malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: ahahaha tez tak mam, cera boska wtedy jest

mi nawet nie mów - mi ostatnio coś wychodzi chyba to palnikiem zaatakuje XDDD
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi nawet nie mów - mi ostatnio coś wychodzi chyba to palnikiem zaatakuje XDDD

masakra z tym,
ja sie pare dni temu budze, cere mam bez pryszczy, a tu ze 4 na czole, i dwa na policzku, normalnie jeden przy drugim ;(

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011

chyba po prostu to czas zimowy ... i nie wiem coś się dzieje..

pijana
pijana
  19 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: nie, nie chce mi sie ich stylizowac codziennie, nowy look mi sie marzy, wlosy odrastaja, sa ladne, kolor tez jest ok, wiec w rok sie powinienem wyrobic :D

Ciekawe jak Ci będzie w takich do ramion :D
Prinz
Prinz: tylko chyba z rurek zrezygnuje wtedy, bo nie chce byc pomylony z Madoxem

:rotfl: Raczej masz bardziej męską twarz niż on :D
Prinz
Prinz: ja ledwo lapie, ciezka jest. ale mysle ze od teraz 3x korki po 2 godziny w tygodniu i ogarne caly material.

Ja miałam korki bodajże od połowy 2giej klasy (chodziłam do LO), bo musiałam też ćwiczyć to co było w szkole na bieżąco. Raz w tygodniu miałam 2 godziny pod rząd, pierwszy lepszy gościu z gazety i okazał się zajebisty, tani i jeszcze dojeżdżał :D Miał anielską cierpliwość, mieliśmy tragiczną babę w szkole i wszystko mi musiał tłumaczyć od podstaw.
Prinz
Prinz: 91, wczesniej szkole przerwalem by do pracy isc :)

Ano tak, kompletnie zapomniałam.
pijana
pijana
  19 Septembrie 2011

Ło, jakbyście zobaczyli moje czoło na wakacjach :zonk: Nie wiem, czy to filtry (niby lekkie i niezapychające) mnie tak załatwiły, czy burza hormonów (biorę pigułki, ale i tak mam trądzik), ale TRAGEDIA !!!

SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy burza hormonów (biorę pigułki, ale i tak mam trądzik), ale TRAGEDIA !!!

no a niby to ma 'polepszać' skóre .. a gówno robi
pijana
pijana
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no a niby to ma 'polepszać' skóre .. a gówno robi

No właśnie... Jak brałam Diane35 to było lepiej, no ale wiadomo, że ich się długo nie bierze, bo to stara generacja... I znowu jest lipa. A z moją chorobą to się chyba będę do menopauzy z trądzikiem zmagać ;-/
SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak brałam Diane35 to było lepiej, no ale wiadomo, że ich się długo nie bierze, bo to stara generacja

może nie co stara generacja co dawka do KONIA :zonk:

bo ja biorę starej generacji i żyje XDD
pijana
pijana
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może nie co stara generacja co dawka do KONIA

No mniej więcej o to mi chodziło :D Ale nie wiem czy ich nie wezmę jeszcze raz, zobaczymy co mi pani doktor powie...
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ja biorę starej generacji i żyje XDD

Ja brałam najpierw Diane35 (przepisali mi je nawet bez badań, docelowo na trądzik), później Yasmin, Yaz i teraz Qlairę, ani woda ze mnie nie schodzi, ani trądzik :zonk: Mam 20 lat, a jestem testerką piguł, szkoda, że żadne nie działają jak powinny :zonk:
SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

hmmm ..

ja raz przez miesiąc brałam Diane 35 - to napuchłam jak dynia ale cera była gładka.
potem Cilest przez ponad pół roku - teraz Mycrogynon i żyje.
SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że żadne nie działają jak powinny

w ciązy jestes ?

jak nie to działają jak powinny :ziober2:
pijana
pijana
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ciązy jestes ? jak nie to działają jak powinny

Właśnie miałam dodać wyjaśnienie, ale mówię - nie przyczepi się... A jednak :rotfl:
pijana
pijana
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hmmm .. ja raz przez miesiąc brałam Diane 35 - to napuchłam jak dynia ale cera była gładka. potem Cilest przez ponad pół roku - teraz Mycrogynon i żyje.

Ja Diane brałam jakoś 3-6 miesięcy, już nawet nie pamiętam, także trochę długo :and: Też mi się choroba trafiła :martuska: Ze wszystkim mam problem, od góry do dołu jestem do wymiany xD
SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie miałam dodać wyjaśnienie, ale mówię - nie przyczepi się... A jednak

gdzieś na wizażu ale to chyba z 3 miesiące temu dorwałam ciekawy temat gdzie były napisane jakie hormony co dają i takie tam ...

i nie wszystkie 'działają' na skórę..
SoDope
SoDope
  19 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a Diane brałam jakoś 3-6 miesięcy, już nawet nie pamiętam, także trochę długo

ja teoretycznie Diane wysepiłam od lekarza rodzinnego bo powiedziałam, że potrzebuje XDDDD i mi przepisał jedno opakowanie.

Sam jak mnie zobaczył był zdziwiony, że chce takie i, że takie biorę bo problemów skórnych u mnie nie zauważył XDD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.