Konto usunięte: dobrze! bo ja mam małą :D
Ale kurde, jak sobie to wyobrażam, to śmiać mi się chce ;p
Konto usunięte: na wszystko poszło 30 tys. i tak dobrze bo pierwsze szacowania wynosiły 36. :-)
Ja ostatnio liczyłam i mi wyszło 25 tys i szczerze myślę, że w tylu możemy się zmieścić ( wiesz jak jest na wiosce ;p)
Ale liczył też mój i wyszło mu 38 czy ileś, ale on liczył za SAMĄ kiecke 5 tys

a wiadomo, że tyle to nawet z butami mi nie wyjdzie, no i w ogóle strasznie ceny zawyżał, bo ślub jest jeden ;p
Konto usunięte: to masz takich rodziców jak ja, dla nich to coś zupełnie normalnego że córce trzeba wesele zrobic.
No i ja w sumie rozumiem to. Ich rodzice też wyprawili im wesele. Niektórzy strasznie krytykują młodych, że wesele robią za pieniądze rodziców, ja rozumiem ta krytykę jak kasy nie ma, rodzice też jej nie mają a na "siłę" ciągną od rodziców... Ale skoro mama z tatą CHCĄ dać?
Konto usunięte: dokładnie ciekawe kiedy Ty!
Ja to sobie liczę za 3/4 lata ( licencjat będę już mieć i moja siostra po 18 będzie ;p) ale nigdy nic nie wiadomo ;p
Konto usunięte: mielismy tez zabawe z butami po oczepinach ja mialam mojego buta i Piotra a on swojego i mojego, prowadzący czytał pytanie jesli ja podniosłam mojego buta to byłam jako JA a jego buta to ON i on mial odwrotnie.
i pytania:
Kurde to jest fajnie, ale nigdy tego nie widziałam na żywo na weselu. Takie śmieszne ;p
Konto usunięte: Oczywiscie nie mogło również zabraknąć znanej zabawy tzw. karety.
Ostatnio byłam na weselu, to tez to było, płakałam ze śmiechu :D