malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jaki to jest salon ? (jakiś firmowy czy nie)

:ninja:
a tak powaznie to chodze lokalnie do zaprzyjaznionego gieja o imieniu Roberto - robi mi swietny masaz glowy, zawsze dobrze doradzi i place ok 40 funtow za strzyzenie z myciem i ukladaniem. Sa tansi, sa drozsi, w tej dziedzinie akurat nie jestem snobka :lol:
Moja kumpela pracuje u Friedy, tam to napiwki w stowach leca... utrzymuje siebie, swojego faceta, dwojke dzieci z poprzedniego malzenstwa i jednego z obecnego konkubinatu - jej facet leniwy, kuzwa jak moj - razem pracuja :rotfl: znaczy sie udaja ze pracuja :lol:
no i ja do niej nie chodze, bo szkoda mi siana - wg mnie to sa tylko wlosy :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Fieska
Fieska
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kuzwa ... to ja tej Joanny tyle wale żeby mi rozjaśniło z lekka i daje rade XD

A ile ta Joanna kosztuje? Zapewne w składzie mają jakąś różnice. Ja jestem zadowolona, że ma tego żółtego, rudego efektu tylko naprawdę jasny blond wychodzi, dlatego ostrożnie i nie za dużo, żeby za jasne nie wyszły.
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zajebisty wychodzi, w czerń się nie bawię, bobym wyglądała jak truposz :D

Martitta
Martitta: bardzo drodzy.

chyba zartujesz :woot:
na West Endzie to slono zaplacisz owszem, ale nikt o zdrowym rozumie na West End nie idzie sie strzyc... no chyba, ze sie nazywa Victoria Beckham :D
Poza ta dzielnia ceny sa niskie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ile ta Joanna kosztuje?

ja płaciłam za nią 7,90 ..
ale w składzie zapewne są różnice.. chociaż ja ostatnio odkryłam, że żel micelarny 'biedronkowy' ma ten sam skład co żel do mycia twarzy z Tołpy :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Skład: aqua, hydrogen peroxide, coceth-7, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, PEG-40 hydrogenated castor oil, cetrimonium chloride, juniperus communis, hydrolyzed keratin, parfum, phosphoric acid, [+/- sodium stannate, salicylic acid, acetanilid]

coś takiego znalazłam :O
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011

pijana nie odpisalam na posta, zonk ze mnie

czern jest niefajna, ten kolor tak :D mokka jakas? bo male foto dalas

Fieska
Fieska
  18 Septembrie 2011
massacre
massacre: to jest forum nastepnym razem jak bedziesz miala kolejna bzdure wypukac na klawiaturze, to moze sie wyloguj na 10 minut, co? :)

To kur..... zaoszczędź sobie swoich głupich komentarzy, bo jak na razie to ty się mnie ciągle czegoś czepiasz!
A i nie będę się wylogowywała, bo pani miss sobie tego życzy! :fakju:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jak patrze na swoją siostre to aż się dziwie, że do innego dermatologa nie poszła. W Polsce jest niestety tak, że 1 na 10 lekarzy faktycznie pomaga ..

ja bylem u 3. nie mogli sie zdecydowac czy mam tradzik rozowaty na nosie czy naczynka :zonk:

teraz chyba pojde do kosmetyczki. one potrafia rozpoznac co jest problemem i jak temu zaradzic? jak mi nie pomoze to skladam reklamacje i zwrot gotowki chce :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jak na razie to ty się mnie ciągle czegoś czepiasz!

nie poplacz sie :Crylol:

SoDope
SoDope
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapewne w składzie mają jakąś różnice. Ja jestem zadowolona, że ma tego żółtego, rudego efektu tylko naprawdę jasny blond wychodzi

to chyba też zalezy od wyjściowego koloru włosów no i od kondycji włosów. - od wszystkiego ...

no bo prawa natury są takie, że z ciemnego blondy, jasnego brązu zawsze może wyjśc lekko przyrudawy bo ale u mnie to wygląda na taki karmelowy.
Stosuję tą Joanne tylko dlatego, żeby mi się odrost z końcówkami z równał i nawet ładnie to wyszło.
Fieska
Fieska
  18 Septembrie 2011
massacre
massacre: nie poplacz sie

Hahahahaha a niby z jakiego powodu? Że jakiś forumowy wieloryb ma kompleksy
massacre
massacre
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Że jakiś forumowy wieloryb ma kompleksy

widzisz, a radzilam ci wylogowanie sie... bys przynajmniej tym postem wyzej nie siegnela poziomu podlogi... po raz kolejny sama siebie ponizylas... :)

SoDope
SoDope
  18 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: teraz chyba pojde do kosmetyczki. one potrafia rozpoznac co jest problemem i jak temu zaradzic? jak mi nie pomoze to skladam reklamacje i zwrot gotowki chce

Teoretycznie i praktycznie ja umiem odróżnić trądzik różowaty od naczynek.

Ewentualnie - ja dla picu bym się umówiła na jakąś zwykłę maseczkę uspakajającą i po prosiła o jakby 'pytanie' co to może być. Wyciągnie lampe zobaczy i Ci powie pod lampą ewidentnie będzie widać naczynka krwionośne bo trądzik wygląda całkowicie inaczej i też dlatego dziwie się, że u Ciebie diagnoza jest tak trudna :D
Prinz
Prinz
  18 Septembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ewentualnie - ja dla picu bym się umówiła na jakąś zwykłę maseczkę uspakajającą i po prosiła o jakby 'pytanie' co to może być. Wyciągnie lampe zobaczy i Ci powie pod lampą ewidentnie będzie widać naczynka krwionośne bo trądzik wygląda całkowicie inaczej i też dlatego dziwie się, że u Ciebie diagnoza jest tak trudna :D

no ja nie wiem czemu tak trudno to zdiagnozowac :lol:
znasz jakis dobry salon w kaliszu? nigdy nie bylem, jest tego troche, ale sztuka wybrac dobry.

Prinz
Prinz
  18 Septembrie 2011

aaa, i kosmetyczki maja uprawnienia\czy moga, sa w stanie wyleczyc tradzik rozowaty?

SoDope
SoDope
  18 Septembrie 2011
Prinz
Prinz: znasz jakis dobry salon w kaliszu? nigdy nie bylem, jest tego troche, ale sztuka wybrac dobry.

w jednym salonie pracuje moja koleżanka .. moge Cie tam pokierowąc głupie w 100 % nie są.

Prinz
Prinz: aaa, i kosmetyczki maja uprawnienia\czy moga, sa w stanie wyleczyc tradzik rozowaty?

Uprawnienia na co ?
Zabiegami kosmetycznymi możesz złagodzić objawy trądziku różowatego ale wyleczenie musi być również ze strony wewnętrznej a na wypisywanie recept kosmetyczka nie ma uprawnień.

Kosmetyka może Ci zrobić i wszystko i nic .. - Kosmetyczka nie ma uprawnień za 'zabiegi' które bardziej ingerują w skórę czyli 'mezoterapia igłowa' czy wstrzykiwanie kwasem hialuronowym.. no chyba, że ta kosmetyczka ma mgr przy pierwszym zabiegu a przy drugim dr. to zmienia całkowicie postać rzeczy. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.