Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 413 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
nie, nie chce mi sie ich stylizowac codziennie, nowy look mi sie marzy, wlosy odrastaja, sa ladne, kolor tez jest ok, wiec w rok sie powinienem wyrobic :D
tylko chyba z rurek zrezygnuje wtedy, bo nie chce byc pomylony z Madoxem

no ja kasy nie mialem, teraz w niemczech zarobilem, ale chce miec na swoje wydatki, bo w roku maturalnym przeciez do pracy nie pojde

Konto usunięte: Też z maty słaba jestem, dlatego się przyłożyłam do matury, no ale ja pisałam rok temu, była łatwa, miałam 64%, byłam zadowolona.
ja ledwo lapie, ciezka jest. ale mysle ze od teraz 3x korki po 2 godziny w tygodniu i ogarne caly material.
91, wczesniej szkole przerwalem by do pracy isc :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Kuwa.. z kim ja na roku jestem
Pisze do mnie na fejsie "koleżanka" z grupy i:
K: Cześć! Co tam u ciebie? Jak wakacje?
Ja: Cześć.. Wakacje jakoś mijają, pogoda do dupy... Teraz oglądam murzyńskie wibratory na allegro. A co u Ciebie?
K: Nudy, to cześć.
No kuwa ...
mialam lepsza agentke w grupie

Babsy: mialam lepsza agentke w grupie przez 5 lat wymowila sama z siebie GÓRA 10 zdan (nie liczac wypowiedzi kierowanych do wykladowcow, tylko do nas;) a kiedys ja znalazlysmy na nk i tutaj, to focisze w gaciach mialaXD jak zobaczyla w podgladaczu, ze je widzialysmy, to usunelaXD taka cicha woda;P
Hahahhha

Ta nigdzie zdjęć nie ma... ani na fejsie ani na nk, ale może na sexfotce;p
Myślę, że ten wibrator ją tak zaskoczył

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: tez mnie kiedys wibrator zaskoczyl... po zabawianku zasnelam jak niemowle a tu nagle sie sam wlaczyl - to mnie wtedy skubany zaskoczyl
Hahahahha

Nie mogę znaleźć ;p
A w ogóle, to idę na 18 nie długo i z kumplem i jego dziewczyną chcemy zamiast kwiatków dać jubilatce : wibrator, kajdanki i pejczyka^^ W ogóle poroniony pomysł...