malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Septembrie 2011
Martitta
Martitta: Nie. Dawno żadnego nie widziałam, a co weekend jestem na wsi Ale os od groma... No i komarów ale to już w ogóle masakra :/

O widzisz, to coś w tym musi być. Jak już widze je to mnie trzęsie z obrzydzenia :/ a komary to swoją drogą. :-(

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie pełno jest.. masakra ;/ sąsiad ma gniazdo. zamiast zadzwonić na straż by zrobili z tym porządek to nie, twierdzi że ' niech sobie latają '. niech tylko ktoś zostanie użądlony... to ciekawe co powie.

Wlasnie u mnie tez i wydaje mi sie ze gdzies gniazdo musi byc :wtf: podobno w skrajnych przypadkach nawet 3-4 urzadlenia wystarcza i czlowiek padnie trupem :/
madzia2143
madzia2143
  11 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wlasnie u mnie tez i wydaje mi sie ze gdzies gniazdo musi byc podobno w skrajnych przypadkach nawet 3-4 urzadlenia wystarcza i czlowiek padnie trupem :/

szerszenie są bardzo niebezpieczne. trzeba uważać.;/
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: urzadlenia

użądlenia :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: szerszenie są bardzo niebezpieczne. trzeba uważać.;/

podobno łatwo wpadają w szał :wtf: zaczynam sie bac najgorsze ze nawet wieczorem pchają się do mieszkania
madzia2143
madzia2143
  11 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zaczynam sie bac najgorsze ze nawet wieczorem pchają się do mieszkania

ja bym to zgłosiła, bo na prawdę nie jest trudno o nieszczęście ;/
Alucard
Alucard
  11 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy u Was też lata tyle szerszeni?

Dziennie w pracy zabijam około 5.
feuliette
feuliette
  11 Septembrie 2011
Konto usunięte

nie , na szczescie!
ImaDrug
ImaDrug
  11 Septembrie 2011
Konto usunięte

dzięki Bogu nie! ale od około 3 tygodni jest masakra z komarami,wcześniej ich wogóle nie było a teraz jest po prostu dramat.Spać nie moge,nie zasnę przy zamkniętym oknie:(
feuliette
feuliette
  11 Septembrie 2011

u mnie cisza,wczoraj miałam urodzinowego grila i ani jednego komara,niic :ninja:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte

nie wiem nawet jak to na zywo wyglada

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011

nie ma u mnie szerszeni ale ponoc jakies tajfuny na anglie ida :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte

Do domu żadnej jeszcze nie wleciał, ale czają się wokół. Kiedyś zrobiły sobie gniazdo na lipie, obok mojego domku i tyyyyle ich latało, zadzwoniliśmy po panów strażaków i spalili gady.
Ale byłam w zeszłym tyg. w mojego i z jego mamą walczyliśmy z jednym, bo wleciał do kuchni, okazało się, że zwykła łapka na muchy jest za słaba i musieliśmy gazetą dziada dobić :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Septembrie 2011

Szerszenie nie są tak agresywne jak pozostałe z tej grupy. Jad jest sporo słabszy niż jad pszczoły / osy. Są obrzydliwe i wielkie, fakt.

Podobno są rzadko spotykane i grozi im wyginięcie - ściema jakaś :and:

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011

jak myslicie, stabilne to lozko?

mi sie wydaje, ze nie wytrzyma jednego pozadnego ruchania :woot:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziennie w pracy zabijam około 5.

:wtf: te ku***rwy maja teraz loty godowe :martuska:

styka51
styka51: Ale byłam w zeszłym tyg. w mojego i z jego mamą walczyliśmy z jednym, bo wleciał do kuchni, okazało się, że zwykła łapka na muchy jest za słaba i musieliśmy gazetą dziada dobić

Ja i Piotr jak widzimy szerszenia to oboje panikujemy, tak samo na osy, pająki i inne robale, ale on chyba bardziej, do tej pory wszystkie szerszenie ja musialam wybic :ninja: bo on nawet klapkiem nie przygniecie tak sie boi podejsc.
A za to moja szwagierka sie nie pier... pacła jednego klapkiem i wpadł do doniczki, nie dało rady go zgniesc bo klapek nie dochodzil tak mocno do ziemi to mowi Paweł daj kombinerki :crylol: i ta dupa co mu wystawala to zgniotła mu kombinerkami :crylol: czujesz :ninja:

massacre
massacre: mi sie wydaje, ze nie wytrzyma jednego pozadnego ruchania

Może ma wytrzymała rame, dobrze spawaną itp :woot: czasem tak jest ze cos wygląda licho ale jest wytrzymałe.
Mi sie strasznie taka sypialnia podoba: we fiolecie, z tym ze ja bym chciala miec czarne lub biale meble.
massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi sie strasznie taka sypialnia podoba: we fiolecie, z tym ze ja bym chciala miec czarne lub biale meble.

ladna, my mamy sypialnie w fiolecie - ale jasniejszych odcieniach - odeszlismy od ciemnych intensywnych kolorow w sumie dosc niedawno - starzejemy sie :ziober2: z ciemnej seksownej purpurowej poscieli przeszlismy na taka: (identyczna, z Nexta przyszla w zeszlym tygodniu)

Konto usunięte
Konto usunięte: Może ma wytrzymała rame, dobrze spawaną itp czasem tak jest ze cos wygląda licho ale jest wytrzymałe.

moze, mi sie to lozko nie podoba i to nie dla mnie ma byc - zastanawialam sie z szefem i informatykiem czy je wrzucic na nasza strone - oni we dwojke sie sprzeczali, jeden ze ladne, drugi ze brzydkie - w koncu zapytali mnie, na co odpowiedzialam: no, na tym to sie raczej nie pobzykacie :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.