Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 339 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
a będąc przy tematyce ślubno-weselnej to muszę kupić sobie czarną lub żółtą sukienkę i tak strasznie mi się nie chce ruszyć dupy do sklepów, że szok. w internecie szukam w jakiś sklepach, ale sam badziew, a simple się ociąga i nie mogę obejrzeć kolekcji.
hej, bo zgubilam, ma ktos link do youtube tam gdzie niby fokus pojechal po dodzie, ten utwor co razem wykonywali?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
PATRZCIE TO
Udałam się dzisiaj do Douglasa po ten podkład z Revlona. Przemiła Pani (makijażystka od 25 lat) doradziła mi kolor 320 (cudnie wygląda, juz wycwiczylam makijaz slubny). Gadka szmatka wyszedł temat o weselu, poradziła, żebym sobie mocno zmatowiła twarz pudrem sypkim (nie w kamieniu) bo dobrze matuje itp, mowie ze wiem wlasnie, mam z Inglota, ma talk w skladzie i dobrze wciąga tłuszcz. A ona przerażenie: ale absolutnie! do takiej tłustej skóry talk absolutnie niie moze byc! zapycha pory! zapycha skórę! ja se mysle wtf, ona mi: jak jest taka okazja moze Pani zaszalec, polecam pani puder sypk transparentny DEBORAH jest swietny (nasypala mi na reke, faktycznie efekt fajny, skora gladka i matowa). Proszee Pani on 100x lepiej absorbuje sebum! To naprawde dobry puder.
ja pytam co on takiego ma w skladzie ze tak dobrze absorbuje tłuszcz a ona: glinke kaolinową. A ja: aha, to dobrze, jaka cena? -39,80 (12 g, INGLOT 30g - 35zł). Zaplacilam 109 zl, wychodze bardzo zadowolona.
Pojechalismy do szwagierki i szwagra, gadamy se gadamy, pokazuje jej puder, odklejam ta naklejke z tyłu a tam skład: TALC zaraz na pierwszym miejscu i ani sladu glinki jestem wściekła! Tak dac sie nabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakie one kity cisna tak zaluje ze nie zobaczylam tego skladu na miejscu, ale po prostu zaufalam jej skad moglam wiedziec ze po prostu mnie naciągnie
ciekawe co by zrobila jakbym jej powiedziala ze ma talk i to jest głownym składnikiem tego cudownego pudru!
Jestem wsciekla

:/