powiedziala ze ma talk i to jest głownym składnikiem tego cudownego pudru!

szkoda, że nie miałaś tego gdzieś pod nosem, by do niej wrócić i opieprzyć przy wszystkich za kłamstwo :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kupuj w Douglasie pod 'naciskiem' Pani 'znanej' bo ona podaje Ci to co ma sprzedać w celu wyrobienia planu.

Jestem wsciekla :wtf: zreszta na stronie nie ma tego pudru nie wiem czy nie wycofali go z produkcji

Konto usunięte
Konto usunięte: Z resztą tam dla nich każdy krem 'wchodzi aż do 10 warstwy' ..

:/
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda, że nie miałaś tego gdzieś pod nosem, by do niej wrócić i opieprzyć przy wszystkich za kłamstwo

a tak zachwalała, że naprawde świetny, że utrwala makijaż, długotrwale matuje skórę, że naprawdę dobry jakościowo, że sama sobie zresztą zobacze itp :/
SoDope
SoDope
  30 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

teraz sie ciesze, że jednak mnie nie przyjeli do Douglasa - bo jakbym miała takie głupoty serwować to bym dostała jakieś choroby ..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.