malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: Kurde, to jest dopiero masakra. Serio nie wyobrażam sobie tego, że można być w ciąży i tego nie wiedzieć... Przecież 9 miesięcy to kawałek czasu, nawet jak brzuch się nie powiększa, to przecież czuć ruchy tego dziecka... Nie ogarniam.

9 miesiecy to rzeczywiscie szmat czasu, ale ja Ci moge powiedziec, ze ja np. w 6 miesiacu nie wiedzialam, ze to byly ruchy dziecka, myslalam, ze po prostu tak mi brzuch reaguje na jedzenie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: mnie aż ciary przeszły. poza tym prawie się wykrwawiła.

masakra :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: jakieś cholerstwo mnie złapało i chora jestem

tak pod koniec lata? biedactwo :tuli:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: Kurde, to jest dopiero masakra. Serio nie wyobrażam sobie tego, że można być w ciąży i tego nie wiedzieć... Przecież 9 miesięcy to kawałek czasu, nawet jak brzuch się nie powiększa, to przecież czuć ruchy tego dziecka... Nie ogarniam.

Druga oprócz powyższych "bez objawów" schudła 15 kg, a jak odczuła raz czy dwa jakieś ruchy, to myślała, że to wyrostek.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak pod koniec lata? biedactwo :tuli:

Przed wczoraj gardło zaczęło mnie boleć na tyle, ze nie mogłam przełykać, od razu zaczęłam coś brać, a dziś doszedł jakiś masakryczny katar.
Nie wiem skąd to, że tak powiem dobrze się prowadziłam. :and:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przed wczoraj gardło zaczęło mnie boleć na tyle, ze nie mogłam przełykać, od razu zaczęłam coś brać, a dziś doszedł jakiś masakryczny katar. Nie wiem skąd to, że tak powiem dobrze się prowadziłam.

taka kijowa pogoda :and:
u mnie raz leje, raz grzeje slonce, a teraz tak wieje, ze jeszcze troche sie latac naucze :ninja:
przypuszczam ze w polsce chyba tez podobnie? no chyba, ze sie myle :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: taka kijowa pogoda u mnie raz leje, raz grzeje slonce, a teraz tak wieje, ze jeszcze troche sie latac naucze przypuszczam ze w polsce chyba tez podobnie? no chyba, ze sie myle

Nie wiem jak w innych regionach,
ale u mnie jest dosyć ciepło.
Bodajże w piątek i sobotę zrobiło się chłodniej na tyle, że zarzuciłam np. bluzę i bezrękawnik, ale teraz znów jest całkiem ciepło, słońce się wychyla. W pokoju mam 25 stopni i okno na rozcież otwarte.
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jak w innych regionach, ale u mnie jest dosyć ciepło. Bodajże w piątek i sobotę zrobiło się chłodniej na tyle, że zarzuciłam np. bluzę i bezrękawnik, ale teraz znów jest całkiem ciepło, słońce się wychyla. W pokoju mam 25 stopni i okno na rozcież otwarte.

no to nie wiem dlaczego, moze jakis nowy letni wirusek :woot:

wklejam tu, bo pozneij zapomne, gdzie to bylo, a zainteresowala mnie ta papryczka i jablko i nie chcialabym zapomniec: http://www.zeberka.pl/art.php?id=14128
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to nie wiem dlaczego, moze jakis nowy letni wirusek

cholera wie, ale niech mi szybko przejdzie :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: wklejam tu, bo pozneij zapomne, gdzie to bylo, a zainteresowala mnie ta papryczka i jablko i nie chcialabym zapomniec: http://www.zeberka.pl/art.php?id=14128

Ich opakowania kojarzą mi się z pudełkami w kształcie warzyw z Rossmanna do ich przechowywania. Urocze były, pamiętam. Taki wielki czosnek do przechowywania czosnku, etc :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: cholera wie, ale niech mi szybko przejdzie

powinno, w koncu to nie zima :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ich opakowania kojarzą mi się z pudełkami w kształcie warzyw z Rossmanna do ich przechowywania. Urocze były, pamiętam. Taki wielki czosnek do przechowywania czosnku, etc

widzialam takie opakowania w jakims malym indyjskim sklepiku wlasnie na czosnek, papryke, ogorka itp :rotfl:
i dlatego wlasnie mnie te kosmetyki zainteresowaly, sa slodkie :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widzialam takie opakowania w jakims malym indyjskim sklepiku wlasnie na czosnek, papryke, ogorka itp i dlatego wlasnie mnie te kosmetyki zainteresowaly, sa slodkie

Śmieszne, ale odnośnie tych opakowań, nie wiem czy to takie praktyczne, skoro wykonane jest z plastyku :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: plastyku

plastiku :ble:

na oczy chyba mi już pada :kv3:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Śmieszne, ale odnośnie tych opakowań, nie wiem czy to takie praktyczne, skoro wykonane jest z plastyku

no chyba nie bardzo :woot: no i troche tak ''tandetnie'' to wyglada w kuchni. nie wiem, z babciami mi sie to kojarzy :rotfl:
styka51
styka51
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 9 miesiecy to rzeczywiscie szmat czasu, ale ja Ci moge powiedziec, ze ja np. w 6 miesiacu nie wiedzialam, ze to byly ruchy dziecka, myslalam, ze po prostu tak mi brzuch reaguje na jedzenie

Wiesz.. w 6 miesiącu, to jeszcze nie wiadomo czy to "to". Ale w 8? No i jak może być okres? Plamienie jedynie..
Nie wiem, za głupia na to jestem :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Druga oprócz powyższych "bez objawów" schudła 15 kg, a jak odczuła raz czy dwa jakieś ruchy, to myślała, że to wyrostek.

Nie ogarniam :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba nie bardzo no i troche tak ''tandetnie'' to wyglada w kuchni. nie wiem, z babciami mi sie to kojarzy

No, kiedyś były modne takie ( z nie wiadomo czego) owoce i warzywa wieszane przy okapach :rotfl:

Musze się wybrać do Rossmanna jak mi trochę przejdzie, bo mój pies wsuwa tamtejsze ciastka. No i są o 6 zł na kg tańsze niż z zoologicznego takie same :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
styka51
styka51: Nie ogarniam

Mnie przeraziło samo oglądanie.
Na szczęście później był program o tortach :rotfl:
styka51
styka51
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie przeraziło samo oglądanie. Na szczęście później był program o tortach

O:D
Torty to bardzo fajna rzecz.. takiego bym sobie zjadła:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.