Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 348 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Chciałyście efekty po Revlon'ie. Proszę, to jest mój makijaż ślubny w całości. Twarz jak widać jednolita, tylko na zdjęciu trochę różu nie widać. nie wiem czy to wina aparatu czy stanęłam pod światło (w stronę okna)
SORRY ZA PIŻAME i chciałam zrobić zdjęcie makijażu samych oczu ale nie widać za dużo cienia bo telefon ma słabą jakość (jest kremowy, beżowy + beżowy sypki mocno błyszczący i brązowy na załamaniu powieki)
a teraz dziewczyny uciekam, jestem już cała zesrana w dodatku mam katar który rozkłada mnie na obie łopatki
dzisiaj trzaskanie, bedzie max ludzi (wszystkie ciotki i kuzynki, siostra, rodzice, sąsiedzi, babcia z dziadkiem, chrzestna i jej dzieci itp) a myslalam, ze mi sie upiecze i ze bedzie pare osób :/ mam nadzieje ze paznokcie zostana całe.
Trzymajcie jutro za mnie (za NAS) kciuki
i życzcie dobrej zabawy
Kozacki ten Revlon ^^
Życzę wszystkiego co najlepsze! Trzymam kciuki i niech to będzie najcudowniejszy dzień w Waszym życiu ;*
Co to jest, to trzaskanie?

niedawno wstalem, odsypialem indyjskie wesele. przezycie mega, wspomnienia do konca zycia.. kazdemu polecam cos takiego przezyc. stroj panny mlodej podobno 15kg wazyl ;oo ale wygladala pieknie, pan mlody rowniez zarcia jeszcze wiecej niz na naszym polskim weselu, ja czuje ze z 2 kg mi przybedzie
no i traktowali mnie jak krola, bo mam jasno bialy odcien skory na poczatku troche dziwne, ale mile.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Dzięki :)
Dobrze wyglądasz, delikatnie.
Będziemy :)
Baw się dobrze i czekamy na relacje! :)
chyba też sprawdzę

umarłabym :D