malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: super jest ta zabawa, chyba ta i oczepiny najlepiej wyszły :D

ogólnie tego typu zabawy są fajne, dodają jeszcze więcej uśmiechu, no i powiedzmy sobie szczerze, fajnie jak ktoś się przewraca :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: kto jest wiekszym zbereznikiem? ja swojego on swojego kto jest większym marudą? ja jego on mojego

cóż za zgodność :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: kto kocha prezydenta? ja oba on swojego

pytanie w sam raz :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011

Pokaż jakieś zdjęcie w pełnej okazałości! :-)

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011

Szukam zdjęć :D

Nie wiedzieliscie jak wyglada trzaskanie, to prosze zdjecia. :-)
Ogolnie trzaskali od 16 do 21, bylo tyle zamiatania.. Kurde schowali nam miotłe i samym śmiatkiem :ninja: potem oddali na szczescie. Nieraz jak wiadro było juz do połowy wypełnione to ktos dla zartu znowu wysypał. zChrzestna przyniosła cały karton porcelany ze skupu, trzasła 3 talerze, 3 szklanki: ale tu jest brudno no juz nie ma gdzie trzaskac, jak pozamiatacie i bedzie czysto to potrzaskamy dalej.
Ja z balerinek szybko przebrałam się w naje bo pełno szkła w butach miałam.
http://www13.speedyshare.com/files/30190185/download/IMG%202783.JPG
http://www11.speedyshare.com/files/30190262/download/P9021389.JPG
http://www13.speedyshare.com/files/30190309/download/P9021397.JPG

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiedzieliscie jak wyglada trzaskanie, to prosze zdjecia. :-)

Myślałam, że to chwile trwa, ale tyle godzin? Masakra :D
Dobrze, że to porcelana, gorzej jakby rzucali czymś trudniejszym do uprzątnięcia, wtedy to dopiero mielibyście zajęcie. I ciesz się, że masz wąską klatkę :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niedługo otworzy się lodówkę i z niej wyskoczysz ;-)

chcialabys :zonk:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślałam, że to chwile trwa, ale tyle godzin? Masakra :D

masakra to łagodne słowo.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, że to porcelana, gorzej jakby rzucali czymś trudniejszym do uprzątnięcia, wtedy to dopiero mielibyście zajęcie. I ciesz się, że masz wąską klatkę

TY CHYBA NIE WIESZ CO MÓWISZ :crylol: wiesz ile pyłu jest z porcelany roztrzaskanej? Oni tak napier... ze było pełno kurzu i miliardy malenkich kawałków. Wąską klatke? Dziewczyno ja mieszkam na 4 pietrze i wszystko lecialo przez 3 pietra w dół :crylol: i zamiatanie az do parteru
Aneczka17f
Aneczka17f
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

Ale ślicznie wyglądałaś ;) :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011

I nawet jedno z kościoła + ja z czerwonym nosem od płaczu :rotfl:
I mój Ukochany Ksiądz :zakochany: pięknie poprowadził msze wszyscy byli pod wielkim wrażeniem i byli zachwyceni, a mam taką rodzinę która hm... lubi obgadać księży. U kuzynki dziadek w srodku kazania wyszedł z kosciola.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ślicznie wyglądałaś ;) :)

dzięki :*
massacre
massacre
  5 Septembrie 2011

nie widac czerwonego nosa, wszedzie bardzo pieknie wygladacie :) obydwoje
bo wszyscy sie Toba zachwycaja, ale Twoj (juz teraz) maz wyglada fantastycznie - a wiadomo, nie kazdemu facetow dobrze jest w eleganckich szatach :)

bo ze Ty pieknie, to wiadomo :))) :*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiscie nie mogło również zabraknąć znanej zabawy tzw. karety. U nas była wersja zmieniona i wyglądała tak:

bylam na weselu, gdzie byla wlasnie ta wersja karety;) moj byl sloniem;P hehe byla lawka zamiast krzesel, to skakali przez nia;)

zdjecia mi sie laduja i laduja bez konca, nie moge zobaczyc:/
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  5 Septembrie 2011
massacre
massacre: nie widac czerwonego nosa,

akurat na tej focie, uwierz :ninja:

massacre
massacre: wszedzie bardzo pieknie wygladacie :) obydwoje

dziękujemy :zakochany: :*

massacre
massacre: bo wszyscy sie Toba zachwycaja, ale Twoj (juz teraz) maz wyglada fantastycznie - a wiadomo, nie kazdemu facetow dobrze jest w eleganckich szatach :) bo ze Ty pieknie, to wiadomo :))) :*

mąż :ninja: nadal tego nie ogarniam. mój małżonek :rotfl:

Babsy
Babsy: bylam na weselu, gdzie byla wlasnie ta wersja karety;) moj byl sloniem;P hehe byla lawka zamiast krzesel, to skakali przez nia;)

cwaniaki, ale pewnie nikt niewinny gleby nie zaliczyl, nie to co biedny wujek :crylol:
Babsy
Babsy
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

tu juz widze:w00t: super, mimo ze wczesniej Twoja sukienka mi sie nie podobala:)

massacre
massacre: bo wszyscy sie Toba zachwycaja, ale Twoj (juz teraz) maz wyglada fantastycznie - a wiadomo, nie kazdemu facetow dobrze jest w eleganckich szatach :)

pasuje mu garnitureK:D
Aneczka17f
Aneczka17f
  5 Septembrie 2011
massacre
massacre: bo wszyscy sie Toba zachwycaja, ale Twoj (juz teraz) maz wyglada fantastycznie - a wiadomo, nie kazdemu facetow dobrze jest w eleganckich szatach :)

No przystojny jest ;)
massacre
massacre
  5 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: bylam na weselu, gdzie byla wlasnie ta wersja karety;) moj byl sloniem;P hehe byla lawka zamiast krzesel, to skakali przez nia;)

tylko ja sie nie znam :and:
wierze ze ty mnie na polskie wesele zaprosisz, to sie dowiem jak to wyglada :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.