malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Septembrie 2011

I co nikt nie wie jak pachnie Diesel Fuel for life? :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  16 Septembrie 2011
massacre
massacre: a tak w ogole wie ktos jak pachnie Diesel Fuel for Life dla kobiety? Ladny jest? Wyhaczylam promocje i w sumie to mi sie ta torba podoba - jest gratis do perfum zobaczylam ja u jednej laski na ulicy dzisiaj - zajebista

wiem że te
są świetne a z tymi co pokazałaś nie miałam do czynienia więc nie wiem
massacre
massacre
  16 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem że tehttp://www.punmiris.com/images/secundar/o.7743.jpg są świetne a z tymi co pokazałaś nie miałam do czynienia więc nie wiem

no wlasnie sa kurna rozne, ale z ta torba zostaly tylko tamte :/
z reszta juz nawet torby nie ma... zostaly niebieskie a mi niebieska nie bedzie pasowac, bo juz mam - kurna no, tak to jest jak sie za dlugo zastanawia... 35 funtow i bym miala fajna torebe, teraz mi zostanie wybulic 250 za torbe Timberlanda i oczywko bez perfum :/
choc jeszcze szukam jakies toreby na jesien :D
moze wpadnie jakas promocja, sample sale czy cos...
fajna Mulberry przecienili z 3500 na 2900, ale jeszcze nie ocipialam :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  16 Septembrie 2011

wiem jak pachną perfumy tomorrow, jestem w nich zakochana :rotfl:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  16 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: perfumy tomorro

nie znam, co to sa za perfumy?
ja piedole i juz nie szukam nic... obejrzalam torebki Jimmiego Choo... najtansza za 995 funtow :ninja: na sample sale w promocji sa torebki Marc Jacobs, w ogole nie w moim stylu :/

mirra20
mirra20
  16 Septembrie 2011
massacre
massacre: no wlasnie sa kurna rozne, ale z ta torba zostaly tylko tamte :/ z reszta juz nawet torby nie ma... zostaly niebieskie a mi niebieska nie bedzie pasowac, bo juz mam - kurna no, tak to jest jak sie za dlugo zastanawia... 35 funtow i bym miala fajna torebe, teraz mi zostanie wybulic 250 za torbe Timberlanda i oczywko bez perfum :/ choc jeszcze szukam jakies toreby na jesien :D moze wpadnie jakas promocja, sample sale czy cos... fajna Mulberry przecienili z 3500 na 2900, ale jeszcze nie ocipialam

wiesz nie każdą fajną promocję udaję się upolować
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  16 Septembrie 2011
massacre
massacre: nie znam, co to sa za perfumy?

Niby z avonu, perfumowane 50% ale bardzo intensywny zapach, bo jedno dwa psiuknięcia i przez następne dni całe ubranie pachnie tak samo jak wcześniej i w sumie dobre recenzje.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  16 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz nie każdą fajną promocję udaję się upolować

wiem :and:
dlatego myslalam, ze wydrapie mojej kolezance oczy jak mi pokazala Louboutiny za £25 wyczajone w lumpie na Notting Hill - nowka sztuka nie uzywane :zly:

massacre
massacre
  16 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Niby z avonu, perfumowane 50% ale bardzo intensywny zapach, bo jedno dwa psiuknięcia i przez następne dni całe ubranie pachnie tak samo jak wcześniej i w sumie dobre recenzje.

to tak jak ja sobie kupilam takie perfumiki na codzien z Nexta, taniocha, Cashmere sie nazywaja - sa boskie i tak trwale, ze niejedne perfumy z mojej poleczki 4x drozsze od nich przy nich wysiadaja :D

mirra20
mirra20
  16 Septembrie 2011
massacre
massacre: wiem dlatego myslalam, ze wydrapie mojej kolezance oczy jak mi pokazala Louboutiny za £25 wyczajone w lumpie na Notting Hill - nowka sztuka nie uzywane

ja piedole sama bym ją napadła marzą mi się :zakochany:
massacre
massacre
  16 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja piedole sama bym ją napadła marzą mi się

i to rozmiar najbardziej rozchwytywany 6 (39) :martuska:
gdzie Louboutin za stowke mozna spokojnie wyczaic... rozmiar 3 - nawet nie wiem jaki to jest, 34?

mirra20
mirra20
  16 Septembrie 2011
massacre
massacre: i to rozmiar najbardziej rozchwytywany 6 (39) gdzie Louboutin za stowke mozna spokojnie wyczaic... rozmiar 3 - nawet nie wiem jaki to jest, 34?

czemu mi się takie promocje nie trafiają...:C
ImaDrug
ImaDrug
  16 Septembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: wiem jak pachną perfumy tomorrow, jestem w nich zakochana

ja tam wole today :D
massacre
massacre
  16 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu mi się takie promocje nie trafiają...:C

mi tez nie :C znaczy sie rzadko, nie mam czasu na lazenie po sklepach, a to o to w tym chodzi :and:

mirra20
mirra20
  16 Septembrie 2011
massacre
massacre: mi tez nie :C znaczy sie rzadko, nie mam czasu na lazenie po sklepach, a to o to w tym chodzi

w Polsce ogólnie trafić na fajną promocje to trzeba cudu
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.