malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Martitta
Martitta
  6 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: ale wiesz, to denerwuje, jak prostytutka sie czuje jakas kiedys czekalem na znajomego i chodzilem sobie wte i wewte. to znowu gwizdy i 'hej blondi, princes!'

Ahahhahaha :rotfl: masz branie, ciesz się... gorzej jak byś nie miał :ninja: Hahahaha princes - chyba Prinz powinni wołać :crylol:

Prinz
Prinz: dostane konkretnie ten puder do wlosow w PL? widzialem u nas meski, zielony, co do tego nie jestem pewien

Dostaniesz w Rossmanie na pewno. Jest i ten męski i ten kobiecy. Ok 20 zł kosztuje.
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tam nie jestem wymagająca, wystarczy mi, że mam Rossmanna pod nosem

no ja też nie .. ale chętnie posłucham o tym kremie to wchłania się aż do 15 warstwy skóry ...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja też nie .. ale chętnie posłucham o tym kremie to wchłania się aż do 15 warstwy skóry ...

może zaproponują Ci jakiś, który wchłania się aż do kości :pavarotti:
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może zaproponują Ci jakiś, który wchłania się aż do kości

no - pójde po krem przeciwzmarszczkowy ciekawe jaki mi zaproponuje :crylol:
styka51
styka51
  6 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: ale wiesz, to denerwuje, jak prostytutka sie czuje jakas kiedys czekalem na znajomego i chodzilem sobie wte i wewte. to znowu gwizdy i 'hej blondi, princes!'

Też tak kiedyś miałam, potem zbrzydłam albo zaczęłam pojawiać się w towarzystwie faceta :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: a może karton wina>? ;D a z książkami też mógłby problem być bo nie wiadomo czym sie kierować w doborze książki.Np dalsza rodzina nie zawsze zna gusta pary młodej ale winko dobra sprawa :D

Lepiej jedna butelka za 20 zł niż 5 po 4 zł... Choć pamiętam te czasy, gdy się z lekcji uciekało, kupowało u białasa 2 wina po 5 zł i piło na tamie :zakochany:
A z książkami też bym dała radę, ja tam wszystko przeczytam ;p No chyba, że ktoś wpadłby na jakiś genialny pomysł i jakąś instrukcję obsługi by mi dał, albo podstawy bio-fizyki molekularnej :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: jedna laska maluje sie raz na kilka tygodni, i utrwala ta szpachle na japie lakierem do wlosow

:wtf:
kuwa, niech ktos mi nagra i wysle - tak dawno tego nie ogladalam :C

Babsy
Babsy: JAK SIE CYTUJE EMOTKI??? do diaska!

Mozilla Firefox :)
Konto usunięte
Konto usunięte: perfumy dla mojego partnera

jakie kupilas, jakie kupilas, jakie kupilas? :w00t:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: kuwa, niech ktos mi nagra i wysle - tak dawno tego nie ogladalam :C

Nie bój żaby, na bank ktoś na youtube wrzuci ^^
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Septembrie 2011
styka51
styka51: Nie bój żaby, na bank ktoś na youtube wrzuci ^^

ja tak na yt nie siedze... ale daja cale odcinki?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  6 Septembrie 2011
massacre

to dopiero w piatek czy cos. zreszta,

styka51
styka51: Nie bój żaby, na bank ktoś na youtube wrzuci ^^

kuwa, kupilam podklad z aa i nie dosc, ze za ciemny, to jeszcze je.bie
:krzeslo:
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
massacre

jaką ja Ci laske poszukam to padniesz ... O_o
ImaDrug
ImaDrug
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: ale daja cale odcinki?

czasem dają całe ale rozdzielone na 2-3- filmiki.
Ale nie wiem czy czasem na ich stronie internetowej nie można oglądnąć odcinków.Sama widziałam zapowiedź tv i chętnie obejrzę haha ;)
Babsy
Babsy
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaką ja Ci laske poszukam to padniesz ... O_o

dawaj!:D
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8

prosze bardzo.
ImaDrug
ImaDrug
  6 Septembrie 2011
http://rozmowywtoku.tvn.pl/odcinki.html można zobaczyc w przyszłym tygodniu może dodadzą ten odcinek :)
mmaryjka
mmaryjka
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: jakie kupilas?

chanel allure.
nie ogarniam dlaczego perfumy są takie drogie. zważywszy na to, że większość pachnie zajebiście podobnie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.