malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011

Zw, idę z psem.

Martitta
Martitta
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wybacz Nade mna zas zneca sie slonce Upal jak jasna cholera.

fajnie masz :mrgreen: a jakieś turki cię nie zaczepiają? :lol2:
pijana
pijana
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mają coś fajnego ogólnie? Coś Cię zdziwiło, zaciekawiło, przeraziło? :D Nie byłam tam, więc robię dochodzenie :-)

Same podrobki, w tym miescie w ktorym jestem nie ma firmowych galerii. odpusc ilam sobie zakupy :and: Pogoda super, na wycieczki jezdzic mi sie nie chce :D Ogolnie jest ok, skupilam sie na wypoczynku :))
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Septembrie 2011
Martitta
Martitta: fajnie masz a jakieś turki cię nie zaczepiają?

tu na mnie kuwy gwidza, zawsze zbluzgam po niemiecku :ninja:
musze sie po turecku nauczyc to w ogole padna :crylol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  5 Septembrie 2011
Martitta
Martitta: fajnie masz a jakieś turki cię nie zaczepiają?

Na szczescie nie, obsluga jest inna niz w Egipcie, nie podrywaja itp. :-) No a sprzedawcy w miescie wiadomo, ze zaczepiali zeby cos kupic, ale nic z tego :lol2:
pijana
pijana
  5 Septembrie 2011

Ale bede miala zaleglosci na forum, nie ma mnie od srody, a juz jest masakra :D A wracam dopiero w niedziele. Ostatnie 2 tygodnie wakacji spedze na fotce :lol2:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

a plaza jak?
w turcji podobno nie ma szans na zlota i piaszczysta :and:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: a plaza jak? w turcji podobno nie ma szans na zlota i piaszczysta

Jest piaszczysta, choc piasek nie tak mialki jak u nas, ale w wodzie juz kamienisto... Zreszta ten piasek tak parzy, ze nawet na nim nie staje xD Znaczy ja nie staje hahaha :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Same podrobki, w tym miescie w ktorym jestem nie ma firmowych galerii. odpusc ilam sobie zakupy Pogoda super, na wycieczki jezdzic mi sie nie chce :D Ogolnie jest ok, skupilam sie na wypoczynku :))

No to jak pogoda dopisuje, to nie masz jeszcze co narzekać :-)
A jakieś pyszności mają? :D
pijana
pijana
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to jak pogoda dopisuje, to nie masz jeszcze co narzekać :-) A jakieś pyszności mają? :D

Szczerze to balabym sie jesc poza hotelem, jestem ciezka jesli chodzi o probowanie nowych potraw w takich krajach :nie: Zwlaszcza, ze tu kochaja baranine :ble: A slodycze sa megaslodkie, nawet dla mnie - fanki slodyczy - za bardzo :D
pijana
pijana
  5 Septembrie 2011

No nic, koniec tego dobrego, czyli kompa :D Do "zobaczenia" w niedziele kochani :* :bye:-

Martitta
Martitta
  5 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: tu na mnie kuwy gwidza, zawsze zbluzgam po niemiecku musze sie po turecku nauczyc to w ogole padna

Ciacho jesteś to gwiżdżą :pavarotti::mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Na szczescie nie, obsluga jest inna niz w Egipcie, nie podrywaja itp. :-) No a sprzedawcy w miescie wiadomo, ze zaczepiali zeby cos kupic, ale nic z tego

Masz rację, twarda bądź :rotfl: Zdjęcia rób jakieś i się pochwal potem :w00t: ;)
ImaDrug
ImaDrug
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi podoba się inicjatywa, w której zamiast kwiatów prosi się np. o artykuły szkolne, czy karmę dla psów / kotów, a potem robi się z tego odpowiedni użytek :-)

mój brat wraz z bratową chcieli kupony totolotka i jak poszli sprawdzic to z wszystkiego dostali 80 zł xD
styka51
styka51
  5 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mój brat wraz z bratową chcieli kupony totolotka i jak poszli sprawdzic to z wszystkiego dostali 80 zł xD

Mój tata powiedział, że kuponu do totolotka by nie dał...Bo jakby wygrali, to jeszcze by się w dupach poprzewracało i o rodzinie by zapomnieli :lol:
ImaDrug
ImaDrug
  5 Septembrie 2011
styka51
styka51: Mój tata powiedział, że kuponu do totolotka by nie dał...Bo jakby wygrali, to jeszcze by się w dupach poprzewracało i o rodzinie by zapomnieli

jakby wygrali,potem goście by się zastanawiali czy to czasem nie ich kupon, i pluli sobie w brodę że to oni mogli miec milion :D ale nie było żadnej kumulacji 2 tygodnie temu:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.