Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 399 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

jak może być różowy połysk na różowych włosach?

Ide dzisiaj odebrac mojego iPhone z naprawy - od weekendu sie nad nim mecza... zeby zrobic reset a przy tym chociaz moich ok 2000 zdjec zachowac Pozegnalam sie juz ze wszystkim aplikacjami, moimi cudownymi ikonkami... ehh :C
Poza tym niebezpiecznie sie grzeje... Bede musiala chyba wymienic telefon - tragedia - to pierwsza rzecz martwa za ktora bede plakac :-O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

dziewczyny, nowy trend na makijaz!
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ku'rwa jego mać. byłam w sklepie. przede mną milion antyperspirantów i każdy tak capi, że aż chce się puścić pawia. czy tylko ja mam jakieś wyobrażenie, że to perfumy mają pachnieć, a taki antyperspirant ma być bez zapachu? no kurna i nie kupiłam żadnego bo KAŻDY ŚMIERDZIAŁ
PIT ROCK
obiecuje, ze nie pachnie w ogole :D

z tym ze na mnie srednio dziala, musze miec mocniejsze :)
poza tym podbijamn, wkurza mnie jak antyperspiranty smierdza i w dodatku ze ludzie mysla, ze antyperspirant to to samo co dezodorant.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail