malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo to jednak jest już konkretne zapachisko

konkret konkret, choć te moje i tak były lekkie. nie wyobrażam sobie jak musi śmierdzieć chanel 5, masakra to musi być
SoDope
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chanel 5

przecież to jest mydlo biały jeleń .. :crylol:
za 3 złote - bo teraz to mydło poszło w górę ..
mam to samo :crylol:
styka51
styka51
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wyobrażam sobie jak musi śmierdzieć chanel 5, masakra to musi być

Ostatnio byłam w perfumerii z zamiarem kupna jakichś perfum, ale najpierw podeszłam do wysławionych i popularnych Chanel No. 5 ... weź przestań... to tak śmierdzi jak jakieś bazarowe pachnidło... no masakra... Nie wiem czemu to takie popularne :ninja:
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
styka51
styka51: Nie wiem czemu to takie popularne

"Chanel N° 5" upodobała sobie Marilyn Monroe.

Z resztą stare perfumy stara receptura - przez tyle lat .. to się nie dziw, że tak śmierdza. Kiedyś to był zapach bo ludzie mieli problem z higieną :mrgreen: :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: to dopiero w piatek czy cos. zreszta,

do piatku nikt mi nie zainstaluje polskiej tv :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie wiem czy czasem na ich stronie internetowej nie można oglądnąć odcinków.Sama widziałam zapowiedź tv i chętnie obejrzę haha ;)

probowalam kiedys te fajne seriale Z ust do ust czy jak to bylo, z Wilczakiem i ten inny co w niedziele lecial - probowalam je na VOD ogladac - informuja na stronie ze niestety w Wielkiej Brytanii nie nadaja strumieniami i ogladac nie mozna :zonk: moze zmienili - sprawdzalam w zeszlym roku :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: prosze bardzo.

obejrze w domu, w pracy dzwieku nie mam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: Z ust do ust czy jak to bylo, z Wilczakiem

Usta Usta..

teraz seriale są na TVN.pl
styka51
styka51
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: "Chanel N° 5" upodobała sobie Marilyn Monroe. Z resztą stare perfumy stara receptura - przez tyle lat .. to się nie dziw, że tak śmierdza. Kiedyś to był zapach bo ludzie mieli problem z higieną :D

No ja wiem.... niby spała ubrana tylko w ten zapach... Ale wydaje mi się , że za jej życia aż tak źle z higieną nie było...szczególnie w Holiłódzie :D
SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
styka51
styka51: Ale wydaje mi się , że za jej życia aż tak źle z higieną nie było...szczególnie w Holiłódzie :D

wątpie.. Statystyki mówia, że co 5 polak nie myje się REGULARNIE.
massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zważywszy na to, że większość pachnie zajebiście podobnie.

nie wiem, u mnie wszystkie z tej sredniej polki (Chanel, Ralph Lauren, DKNY, Armani, CK itd) sa tej samej ceny, roznia sie co najwyzej paroma funtami

z tej nizszej polki typu amor amor sa tanie jak barszcz

no i te z wyzszej polki typu Prada sa o wiele drozsze - ale sa bardzo specyficzne

SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: nie wiem, u mnie wszystkie z tej sredniej polki (Chanel, Ralph Lauren, DKNY, Armani, CK itd) sa tej samej ceny, roznia sie co najwyzej paroma funtami

a u nas róznią sie czasami o 100 zł ..
massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i zobacz to dziewczyna wszystko zakrywa - bez problemu.

i spedza tyle czasu na samym podkladzie - podziwiam, choc zakrywac tez potrafie :ziober2: mam na prawej rece w uj blizn po ospie :C

ryj mam przepiekny, ale reke ciezko tapetowac :ninja:

massacre
massacre
  6 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w body shopie promocja, 2 masła w cenie 1

u nas caly czas jest, cale wakacje przynajmniej bylo 2 masla w cenie 1 badz peelingi, badz jedno i drugie - mieszasz

a teraz jest dla stalych klientow 30% znizki :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: perfumy chyba są wypuszczane tylko w wersjach 5/10/15 .. od 350 zł w góre ..

u mnie ciezko wody toaletowe znalezc - wszystko to perfumy :and:

SoDope
SoDope
  6 Septembrie 2011
massacre
massacre: u mnie ciezko wody toaletowe znalezc - wszystko to perfumy

chyba wody perfumowane :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.