Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 343 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mozesz przyjechac, moja siostra zawsze brala torby Durexow ze soba, kuzynka nabrala tabsow na caly rok + gumy
Ty sobie wsadzisz implanta :D
w przeciwienstwie do pigulek raczej nie oslabia libido, ale zwiekszac tez raczej nie zwieksza

Moj chce mi sam go wyjac - mowi, ze juz raz widzial jak mi go wyjmowali i ze to bardzo proste

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a co, bede "wielkoswiatowa"

wlasnie kuwa w tamtym roku zmienilam tabsy, bralam je do konca tamtego roku czy poczatku tego, i zrobilam sie aseksualna juz w trakcie ich brania

na trzy lata, a potem policzysz sobie czy taniej ci bedzie przyjechac do UK go wyjac czy do Warszawy do chirurga ktory potrafi to usunac.
z tego to tez grubo brechtalam - tutaj implanty wsadzaja i wyjmuja zwykle pielegniarki po szkoleniu, w Polsce musisz skonczyc medycyne i usunac moze tylko chirurg

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

PS Niestety ominą mnie świeże wrażenia po ślubie i weselu Marty, przed także, więc życzę Ci
aby wszystko poszło po Twojej myśli i by był to najpiękniejszy dzień w Twoim życiu :*
Agoosia wrzuciła tutaj przepis na kolacje z parówkami .. to ja dzisiaj na obiad jadłam Fix'a z Knorra Kurczak po Meksykansku i juz nigdy wiecej tego nie zrobie ..
Ludzie... jak mam posegregować piosenki na kompie bo już nie mam pomysłów... mam takie foldery:
03.11
04.11
05.11
10.2010
'80'90
Armin
Disco polo
energy
elektroniczna
Gigi
hh
jamal
klimatyczne
limp bizkit
linkin park
manieczki
Grechuta
Milk inc
pakito
rock
romanticus
samochodowe
shaggy
soundtrack
tdg
tiesto
Jest jeszcze folder "bez nazwy" i są tam piosenki różnych wykonawców i z różnymi gatunkami.
Macie jakieś pomysły?
zawsze sprawdzam, przysięgam, z podkładu sprawdziłam a ten puder tak impulsywnie, naprawde widac bylo ze sie zna, a moze jej tez kita producenci pocisneli, jak oni maja milion kosmetykow na sklepie to moze nie zna wszystkich skladów. (łudzę się, wiem :D)
a teraz czas ocenić Revlon Colorstay.
Kur*wa! CUDO, ubóstwiam ten podkład bije wszystkie inne jakie miałam do tej pory na głowę!!! Tak mi wszystko pokrył że nawet grama korektora na żadną krostę nie nałożyłam, jedynie na cienie w kącikach chociaż na chama też bym nie musiała!
I w ogóle taki fajny jest, skóra jest taka sucha po nałożeniu, jednolita, ładnie pachnie. Podkład ma super konsystencję, jedynie te wylewanie z butelki niewygodne, musze sie przyzwyczaic. Ale kurcze super, makijaz robilam o godzine 8:50, trzyma do teraz. A ten puder z Deborah też jest fajny, nie daje koloru co jest plusem (nie przyciemnia sie twarz za kazdym razem kiedy matujemy twarz), podklad mam idealnie dobrany. Bardzo fajnie mi wszystko trzyma, makijaz slubny juz mam wycwiczony i jest dosyc mocny - w takim czuje sie najlepiej. (jasny cien, oko 'zadymione' czarną kredką i eye linerem, całość utrzymana w tonacji b. jasnych beżów, lekkiego brązu i czerni - sama obwódka oka)
ide zaraz na paznokcie, jutro ciasto rozwiezc od rana, w piatek spowiedz i trzaskanie, zjedzie sie cala rodzina dziadek ma 3 muszle klozetowe, słodko.. cos czuje ze do 21 sie nie skonczy.