Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 352 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

Czeeeeeeeeść :* Wesele się bardzo udało mimo przykrego zdarzenia. Od narzeczonej naszego świadka (brat Piotra) zmarł ojciec. Byli na mszy, obiedzie, później Paweł z nami na plenerze, tyle co wróciliśmy, chyba 30 min i Basia dostała telefon że tata się wywrócił i jest nieprzytomny, 20 min reanimacja ale było już za późno... Po koło 16-17 już ich nie było. Koszmar, ledwo to ogarniam. Najpierw nie chcieli mi powiedziec ale potem juz musieli - w koncu pojechali i nie wrocili. Chcialam jechac do nich ale mama powiedziala ze nie moge gosci zostawic. Tak mi jej szkoda. Nie wiem co musi czuc..
Na oczepinach welon złapała moja przyjaciółka :-) a goście bawili się do 1 - po 2 bylo juz zupełnie pozamiatane, o 4 byłam w domu od razu policzylismy kase i ogladalismy prezenty. Z nocy poslubnej hmm.. nici - 1 - dostalam okres

Pewnie chcecie zdjęcia, narazie jedno bo nie chce mi sie zmniejszac. Z pleneru mamy 300 zdjęć ponad więc jak dostane na pewno pokaże a bedzie co oglądać bo pomysłów miałam bardzo dużo :D a z calego wesela (tylko od fotografa) 1800 ponad + reszta zdjęć to będzie grubo ponad 4 tys zdjęć :-) na pewno pokaze wiecej.

boroko :P
fajne włosy! Ślicznie wyglądałaś, czekam na więcej zdjęc

przypomniało mi się jak rozmawiałyśmy o śmierci kogoś bliskiego przed ślubem, albo w trakcie...

Przykra sytuacja

a ja sie pochwale, ze jako prezent urodzinowy, moj chlopak zaprasza mnie do Paryza na weekend
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
dobrze, ze nie w twarz

dziękuje, miałam żywe kwiaty :-) ale tu akurat nie widac.
no wlasnie, ja mam troche zal do jej mamy ze zadzwonila. wiedziala ze to jest wesele brata blizniaka, wiedziala jak im zalezalo zeby byc i zeby nam pomoc, pobawic sie itp. chociaz.. z drugiej strony ja bym w takiej sytuacji byla zla gdyby moja mama mi nie powiedziala, mimo, ze byloby to dla mojego dobra. chociaz po pewnym czasie i tak bym wiedziala ze to byla sluszna decyzja to bylabym zla w pierwszej chwili, wiec sama nie wiem co by tu bylo dobre,
i tak dosyc mocno to przezylam ze ich nie bedzie, tylko o to mi chodzilo i o to co czują teraz, bo przeciez jej ojciec to byla dla mnie obca osoba.
no to fakt. niebezpieczna tradycja

pokażesz później :)
myślę, że to był impuls.. ale ciężko co kolwiek domniewywać w tej sytuacji. Oceniać też trudno, trzeba by się przekonać na właśnej skórze jak to jest by coś powiedzieć na ten temat, a wolałabym tego nie przechodzić.
niestety takie sytuacje się zdarzają...

Smutne to trochę... szkoda mi świadka i narzeczonej. Ale nie ma co rozpamiętywać, dla nich było to trudne, ale mam nadzieję, że dla Ciebie był to jednak cudowny dzień ;)
Ja tak sobie pomyślałam, że jak będę mieć ślub, to na bank spóźni mi się okres ze stresu ( zawsze tak mam) i znając życie dzień po dostanę

Czekam z niecierpliwością ;)
I bardzo ładnie miałaś włoski uczesane, i ładnie w tym białym wyglądasz, no cud, miód orzeszki w karmelu. Ale ja mam słabość do tego wszystkiego ;p
poza tym cera i kolor moze sie zmienic w ciagu 2 lat, nie uzywam podkladow, ktore uzywalam 2 lata temu... z reszta nawet sezonowo innych uzywam zima, latem... dla mnie pojemnosc 30ml ma jakis sens. w przeciwnym razie wszyscy by szli na wieksze opakowania

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nic nie wiem

kiedy masz urodziny?

kiedy kiedy kiedy?
my chcemy sie karnac tez, po paszporty W KONCU smigamy w srode (jak wstaniemy odpowiednio wczesnie rano

Z Londynu do Paryza 2h pociagiem... czyli tak jak z jednej dzielni Londynu do drugiej

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
MARTA WYGLADALAS PRZEPIEKNIE!
WLOSY CUDOWNE!
PIEKNIE RAZEM WYGLADACIE I SLONECZKO WIDZE :D POGODA DOPISALA?
ale super było, wszyscy sąsiedzi przyszli razem z prezentem :-) tak milo nam sie zrobilo, dostalismy piekne reczniki i posciel. :-)
no dokladnie, ale i tak mi jest tak jakoś żal..
oj był, najpierw się rozbeczałam, wiadomo, ale potem musiałam się ogarnąć bo goście już zaczeli pytać itp, i bawiliśmy się świetnie :-)
ja miałam dostać 4

dziękuje

dzięki :D:*
oooooj pogoda dopisała i to bardzo, nie moge sie doczekać zdjęć z pleneru - mieliśmy w Parku Kultury (bardzo duży park na śląsku na terenie Katowic i Chorzowa) nad stawem itp, zdjęcia będą piękne :D słoneczko świeciło :-)
bo to nic pewnego miedzy nami nie bylo, nie chcialem zapeszac

w pazdzierniku 24
21-24.10 :)
jeszcze nie dostalas? kuwa dlugo to sie czekac

ja tez kuwa mysle o Disney World, bo nigdy nie bylem, a chcialbym na maxa tam isc! On mi oczywiscie wolna reke pozostawil co chce robic, muzea, opera, moulin rouge, rejs lodka po Sekwanie...
tak jakos cheesy ten disneyland brzmi w tym towarzystwie

dobrze ze nie bede placil za atrakcje, opera paryska Garnier, nie chce wiedziec ile bilet kosztuje

a nie lepiej samolotem? chociaz z drugiej strony.. odprawa, czas oczekiwania, dojazd..wyjdzie ze pociagiem krocej.
vUnfortunately, this SME music-content is not available in Germany because GEMA has not granted the respective music publishing rights.
Sorry about that.
przeklinam niemieckiego youtuba od kiedy tu przyjechalem

+on 33 lata, taki ae, kultura sie otacza, kulture lubi, musze troche poczytac zeby mu zaimponowac