malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na wizażu chwalą lierac

nie znam - tak jak pisalam nie znam sie - Palmer's mam sprawdzony - pierwszy jaki wpadl mi do reki, poza tym ich krem na rozstepy uzywalam przez cala ciaze i po porodzie - oczywiscie nie wierze w 100% dzialanie kremow, ale nawet jesli - to u mnie nie bylo placzu, ze rozstepy na brzuchu, na udach... nic z tych rzeczy :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam dokładnie dwie plamki na gębie i chciałabym się ich pozbyć i najchętniej kupiłabym jakiś mini produkt

moze inne laski cos znaja dobrego :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: paryż cały jest 'inny', ładny i magiczny. może nie ścisłe centrum, ale odchodzące uliczki to czysta magia! oczywiście moulin rouge, ale z biletami będziecie mieć ciężko jak do października.

wszystko jest magiczne w Paryzu, wg mnie to nie jest miasto na jeden raz :zakochany: mozna tam wracac i wracac i za kazdym razem odkryje sie cos nowego :)

Prinz
Prinz: opera

:zakochany:
pamietaj o Disneyland :crylol:
mlody dostaje paszport i spiedalamy do Francji pociagiem - moj chce samochodem, pociagiem ja nie wiem czy to nawet 2h trwa... jakos tyle co z Gdyni do Gdanska SKM-ka :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: wkuwilo go to, ze Ty sie z tym nie ukrywasz, a on zyje cale zycie masturbujac sie do zdjec Leonardo Di Caprio

niech sie piedoli, i tak przegral zycie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie jest za ciemny i ogólnie nie jest najlepszy do mojej skóry, ale jak na razie lepszego nie znalazłam. i denerwuje mnie, że nie ma pompki bo bez tego prawie zawsze wyciskam za dużo i też dlatego szybciej mi się skończył, mimo używania pędzla. kurde no, nie pamiętam kiedy go kupiłam totalnie nie mam pojęcia.

mi sie podobala trwalosc.
za ciemny? :O to dla mnie byl za jasny, a jestem blady. musi sie inaczej dopasowywac.
wlasnie mi tez sie szybko konczyl, bo pompki nie ma.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: Palmer's mam sprawdzony

jest w paru aptekach, więc przejdę się i zobaczę

massacre
massacre: moze inne laski cos znaja dobrego

chyba 90% to jeszcze nie ten wiek i nie takie problemy;)

massacre
massacre: mozna tam wracac i wracac i za kazdym razem odkryje sie cos nowego

też tak sądzę, ale teraz planuję wyjazd do wilna. w ten weekend byłam w pradze i teraz muszę objechać wschodnie stolice
Prinz
Prinz
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: wszystko jest magiczne w Paryzu, wg mnie to nie jest miasto na jeden raz mozna tam wracac i wracac i za kazdym razem odkryje sie cos nowego :)

ja mialem do wyboru paryz, rzym i londyn.

we wloszech bylem w tym roku, w londynie on pracuje, wiec i tak tam wyladuje, wiec ybralem paryz :rotfl:
wstyd mi zapytac, nie chce na dzieciaka wyjsc :lol:
kiedys zasnalem i przeoczylem stacje dojechalem do gdanska na ostatnia stacje, nie bylo powrotnego i stalem jak kuwa w deszczu :ninja:

massacre
massacre: pamietaj o Disneyland

massacre
massacre: tyle co z Gdyni do Gdanska SKM-ka

mmaryjka
mmaryjka
  12 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: mi sie podobala trwalosc.

to fakt. wieczorem mam ciemne waciki.

Prinz
Prinz: to dla mnie byl za jasny, a jestem blady.

widocznie nie aż tak. ogólnie clinique te podkłady ma ciemne jak dla mnie. pudry ok, ale podkłady niespecjalnie.
Prinz
Prinz
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to fakt. wieczorem mam ciemne waciki.

ja rowniez, nawet przy naglym wzroscie temperatury wszystko zostawalo na swoim miejscu

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak sądzę, ale teraz planuję wyjazd do wilna. w ten weekend byłam w pradze i teraz muszę objechać wschodnie stolice

zazdroszcze, bo nam teraz na wschod za daleko - z mlodym jezdzimy i patrzymy, zeby nie bylo za daleko - zazwyczaj wlasnie weekend, max 3 dni.

