malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lietuva czeka

jednak nie, zrezygnowałam i pojechałam w drugą stronę, ale pojadę w któryś dłuższy weekend. hotel średni z tego co widziałam, a cenowo niefajny, więc za 300euro wolę zwykły sieciowy hotel;)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Żartujesz ? :D

nie, nie chce mi sie ich stylizowac codziennie, nowy look mi sie marzy, wlosy odrastaja, sa ladne, kolor tez jest ok, wiec w rok sie powinienem wyrobic :D

tylko chyba z rurek zrezygnuje wtedy, bo nie chce byc pomylony z Madoxem :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja też nie poszłam przez maturę, a w te i poprzednie wakacje mi się nie chciało

no ja kasy nie mialem, teraz w niemczech zarobilem, ale chce miec na swoje wydatki, bo w roku maturalnym przeciez do pracy nie pojde :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Też z maty słaba jestem, dlatego się przyłożyłam do matury, no ale ja pisałam rok temu, była łatwa, miałam 64%, byłam zadowolona.

ja ledwo lapie, ciezka jest. ale mysle ze od teraz 3x korki po 2 godziny w tygodniu i ogarne caly material.

Konto usunięte
Konto usunięte: T Ty jesteś rocznik 92 i technikum, tak ? Czy źle liczę

91, wczesniej szkole przerwalem by do pracy isc :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  19 Septembrie 2011

Kuwa.. z kim ja na roku jestem :zonk:

Pisze do mnie na fejsie "koleżanka" z grupy i:
K: Cześć! Co tam u ciebie? Jak wakacje?
Ja: Cześć.. Wakacje jakoś mijają, pogoda do dupy... Teraz oglądam murzyńskie wibratory na allegro. A co u Ciebie?
K: Nudy, to cześć.

No kuwa ...

Babsy
Babsy
  19 Septembrie 2011
styka51
styka51: Kuwa.. z kim ja na roku jestem

mialam lepsza agentke w grupie:mrgreen: przez 5 lat wymowila sama z siebie GÓRA 10 zdan (nie liczac wypowiedzi kierowanych do wykladowcow, tylko do nas;) a kiedys ja znalazlysmy na nk i tutaj, to focisze w gaciach mialaXD jak zobaczyla w podgladaczu, ze je widzialysmy, to usunelaXD taka cicha woda;P
styka51
styka51
  19 Septembrie 2011
Babsy
Babsy: mialam lepsza agentke w grupie przez 5 lat wymowila sama z siebie GÓRA 10 zdan (nie liczac wypowiedzi kierowanych do wykladowcow, tylko do nas;) a kiedys ja znalazlysmy na nk i tutaj, to focisze w gaciach mialaXD jak zobaczyla w podgladaczu, ze je widzialysmy, to usunelaXD taka cicha woda;P

Hahahhha :lol:
Ta nigdzie zdjęć nie ma... ani na fejsie ani na nk, ale może na sexfotce;p
Myślę, że ten wibrator ją tak zaskoczył :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: 91, wczesniej szkole przerwalem by do pracy isc :)

ja piedole w 91 to ja juz najebana tanczylam na stole do piosenek Dj Bobo :crylol:

w sumie to zartuje

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 Septembrie 2011
massacre
massacre: ja piedole w 91 to ja juz naje..a tanczylam na stole do piosenek Dj Bobo

w wieku 5´6 lat chodzilas naje#bana? :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  19 Septembrie 2011
styka51
styka51: że ten wibrator ją tak zaskoczył

tez mnie kiedys wibrator zaskoczyl... po zabawianku zasnelam jak niemowle a tu nagle sie sam wlaczyl - to mnie wtedy skubany zaskoczyl :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Septembrie 2011
massacre
massacre: tez tak masz, ze kupujesz czasem zabawki ktore bardziej sie TOBIE podobaja a nie dziecku?

ej no, ja tez sie nimi bawie, musza mi sie podobac :crylol:

a tak serio to akurat moj mlody kocha elmo bardziej niz mnie :rotfl:
Babsy
Babsy
  19 Septembrie 2011
styka51
styka51: Hahahhha

jeszcze ma tu koncino, jej login P21AU0809 XD
massacre
massacre
  19 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: w wieku 5´6 lat chodzilas naje#bana?

w 91 mialam 9 lat - ale dzienx, wezme to za komplement :swir:

styka51
styka51
  19 Septembrie 2011
massacre
massacre: tez mnie kiedys wibrator zaskoczyl... po zabawianku zasnelam jak niemowle a tu nagle sie sam wlaczyl - to mnie wtedy skubany zaskoczyl

Hahahahha :lol:

Babsy
Babsy: jeszcze ma tu koncino, jej login P21AU0809 XD

Nie mogę znaleźć ;p

A w ogóle, to idę na 18 nie długo i z kumplem i jego dziewczyną chcemy zamiast kwiatków dać jubilatce : wibrator, kajdanki i pejczyka^^ W ogóle poroniony pomysł...
massacre
massacre
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak serio to akurat moj mlody kocha elmo bardziej niz mnie

moj kocha bardziej ode mnie Peppe Pig...

SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
massacre
massacre: ja piedole w 91 to ja juz naje..a tanczylam na stole do piosenek Dj Bobo

nie przejmuj się - ja pewnie tez tańczyłam :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Septembrie 2011
massacre
massacre: moj kocha bardziej ode mnie Peppe Pig...

ech, to mozemy sobie piatke przybic :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.