Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 374 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Polecam perfumy, ktore ostatnio mialam okazje powachac i zamowie chyba je wszystkie
DKNY - zpimpowana wersja Delicious - Golden Delicious - boski zapach, nie jest taki rzeski jak oryginal, jest nieco mocniejszy, ale dalej delikatny - cudo! Nie wiem, czy faktycznie pachnie jak jablka o nazwie Golden Delicious, bo jablka w Anglii nie pachna wcale
Marc Jacobs - Oh, Lola! - nie sa w moim typie, jednak zapach bardzo mi sie podoba, lekki, rozany, kurcze szkoda ze lato sie konczy, bo pasowalby swietnie do zwiewnych sukienek :)
no i od zawsze przez wszystkich znajomych, lacznie z mezczyznami polecany Thierry Mugler - Angel - nigdy nie moglam sie do niego przekonac, ale to chyba obowiazkowy flakon na kobiecej toaletce
Golden Delicious - o ja... ten zapach za mna chodzi, nie moge sie uwolnic
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jestem kiepska w opisywaniu perfumow - mi sie wlasnie podobaja, bo sa bardziej swieze, rzeskie - nie lubie slodkich nut - sa dla mnie za ciezkie, glowa mnie od nich boli.
a wachalas O Lola! ? Ale znowu moga byc dla Ciebie za malo slodkie ;)
Robię sobie w przyszłym tygodniu grzywkę i przyciemniam kłaki