malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jezus
Jezus
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak matka syna!

Dobrze wiesz, że nigdy mi to nie wystarczało. :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
Jezus
Jezus: Jeny jakiego ja miałem farta, że nie wychowali mnie na katodebila.

bo ja wiem, katodebilami mozna nazywac raczej fanatykow chodzacych do kosciola co niedziele itp, nie zaliczalabym do tej grupy wszystkich, sa po prostu ludzie, ktorzy chca wierzyc, ze jest cos wiecej niz gnijace cialo po smierci :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No skurcze bym już podciągnęła pod poród Poza tym dla kogoś kto nie miał styczności, są to bóle abstrakcyjne, których nie jestem w stanie sobie wyobrazić na ten moment I nie wiem z czym to można porównać

nie da sie porownac, no i cholernie bola. w sumie zanim dojechalam do szpitala to myslalam, ze umre :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogole, to ja musialam miec polski akt urodzenia, bo bez niego mi dziecka ksieza nie chcieli ochrzcic, debile

bo chrzcilas w Polsce czy w polskim kosciele? to chyba logiczne :woot:

moj jeszcze ochrzcony nie jest, nie mielismy porzadnych rodzicow chrzestnych, moj znajomy prawnik bedzie porzadnym ojcem chrzestnym, ale on Anglikanin i w jego kosciele bedziemy chrzcic, nie w katolickim. Szukamy jeszcze matki, badz drugiego ojca chrzestnego. nie chce by byl to byle kto, a Elton John jest zajety :Crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Jezus
Jezus: Dobrze wiesz, że ja wiem lepiej co miałaś na myśli. :wróżbita Maciej:

Dobrze wiesz, że ja wiem, że Ty nic nie wiesz lepiej :ninja:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w polsce, w czechach jest drożej jeśli chodzi o hotele/noclegi

Możliwe,choć i tak byłem zszokowany dobrymi warunkami. Wiadomo jak to jest z noclegiem na szkolnych wycieczkach - a tu w Wilnie extra hotel w centrum miasta, dobra kuchnia, do rynku na piechotę nie daleko a więc same plusy.
Jezus
Jezus
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sa po prostu ludzie, ktorzy chca wierzyc, ze jest cos wiecej niz gnijace cialo po smierci :)

Ja nie mam nic do wiary w boga i życie po śmierci czy coś w ten deseń, bo tak po prostu jest ludziom łatwiej. Żal mi tylko ludzi, którzy wierzą w kościół. Wierzę w boga - muszę chodzić do kościoła. Dam księdzu na tacę - pójdę do nieba.
mmaryjka
mmaryjka
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W których?

właśnie nie pamiętam! i wydaje mi się, że jeszcze nie w warszawie, ale wszystko przed nami:)

Konto usunięte
Konto usunięte: No kochana, ja już robię ostatnie poprawki, złożę i czekam na termin obrony

to mój partner zacznie pisać teraz. w ogóle to co Ty studiujesz? ja jeszcze tylko dwa lata;d
Jezus
Jezus
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze wiesz, że ja wiem, że Ty nic nie wiesz lepiej

....weź, coś muszę wiedzieć lepiej. :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie da sie porownac, no i cholernie bola. w sumie zanim dojechalam do szpitala to myslalam, ze umre

No włacha, nie wyobrażam sobie :and:
mmaryjka
mmaryjka
  13 Septembrie 2011
Jezus
Jezus: Dobrze wiesz, że nigdy mi to nie wystarczało

a obciąłeś włosy?!

Konto usunięte
Konto usunięte:

chodź też sobie yebniemy takie kosmetyczki:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: a tu w Wilnie extra hotel w centrum miasta, dobra kuchnia, do rynku na piechotę nie daleko a więc same plusy.

a jaki? bo właśnie szukam i jakoś mi ciężko idzie
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2011
massacre
massacre: bo chrzcilas w Polsce czy w polskim kosciele? to chyba logiczne

w polsce i w polskim kosciele, ale po co mu polski akt urodzenia, skoro mialam angielski? dla mnie bezsens ZWLASZCZA ze wszyscy trzej ksieza, z ktorymi rozmawialam plynnie poslugiwali sie angielskim (moj brat byl chrzestnym, a ze mial wtedy 14scie lat musial miec list od ksiedza, ze mial bierzmowanie itp i jakos zrozumieli kazde slowo). wiec dla mnie troche bezsens.
co do kosciola, to nawet tutaj nie mam polskiego kosciola, jest tylko taki fajny, w ktorym fajnie spiewaja i nie chce ci sie spac po 5 minutach, z fajnym ksiedzem itp.

massacre
massacre: moj jeszcze ochrzcony nie jest, nie mielismy porzadnych rodzicow chrzestnych, moj znajomy prawnik bedzie porzadnym ojcem chrzestnym, ale on Anglikanin i w jego kosciele bedziemy chrzcic, nie w katolickim. Szukamy jeszcze matki, badz drugiego ojca chrzestnego. nie chce by byl to byle kto, a Elton John jest zajety

ja mialam, moja dobra kumpele i brata wlasnie :)
jak nie masz to nie ma sie co spieszyc, chrzest nie ucieknie :)
Jezus
Jezus
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a obciąłeś włosy?!

Przymierzam się kochanie, przymierzam. :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie nie pamiętam! i wydaje mi się, że jeszcze nie w warszawie, ale wszystko przed nami:)

Zanim w Warszawie coś poprawią to będziemy za stare na dzieci :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: to mój partner zacznie pisać teraz. w ogóle to co Ty studiujesz? ja jeszcze tylko dwa lata;d

Obecnie transport i logistykę, ale mnie to nie kręci. Wolałam grafikę komputerową, mam z tego inżyniera, a magisterki nigdzie nie robili, więc chcąc nie chcąc i tak nie było gdzie tego studiować. No może i było, w PJWSTK, ale nie stać mnie było na to by płacić miesięcznie ponad 1000 :and:

Jezus
Jezus: ....weź, coś muszę wiedzieć lepiej.

Sorry maleńki :and:
Jezus
Jezus
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jest tylko taki fajny, w ktorym fajnie spiewaja

Kurde, może też zacznę chodzić do kościoła jak taka impreza. :rotfl:
Jezus
Jezus
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sorry maleńki

Wiem lepiej jak to jest być mną i jak smakuje jajecznica z 12 jajek. :fakju:
I dużo rzeczy wiem lepiej. :ninja:

A teraz spadam grać, bo wiem lepiej jak się gra w Dead Island. :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.