malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wyobrażam sobie jak musi śmierdzieć chanel 5, masakra to musi być

cuchnie strasznie - nie wiem jak MM mogla w nich spac - mialam taki bol glowy od nich :C

styka51
styka51: Nie wiem czemu to takie popularne

tak jak SoDope napisala, to sa perfumy starej generacji i starszym kobietom sie podobaja - mlodym nie pasuja

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz seriale są na TVN.pl

och och za darmo?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:u mnie ciezko wody toaletowe znalezc - wszystko to perfumy chyba wody perfumowane :P

W zależności od zawartości olejków zapachowych stosuje się następujące nazewnictwo[potrzebne źródło]:
parfum (perfumy, eliksir, ekstrakt) – 20-43%
eau de parfum (woda perfumowana) skrót EDP – 13-19%
eau de toilette (woda toaletowa) skrót EDT – 8-12%
eau de Cologne (woda kolońska) skrót EDC – 4-7%
eau fraîche (woda odświeżająca) – 1-3%

o to jest fajna ściąga XD
bo czasami na opakowaniu miałam EDP, EDT .. i się zastanawiałam o co chodzi :D
massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba wody perfumowane :P

no ta, edp

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 Septembrie 2011
Martitta
Martitta: Ahahhahaha masz branie, ciesz się... gorzej jak byś nie miał Hahahaha princes - chyba Prinz powinni wołać

ciesze sie jak mnie ktos podrywa w cywilizowany sposob :D
niewazne jak ktos przystojny bedzie, i zagwizdze, albo cos innego prymitywnego zrobi, dla mnie jest orangutanem bez manier :)

Martitta
Martitta: Dostaniesz w Rossmanie na pewno. Jest i ten męski i ten kobiecy. Ok 20 zł kosztuje.

super :) dzieki.

tu kuwa 3€ w promocji :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: * Perfume extract, or simply perfume (Extrait): 15-40% (IFRA: typical 20%) aromatic compounds * Esprit de Parfum (ESdP): 15-30% aromatic compounds, a seldom used strength concentration in between EdP and perfume * Eau de Parfum (EdP), Parfum de Toilette (PdT): 10-20% (typical ~15%) aromatic compounds, sometimes listed as "eau de perfume" or "millésime" * Eau de toilette (EdT): 5-15% (typical ~10%) aromatic compounds * Eau de Cologne (EdC): Chypre citrus type perfumes with 3-8% (typical ~5%) aromatic compounds * Perfume mist: 3-8% aromatic compounds (typical non-alcohol solvent) * Splash and After shave: 1-3% aromatic compounds

eau de perfume - najczesciej i najwiecej tego na rynku
nie mialam chyba jeszcze kupionego w UK Edt :woot:

massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W zależności od zawartości olejków zapachowych stosuje się następujące nazewnictwo[potrzebne źródło]: parfum (perfumy, eliksir, ekstrakt) – 20-43% eau de parfum (woda perfumowana) skrót EDP – 13-19% eau de toilette (woda toaletowa) skrót EDT – 8-12% eau de Cologne (woda kolońska) skrót EDC – 4-7% eau fraîche (woda odświeżająca) – 1-3% o to jest fajna ściąga XD bo czasami na opakowaniu miałam EDP, EDT .. i się zastanawiałam o co chodzi :D

spoznilam sie :D

SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011

W jednym % są niższe w a drugim wyższe ... XD

SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011

Dobra nic - ide w miasto - poczta,biblioteka .. ale najpierw sklep - puszka pepsi i w droge XD

massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W jednym % są niższe w a drugim wyższe ... XD

wiem, wiem :D kiedys walnelam na siebie perfumy stricte perfumy - dwa prania i dalej ciuchy pachnialy perfumami ^^

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no - pójde po krem przeciwzmarszczkowy ciekawe jaki mi zaproponuje

nie chce wiedzieć :crylol:

istnieją jeszcze saszetki koloryzujące do włosów dosłownie na 1-2 mycia? :woot:
pamiętam, że ładnych parę lat temu coś takiego było.
teraz widziałam takie na 4-6 myć.
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: istnieją jeszcze saszetki koloryzujące do włosów dosłownie na 1-2 mycia?

Joanna - mi kolor zmywa się już za pierwszym myciem :crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Joanna - mi kolor zmywa się już za pierwszym myciem

Potrzebuje mamie zmienić kolor, a nie chce w ciemno, bo mnie zabije :rotfl:
A tak by się wypróbowało i jakby przypasowało, to można na stałe :ninja:
Babsy
Babsy
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: cuchnie strasznie - nie wiem jak MM mogla w nich spac - mialam taki bol glowy od nich :C

dokladnie, pachnie jak zwkle mydlo za 2 zl.
massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: dokladnie, pachnie jak zwkle mydlo za 2 zl.

nie obrazaj mydla :ziober2:
zwlaszcza ze lubie swieze mydelkowe nuty :rotfl:
No 5 jest duzo ciezszy, ogromnie ciezki, bleee

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: zwlaszcza ze lubie swieze mydelkowe nuty No 5 jest duzo ciezszy, ogromnie ciezki, bleee

to ja tak mialem z jean paul gaultierem, ale moze dlatego ze bylem swiezo po hafcie i wszystkie mocne zapachy byly mocno drazniace :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.