malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  18 Septembrie 2011

widocznie co kłak blond to nie to samo XD

pijana
pijana
  18 Septembrie 2011

Massacre nosi perukę, to co się dziwić. Potwierdzone info.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widocznie co kłak blond to nie to samo XD

moj klak blond jest farbowany bo jam brunetka
w kazdym badz razie do pielegnacji farbowanych wlosow uzywam min dwoch specyfikow polecanych przez agoosie, szampon Provoke, dzieki ktoremu moj blond nie zolknie i tego nablyszczacza Schwarzkopfa czy jak to sie tam pisze.
wlosy mi slonce rozjasnia :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  18 Septembrie 2011
massacre
massacre: moj klak blond jest farbowany bo jam brunetka

no moj już można uznać, że nie jest farbowany .. ino mgiełką rozjaśniony :ziober2:
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Massacre nosi perukę

Skad wiedzialas?
P.S. To prawda :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Potwierdzone info.

:ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  18 Septembrie 2011
massacre
massacre: massacre

:wtf: ooooo fuck, teraz to padłam na cyce :rotfl: A przy okazji się podjarałam :napalony:
Fieska
Fieska
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a teraz mi się przypomniało, że w Rossmanie John Frieda to chyba jest tylko szampon i odżywka do Blond włosów .. O_o chyba, że się coś zmieniło.

Ja widzialam ze maja tam cala serie.

massacre
massacre: John Frieda seria do wlosow blond w ogole mi nie odpowiada, na moich wlosach nie dziala zadnych cudow

A masz tez z natury blond wlosy?
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ooooo fuck, teraz to padłam na cyce

:swir:

Konto usunięte
Konto usunięte: A przy okazji się podjarałam

powiem ci ze fajna suka ze mnie w tych dlugich ciemnych wlosach :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: A masz tez z natury blond wlosy?

nie. moje blond wlosy nie sa z natury, sa z bielendy

SoDope
SoDope
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja widzialam ze maja tam cala serie.

no u mnie to widziałam, że stoją 4 butelki z John'a .. dwie do blond i dwie do brązowych włosów - teraz może mają tego więcej ale Rossman mi nie po drodze XD
pijana
pijana
  18 Septembrie 2011
massacre
massacre: powiem ci ze fajna suka ze mnie w tych dlugich ciemnych wlosach

Ty choćbyś była łysa to i tak będziesz fajna suka :rotfl:
massacre
massacre: nie. moje blond wlosy nie sa z natury, sa z bielendy

:crylol:

Ja muszę w końcu podciąć trochę kudły no i zafarbować, w ciemnych się lubię najbardziej :napalony:
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty choćbyś była łysa to i tak będziesz fajna suka

obroslam wlasnie w piorka :w00t:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja muszę w końcu podciąć trochę kudły no i zafarbować

no ja poszlam podciac kudly i moj fryzjer stwierdzil, ze mi opitoli nieco wiecej niz koncowki - powiedzial mi ze potrzebny mi nowy swiezy look
Konto usunięte
Konto usunięte: w ciemnych się lubię najbardziej

w takich bardzo ciemnych :tak: :w00t:

Fieska
Fieska
  18 Septembrie 2011
massacre
massacre: nie. moje blond wlosy nie sa z natury, sa z bielendy

Aha :mrgreen: Możliwe, że na farbowane już ten środek tak nie łapie.

Czytam aktualnie na ich stronie i tam jest napisane w najczęściej zdawanych pytaniach.
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli jestem brunetką z blond pasemkami, to czy będą moje włosy z Sheer Blonde jaśniejsze? Nie, żaden z produktów Sheer Blonde ® zmieni kolor włosów. Szampon i odżywka nie zawierają koloru. To tylko służy do usuwania powłoki które sprawiają, że włosy wyglądają matowe i ciemne. Wcześniejszy kolor włosów jest odrestaurowany i naturalny blask włosów wychodzi ponownie.
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Możliwe, że na farbowane już ten środek tak nie łapie.

dawal polysk, tak jak zacytowalas nizej, nic nie rozjasnial - nawet Elvive/ Elseve nadaje lepszy blask.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, żaden z produktów Sheer Blonde ® zmieni kolor włosów. Szampon i odżywka nie zawierają koloru. To tylko służy do usuwania powłoki które sprawiają, że włosy wyglądają matowe i ciemne. Wcześniejszy kolor włosów jest odrestaurowany i naturalny blask włosów wychodzi ponownie.

takie maslo jest maslane, blask wlosom nadaje kazdy dobry szampon :)

Fieska
Fieska
  18 Septembrie 2011
massacre
massacre: takie maslo jest maslane, blask wlosom nadaje kazdy dobry szampon :)

Ale działanie rozjaśniające ma. Bynajmniej u mnie jest to dobrze widoczne.
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale działanie rozjaśniające ma. Bynajmniej u mnie jest to dobrze widoczne.

nie wiem po co to juz po raz ktorys piszesz, w moim poscie bardzo wyraznie napisalam U MNIE cudow nie dziala. SoDope bedzie chciala ro sproboje, jak dla mnie wiele produktow John Frieda sa przereklamowane :) JF salon fryzjerski tez jest przecietny

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.