malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
FukMe
FukMe
  13 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: jak ja tesknie za ta niemiecka rozpusta

ja bym sie chyba masturbowala nontoper zeby dojsc do siebie
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  13 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym sie chyba masturbowala nontoper zeby dojsc do siebie

ahahaha jakos musze sobie radzic, slaaabo w tym Kaliszu, w tym innym celu wybieram sie do Wawy. Tutu bedzie nade mna piecze sprawowac :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

feuliette
feuliette
  13 Septembrie 2011

oszukali mnie,zamiast rozowego połysku na ciemnych razowych wlosach mam róż :ninja:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oszukali mnie,zamiast rozowego połysku na ciemnych razowych wlosach mam róż

:woot:
jak może być różowy połysk na różowych włosach? :woot: rozumiem różowy połysk na blond włosach albo na brązowych ale na różowych? :woot: nie moze byc cos bardziej rozowe niz jest... połysk zazwyczaj jest w innym odcieniu. nie pomieszalas czegos?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Septembrie 2011

Ide dzisiaj odebrac mojego iPhone z naprawy - od weekendu sie nad nim mecza... zeby zrobic reset a przy tym chociaz moich ok 2000 zdjec zachowac :and: Pozegnalam sie juz ze wszystkim aplikacjami, moimi cudownymi ikonkami... ehh :C
Poza tym niebezpiecznie sie grzeje... Bede musiala chyba wymienic telefon - tragedia - to pierwsza rzecz martwa za ktora bede plakac :-O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

feuliette
feuliette
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak może być różowy połysk na różowych włosach?

:crylol::rotfl: źle napisałam.

Konto usunięte
Konto usunięte: albo na brązowych

o to chodzilo ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: nie pomieszalas czegos?

:tak: jestem genialna :crylol:
Prinz
Prinz
  14 Septembrie 2011

dziewczyny, nowy trend na makijaz!

Fieska
Fieska
  14 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: dziewczyny, nowy trend na makijaz!

:szok: ile ta dziewczynka ma lat?
Prinz
Prinz
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ile ta dziewczynka ma lat?

podejrzewam ze z 16, tyle ze makijaz dal efekt odmladzajacy :rotfl:

mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011

ku'rwa jego mać. byłam w sklepie. przede mną milion antyperspirantów i każdy tak capi, że aż chce się puścić pawia. czy tylko ja mam jakieś wyobrażenie, że to perfumy mają pachnieć, a taki antyperspirant ma być bez zapachu? no kurna i nie kupiłam żadnego bo KAŻDY ŚMIERDZIAŁ

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ku'rwa jego mać. byłam w sklepie. przede mną milion antyperspirantów i każdy tak capi, że aż chce się puścić pawia. czy tylko ja mam jakieś wyobrażenie, że to perfumy mają pachnieć, a taki antyperspirant ma być bez zapachu? no kurna i nie kupiłam żadnego bo KAŻDY ŚMIERDZIAŁ

PIT ROCK
obiecuje, ze nie pachnie w ogole :D

z tym ze na mnie srednio dziala, musze miec mocniejsze :)

poza tym podbijamn, wkurza mnie jak antyperspiranty smierdza i w dodatku ze ludzie mysla, ze antyperspirant to to samo co dezodorant.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: dziewczyny, nowy trend na makijaz!

o rzal... nawet niezle jej wyszlo, ja w wieku 12 lat nie potrafilam sie malowac :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no kurna i nie kupiłam żadnego bo KAŻDY ŚMIERDZIAŁ

masz racje, powinny byc bezzapachowe, ja lubie Dove - jego zapach mnie jakos nie odrzuca :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: PIT ROCK

nie widziałam tego.

Konto usunięte
Konto usunięte: wkurza mnie jak antyperspiranty smierdza i w dodatku ze ludzie mysla, ze antyperspirant to to samo co dezodorant.

mam to samo! i się dziwią, że antyperspirant działa 72h
mmaryjka
mmaryjka
  14 Septembrie 2011
massacre
massacre: ja lubie Dove - jego zapach mnie jakos nie odrzuca

ja właśnie żadnego nie mogę. teraz mam jakiś nivea i tak się lepi mi pod pachami, że szlag jasny mnie trafia. szukałam takich 'suchych' kulek, ale wszystko to jakieś kremy i lepiące gówna, a dla odmiany w sprayu nie lubię już w ogóle
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:crylol: właśnie się zdziwiłam, 'miałam mieć różowe włosy z różowym połyskiem a mam różowe' :crylol: haha, jakie to bez sensu :D:D

to miałaś mieć brązik a wyszedł róż? nie ładnie, pewnie źle namieszała :nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.