Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 409 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
moj klak blond jest farbowany bo jam brunetka
w kazdym badz razie do pielegnacji farbowanych wlosow uzywam min dwoch specyfikow polecanych przez agoosie, szampon Provoke, dzieki ktoremu moj blond nie zolknie i tego nablyszczacza Schwarzkopfa czy jak to sie tam pisze.
wlosy mi slonce rozjasnia :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja widzialam ze maja tam cala serie.
A masz tez z natury blond wlosy?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
obroslam wlasnie w piorka

no ja poszlam podciac kudly i moj fryzjer stwierdzil, ze mi opitoli nieco wiecej niz koncowki - powiedzial mi ze potrzebny mi nowy swiezy look
w takich bardzo ciemnych

Aha

Czytam aktualnie na ich stronie i tam jest napisane w najczęściej zdawanych pytaniach.
dawal polysk, tak jak zacytowalas nizej, nic nie rozjasnial - nawet Elvive/ Elseve nadaje lepszy blask.
takie maslo jest maslane, blask wlosom nadaje kazdy dobry szampon :)
nie wiem po co to juz po raz ktorys piszesz, w moim poscie bardzo wyraznie napisalam U MNIE cudow nie dziala. SoDope bedzie chciala ro sproboje, jak dla mnie wiele produktow John Frieda sa przereklamowane :) JF salon fryzjerski tez jest przecietny