Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 411 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

a tak powaznie to chodze lokalnie do zaprzyjaznionego gieja o imieniu Roberto - robi mi swietny masaz glowy, zawsze dobrze doradzi i place ok 40 funtow za strzyzenie z myciem i ukladaniem. Sa tansi, sa drozsi, w tej dziedzinie akurat nie jestem snobka

Moja kumpela pracuje u Friedy, tam to napiwki w stowach leca... utrzymuje siebie, swojego faceta, dwojke dzieci z poprzedniego malzenstwa i jednego z obecnego konkubinatu - jej facet leniwy, kuzwa jak moj - razem pracuja

no i ja do niej nie chodze, bo szkoda mi siana - wg mnie to sa tylko wlosy :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ile ta Joanna kosztuje? Zapewne w składzie mają jakąś różnice. Ja jestem zadowolona, że ma tego żółtego, rudego efektu tylko naprawdę jasny blond wychodzi, dlatego ostrożnie i nie za dużo, żeby za jasne nie wyszły.
chyba zartujesz

na West Endzie to slono zaplacisz owszem, ale nikt o zdrowym rozumie na West End nie idzie sie strzyc... no chyba, ze sie nazywa Victoria Beckham :D
Poza ta dzielnia ceny sa niskie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja płaciłam za nią 7,90 ..
ale w składzie zapewne są różnice.. chociaż ja ostatnio odkryłam, że żel micelarny 'biedronkowy' ma ten sam skład co żel do mycia twarzy z Tołpy

coś takiego znalazłam :O
pijana nie odpisalam na posta, zonk ze mnie
czern jest niefajna, ten kolor tak :D mokka jakas? bo male foto dalas
To kur..... zaoszczędź sobie swoich głupich komentarzy, bo jak na razie to ty się mnie ciągle czegoś czepiasz!
A i nie będę się wylogowywała, bo pani miss sobie tego życzy!

ja bylem u 3. nie mogli sie zdecydowac czy mam tradzik rozowaty na nosie czy naczynka

teraz chyba pojde do kosmetyczki. one potrafia rozpoznac co jest problemem i jak temu zaradzic? jak mi nie pomoze to skladam reklamacje i zwrot gotowki chce

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
to chyba też zalezy od wyjściowego koloru włosów no i od kondycji włosów. - od wszystkiego ...
no bo prawa natury są takie, że z ciemnego blondy, jasnego brązu zawsze może wyjśc lekko przyrudawy bo ale u mnie to wygląda na taki karmelowy.
Stosuję tą Joanne tylko dlatego, żeby mi się odrost z końcówkami z równał i nawet ładnie to wyszło.
Teoretycznie i praktycznie ja umiem odróżnić trądzik różowaty od naczynek.
Ewentualnie - ja dla picu bym się umówiła na jakąś zwykłę maseczkę uspakajającą i po prosiła o jakby 'pytanie' co to może być. Wyciągnie lampe zobaczy i Ci powie pod lampą ewidentnie będzie widać naczynka krwionośne bo trądzik wygląda całkowicie inaczej i też dlatego dziwie się, że u Ciebie diagnoza jest tak trudna :D
no ja nie wiem czemu tak trudno to zdiagnozowac

znasz jakis dobry salon w kaliszu? nigdy nie bylem, jest tego troche, ale sztuka wybrac dobry.
aaa, i kosmetyczki maja uprawnienia\czy moga, sa w stanie wyleczyc tradzik rozowaty?
w jednym salonie pracuje moja koleżanka .. moge Cie tam pokierowąc głupie w 100 % nie są.
Uprawnienia na co ?
Zabiegami kosmetycznymi możesz złagodzić objawy trądziku różowatego ale wyleczenie musi być również ze strony wewnętrznej a na wypisywanie recept kosmetyczka nie ma uprawnień.
Kosmetyka może Ci zrobić i wszystko i nic .. - Kosmetyczka nie ma uprawnień za 'zabiegi' które bardziej ingerują w skórę czyli 'mezoterapia igłowa' czy wstrzykiwanie kwasem hialuronowym.. no chyba, że ta kosmetyczka ma mgr przy pierwszym zabiegu a przy drugim dr. to zmienia całkowicie postać rzeczy. :D