styka51: To dobrze w sumie... Dobre wspomnienia masz ;)
najpiekniejsze na swiecie

bol to caly uj przy tym wszystkim :)
styka51: Chciałabym mieć dziecko... ech...
jaka ty jestes podatna na wszystko - slub chcesz bo Marta wkleila piekne foty, dziecko teraz... zaraz zaczne opisywac jaki penis jest pyszny - przysluze sie tym Mankowi

Konto usunięte: Przyznam bez bicia, że irytują mnie kosmetyczki przepełnione tylko i wyłącznie drogimi produktami. Odnosze wrażenie, ze ktoś po prostu idzie i kupuje wszystko co najdroższe, żyjąc w przekonaniu że drogie znaczy świetne, a tanie to zło. Owszem, są kosmetyki, w które warto zainwestować (szczególnie kolorowe), a są i takie, które po prostu maja tylko znane logo, kosztują kupę pieniędzy, a ich skład jest dość przeciętny. Sama wolę inwestować w apteczne kosmetyki i na pewno nie dałabym za jakiś zwykły krem 200zł, bo dla mnie to śmieszne. Co do podkladów to rzeczwiście Este Lauder Double Wear jest produktem wartym . No ale co kto lubi.
mi to mowisz? jak przyjade moze w listopadzie do Polski to wszystko z Ziaji wykupie i plyn do kapieli familijny
Konto usunięte: no w końcu jest to operacja.
mi powiedzieli, ze jakbym miala cesarke, to musialabym miec cesarke przy kazdym kolejnym porodzie
Konto usunięte: panuje też opinia, że przy każdym porodzie od początku do końca musi być lekarz. położnik, lekarz do kontroli bądź problemu i to jest złoty środek spokojnego porodu.
przy KAZDYM? czy tylko przy cesarce?

jak przy kazdym to jest to dla mnie bardzo dziwne...
Konto usunięte: to w większości, niestety, ale takie są uroki naszej służby zdrowia która nie pozostawia wyjścia szpitalom i lekarzom.
a ja mam karte NHS ktora daje mi przywilej darmowego leczenia, operacji itd (niestety nie plastycznych...) na terenie calej Unii z pominieciem Rumunii Bulgarii Lotwy Litwy i chyba Slowacji - ale i tak sie tam nie wybieram... wiec nawet gdybym teraz juz rodzila np w Polsce, to NFZ wysyla rachunek do brytyjskiego NHS i mam wszystko za friko

Wyrobilam ta karte (za darmo jest) bo ostatnio jak bylam zima w PL to sie trzeslam zeby mlody sie nie rozchorowal, bez numeru PESEL i w ogole - mysle ze ladnie by nas podliczyli - nawet za przeziebienie