Prinz
Prinz: w londynie on pracuje, wiec i tak tam wyladuje

jaka z ciebie jednak wyrahowana suka :crylol:
Prinz
Prinz: wstyd mi zapytac, nie chce na dzieciaka wyjsc

ty, jak on jest rasowy amerykaniec, to pytaj, pewnie sam dalej sie cieszy na zabawke z happy meala :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: jaka z ciebie jednak wyrahowana suka

wiem, czasem mi wstyd przed samym soba :crylol:

massacre
massacre: ty, jak on jest rasowy amerykaniec, to pytaj, pewnie sam dalej sie cieszy na zabawke z happy meala

uj tam wie, chcialbym na maxa jechac do disney :zakochany:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ten weekend byłam w pradze i teraz muszę objechać wschodnie stolice

Byłem zarówno w Pradze jak i w Wilnie i zdecydowanie lepsze wrażenie zrobiło na mnie Wilno. Praga wydała mi się taka przereklamowana i mimo wszystko mało klimatyczna, za to Wilno wręcz odwrotnie; klimatyczne i urokliwe miejsce.
massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłem zarówno w Pradze jak i w Wilnie i zdecydowanie lepsze wrażenie zrobiło na mnie Wilno.

Bylam w Pradze, bardzo mi sie podobala - do Wilna chcialabym pojechac miedzy innymi z tego wzgledu, ze mam litewskie korzenie i moj s.p. dziadek mial cala rodzine w Wilnie, z ktora nie mam w ogole kontaktu.

Z kolei jesli wierzyc znajomym, ktorzy byli i na Lotwie i na Litwie - wszyscy zgodnie twierdza, ze Litwa jest o wiele lepsza i ze Lotwa niestety jest pusta i nudna - jakkolwiek by to interpretowac.

massacre
massacre
  12 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: uj tam wie, chcialbym na maxa jechac do disney

jedz z nami :D
my i tak predzej niz po 16 pazdziernika nie smigamy nigdzie - wtedy paszport mlody dostaje.
przeciez ja bym tam mogla mieszkac :lol:

Nasi znajomi byli pare tygodni temu, para + jedna dziewczyna 14 lat (corka laski nie typa) + ich wspolne dziecko - Flynn jest chyba jakos rok starszy od naszego. Za prawie 5 dni ze wszystkim wydali £1000 - nie jest zle, w Polsce by to poszlo duzo szybciej :crylol:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  12 Septembrie 2011
massacre
massacre: Bylam w Pradze, bardzo mi sie podobala

Jak dla mnie to za dużo tam zabytków, w dodatku to wszystko jakoś tak bez wyrazu i bez klimatu. Większe wrażenie zrobiło na mnie Wilno - centrum,rynek. Poza tym byłem też w Kownie i w Trokach i też mi się podobało, w odróżnieniu do Pragi czy całych Czech.
mmaryjka
mmaryjka
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłem zarówno w Pradze jak i w Wilnie i zdecydowanie lepsze wrażenie zrobiło na mnie Wilno. Praga wydała mi się taka przereklamowana i mimo wszystko mało klimatyczna, za to Wilno wręcz odwrotnie; klimatyczne i urokliwe miejsce.

nie wiem, na litwie byłam tylko w kownie. nie podobał mi się ich stosunek do polaków. po prostu nas nie lubią, ale rozmawiałam z wieloma polakami mieszkającymi w kownie, w wilnie i innych miastach i powiedzieli, że oni ogólnie mało kogo lubią.
pragę bardzo lubię, uwielbiam te uliczki, kawiarenki i restauracje.
kofi szopy też mają całkiem klimatyczne:mrgreen:
pijana
pijana
  12 Septembrie 2011

Muszę nadrobić posty z tego tematu z 12stu dni, fuck.
Gdzie kupić dobrą pęsetę ? Sephora ?

feuliette
feuliette
  12 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie kupić dobrą pęsetę ?

w Avonie jest nawet dobra tzn była,nie wiem czy nadal są.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.