Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 369 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: ak obiecałam - zdjęcia z pleneru. :-) (zmniejszone, straciły na jakości)
Wybaczcie ze tak tylko wchodze wrzucam i uciekam ale mamy tyle zalatwiania.. Poza tym chate wolną do poniedzialku wiec korzystamy
Baaardzo ładnie ;) I szczerze zazdroszczę... I w pełni korzystajcie z wolnego domku

to juz nie pierwszy raz wychodzi :D ciuchy tez czesto lubimy te same
dziękujemy :-) wszystkie młode pary są piękne a wtedy w parku było ich duuuuużo.
Konto usunięte: a Panowie jacy podobni do siebie,podoba mi sie to między innymi dlatego,iż nie znam bliźniąt podobnych do siebie:)
Hmm no podobni, są jednojajowi. Ale jak dzieci wyglądali identycznie, ostatnio własnie do płyty dvd od kamerzysty zanieslismy zdjecia jak bylismy mali. No masakra ja co ich tak dobrze znam nie umiałam odróżnić który jest który

Konto usunięte: piękne zdjęcia, ach.. :) jeszcze raz duuużo szczęścia!
I udanego korzystania z wolnej chaty
Dzięki :D co to znaczy 'udanego'? :D z dwójki na trójkę narazie się nie powiększy, chyba, że przez przypadek :P
dzięki, z azadrościć nie ma czego, też będziesz mieć piękne zdjęcia ze swojego ślubu :-)
dzięki Asia :D :*
Mnie sie najbardziej podoba te co widać nas z bliska a ja mam twarz tak oświetloną przez słońce. :-)
I jeszcze zdjecia, tylko wczoraj nie bylo czasu zeby zmniejszac itp.
Pierwszy taniec:
Tu juz z wesela:
jak poprzerabiam to pokaze wiecej :-)
wiesz o co mi chodzi :) Pieknie wygladacie, piekne zdjecia, jestes piekna i bedziesz miala pamiatke na cale zycie - najbardziej mi sie podoba zdjecie to:

jest takie naturalne

Ale nie mam tego tchnienia w sercu, ktore maja tutaj dziewczyny piszace, ze tez by chcialy sie hajtnac ;) Tak jak pisalam jakis czasu w tym temacie zalozonym o slubie - mi brakuje tego genu panny mlodej :) stad brak zazdrosci... ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Jeju... ślicznie

Ślicznie wyglądałaś i w ogóle, ah, oh, uh, yh

Ja zazdroszczę tych zdjęć... przecież zanim ktoś mi zrobi takie ładne, to hu hu czasu... a przecież nie wiadomo czy będę równie piękną panną młodą

Piękne zdjęcia, super wyglądaliście :)
Konto usunięte: teraz na weselu to w momencie ukazanym na zdjęciu gdy Panna Młoda rzucała bukiet (niestety w moją stronę) to nagle wszystkie dziewczyny sie odsunęły i żadna nie złapała tylko spadło na ziemię.Żadna nie chciała złapać bukietu,co rzadko sie zdarza;)
Mnie kiedyś jedna z rąk wyrwała welon, tak na chama centralnie